Професионални серии за коса - 14

• 40 946
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Не ми остава време да ви следя.

Да докладвам, че смятам да пробвам деминерализатора на малибу тези дни.

Продължавам с опитите с еластайзера на PHILIP KINGSLEY. След вечер прекарана в задимено като лисичарник заведение, чистата ми коса се умириса ужасно, и на следващия ден реших да я "измия" само с еластайзера ( нали обсъждахме миенето с балсам ) Laughing Стоях с него 15 минути увита с шапка за баня и топла хавлия. В крайна сметка не издържах и полях косата и с разтворен с вода шампоан. Мисля че първия път с двойното прилагане на шампоан след продукта не усетих промяна в косата си, за разлика от сега.  Определено съм доволна от резултата. Получих комплименти за косата си на другата вечер  Embarassed

Имам едно питане относно шампоаните които сме обсъждали и сте били доволни - става дума за коса с мазни корени и много сухи краища ( на кичури )

# 601
някакви отзиви за това    http://www.mgshop.bg/product.php?id_product=75  ??

# 602
  • в 1001-та нощ
Имам едно питане относно шампоаните които сме обсъждали и сте били доволни - става дума за коса с мазни корени и много сухи краища ( на кичури )

http://www.lookfantastic.com/haircare/shampoo/greasy-and-oily/ke … g-hair-bath).html

Също така мисля, че следва да заложиш на продктите след шампоана - и маската и продуктите след отмиване.
Само шампоанът няма да направи чудо с проблема, до колкто може да се определи като проблем.

Хубаво е скалпът и корените да са добре измити, ако себумът наистина е в повече, но е хубаво и да не се премива и пресушава; а за краищата - хидратиращи и поддържащи продкти след измиването  Peace

колко време след измиване усещаш косата си омазнена - в корените? и с какво я миеш до момента?

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 18:23 от a.l.e.n.a

# 603

http://www.lookfantastic.com/haircare/shampoo/greasy-and-oily/ke … g-hair-bath).html
a.l.e.n.a, не знаех, че си ползвала този шампоан на Kerastase.

# 604
  • в 1001-та нощ
няма ка да знаеш всичко и мъжът ми не знае всичко

с косопада и оредяването на косата ми след раждането - коичеството себум е същото, но се разпределя н апо-малко косми и се получи този ефект, косата ми е чуплива и това пречи себумът да слиза много надолу

сега вече почти нямам този проблем - с тръгването на нова коса, но в началото беше ужасно   Peace чувствах се като някаква мърла постоянно, при все, че предния ден си бях мила косата

по ред причини - вече не споделям много от наблюденията си

# 605
Далеч съм от мисълта, че знам всичките продукти, които използваш  Simple Smile
Но се учудих, че си го ползвала, а в темата имаше доста запитвания за подобен шампоан.
Предполагам, че ще е интересно за останалите да научат нещо повече за този шампоан. Дали наистина не пресушава дължините, как измива корените, на какво мирише.
Описанието му всеки би могъл да прочете, но дали наистина е хубав и как действа, не може да се намери в сайта.  Simple Smile
Ето аз пробвах Bain Prеvention и не ми хареса.  Rolling Eyes

# 606
  • в 1001-та нощ
аз вече изразих мнението си - мисля, че човек има нужда от такъв шампоан, ако произвежда повече себум от обичайното и има риск този себум да се трупа по скалпа и корена, увлича стилизанти, запушва пори ....

този шампоан ще почисти добре скалпа, но това могат да свършат и други шампоани

за сухите краища - ми се струва неразумно - да се разчита само на един шампоан, трябва да се ползват и допълнителни продукти

аз освен шампоана ползвах и други продукти и за добрия резултат няма заслуга само той, но с него се чувствах добре

като цяло мисля, че за човек с мазни корени и сухи краища - тряба да се прецени какво провокира омазняването  - дали е оредяла косата или има хиперсекреция на жлезите - провокирана от нещо ...или  е ген .... защото - според мен и в трите случая - усещането е идентично, но трябва да се подходи по различен начин

този шампоан е подходящ за втория случай - докато се регулира секрецията - да не стене запушване и в третия, но ...  newsm78 все си мисля, че трябва да се помисли за регулиране на секрецията  Peace

# 607
Casual, а и останалите четящи темата мисля, че са наясно, че само един шампоан не върши чудеса, но има шампоани, които пресушават ужасно много косата, но има и такива, които не я пресушават. Та моят въпрос е: Как действа този шампоан, пресушава ли дължините или не и на какво мирише?
Ето Bain Oleo Relax не пресушава косата и след него мога да си я среша без проблем, дори не чувствам нужда от маска.  Simple Smile
Но  Bain Prеvention и Bain de Force  така ми я пресушават, че после няма сресване Close

# 608
Здравейте. Имате ли отзиви за продуктите за предпазване на косата от изправяне и т.н. от професионалната серия на Лореал?И има ли спрейове? Виждала съм като лосион, но търся нещо, което да може да се използва и на суха коса и да не омазнява косата. Моля ви, препоръчайте ми нещо, ако сте използвали но сякаш държа на Лореал твърдо, защото не знам къде да търся други качествени продукти.. тук няма толкова голям избор. Благодаря.   bouquet

# 609
Аз съм ползвала този шампоан против косопад на Керастаз, но за действие не знам, като го ползвах нямах косопад, той е също така и за уплътняване. Всъщност този шампоан предотвратява косопада, не се бори с него!

http://www.lookfantastic.com/hair/kerastase/kerastase-bathe-sham … hinning-hair.html

Не ми е пресушавал скалпа, общо взето бях доволна от него

Rainboww_, къде е това при вас? Сещам се за тези два продукта -

http://www.lookfantastic.com/hair/loreal-professionnel/serie-exp … ir-treatment.html

http://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=1341

Casual, втвърди ли ти се косата след еластайзъра и въобще какво е усещането?

# 610
Люлякова, а как ти се отразяваше на дължините Bain Prеvention GL?
Аз много се чудих между Bain Prеvention GL и Bain Prеvention и накрая си взех Bain Prеvention, но съжалявам, че го купих. Действието му при мен е като след  Bain de Force  ooooh!

Следващият шампоан, който искам да изпробвам е Bain Bio Recharge Simple Smile

# 611
Действаше ми като нормално измиващ шампоан - не ми скърцаше косата от него, нито пък си я чувствах немита след него. Съвсем не ми се видя като Бейн де форс  Rolling Eyes

# 612
Действаше ми като нормално измиващ шампоан - не ми скърцаше косата от него, нито пък си я чувствах немита след него. Съвсем не ми се видя като Бейн де форс  Rolling Eyes
Ами тогава да взема и него да изпробвам.
От спрея Soin Densitive GL съм много доволна, дано и от шампоана остана доволна.  Simple Smile
А на шампоана Bain Prеvention ще му намеря нов собственик.  Mr. Green

# 613
Алена, не очаквам чудеса от шампоаните.  Разчитам най вече на маските и грижата без измиване.
Когато написах мазни корени и сухи краища , го написах за да обясня каква ми е косата по скоро.
Този шампоан дивалентния на Керастаз съм ползвала предишното му "издание" ( или поне беше в друга опаковка ) Не ми допадна. Изсушаваше ужасно косата, почти като шампоан за мазна коса.

В момента редувам age recharge , шампоана с чаено дърво на Пол Митчъл, и един от слънчева серия.
Този на Керастаз беше някакъв подарък - травел сайз - сега го отворих. Приятно изненадана съм. Почиства скалпа но все пак ми се позаплитат дължините Confused Фризьорката ми е възхитена от него и как действал на моята коса ( аз си го нося в салона да ме мие с него )

Колко често се омазнява - ами на 36 - максимум 48 часа ми се налага да я мия. Лошото е когато съвпадне тренировъчен ден след миенето на косата ми - тогава не издържа(м) повече от 24 часа.

Не знам какво провокира омазняването на косата ми - кожата на цялото ми тяло е изключително суха - на моменти се бели. Косата ми е дълга, права и тежка. Мисля че до голяма степен и тренировките спомагат за това  Thinking 

Люлякова, точно обратното - не ми се е втвърдила косата, наистина точната дума е еластична - не е мека, в отрицателния смисъл ( като перушина )

B&C и аз го гледах този шампоан за комбинирана коса, но все още не мога да чуя мнение за него, а само ме притеснява едно от изреченията " вашите МЕКИ коси" а моите не са такива.

Някъде из темата прочетох за водата във Варна, че не била твърда. Което не е верно. Изключително твърда е. Пазя си деминерализатора, да го пробвам там като се върна. Откакто съм в Сф косата ми "живна" Много и се радвам  Laughing

# 614
Надявам се да не се приеме за спам, но някой знае ли какви са тези намаления? В смисъл коледни ли са или?(имам предвид разликата цена и вашата цена)
Ако са коледни да поръчвам от сега.
 Crazy
http://www.lookfantastic.com/hair/kerastase/kerastase-haircare-r … ritive/oleo-relax

Общи условия

Активация на акаунт