Професионални серии за коса - 14

• 40 938
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • в 1001-та нощ
второто е един вид концентрат на първото, започваш с концентрата и продължаваш с първото

Люлякова им е "майстор" на тези "горива" и ще ти каже, като влезе  Peace

# 631
Здравейте!
Някой поръчвал ли е от www.feelunique.com?
Видях, че в предишни постове сте го посочвали. Искам да си купя една серия на Kerastase, но се притеснявам, че няма опция за плащане с PayPal, а само с кредитна карта което може да е мнооого рисковано. Ще съм благодарна ако някой е поръчвал и ми даде отзиви за надежността на сайта и продуктите. Благодаря предварително!

# 632
второто е един вид концентрат на първото, започваш с концентрата и продължаваш с първото

Люлякова им е "майстор" на тези "горива" и ще ти каже, като влезе  Peace

Grinning

Да, deep fuel е доста по-концентриран, днес пък точно се пръсках със спрея, че отдавна не го бях ползвала. Има добър ефект, отново доста втвърдява косата, но не като концентрата. В един чужд форум, четох, че някои го пръсках без да изплакват.

jada, какво те притеснява в този сайт. Според мен можеш да се довериш спокойно на него  Peace
От 10 години имам кредитни карти и съм плащала какво ли не, и къде ли не, така че с този сайт можеш да бъдеш сигурна

# 633
  • в 1001-та нощ
май почти всички пазаруваме от там и злоупотреби не е имало  newsm78

# 634
Здравейте!
Видях, че в предишни постове сте го посочвали. Искам да си купя една серия на Kerastase, но се притеснявам, че няма опция за плащане с PayPal, а само с кредитна карта което може да е мнооого рисковано. Ще съм благодарна ако някой е поръчвал и ми даде отзиви за надежността на сайта и продуктите. Благодаря предварително!
Имала съм неполучени пратки от там и ми възстановиха парите.
Поръчвай си и не се притеснявай.

# 635
А с дебитна карта приемат ли плащане?

# 636
  • в 1001-та нощ
Здравейте!

а по каква причина - неполучени? не си ги взела от пощата или изобщо не са идвали?

# 637
  • София
Здравейте! Влизам да похваля бамбуковата серия на алфапарф - страхотни продукти:)!
Косата ми изглежда страхотно и всички ми правят комплименти! Обем, блясък,сила!
Тъй като вече съм руса, искам да ми препоръчате нещо тониращо за да поддържам този цвят - може би Shine blond на Loreal:)!

# 638
Много благодаря за бързите отговори. Все ме е страх от крадци на карти. Пазарувам много, но все с PayPal, но щом ме успокоихте ще си поръчам веднага.

# 639
Здравейте!

а по каква причина - неполучени? не си ги взела от пощата или изобщо не са идвали?
Изобщо не са идвали .
Изключвам на 100% някой от пощата да ми ги взел.

# 640
Здравейте отново!
  По-прочетох постовете по - горе и така се обърках, че реших направо да помоля за съвет. Кърмя вече доста продължително време и вероятно от хормоните от косата ми не остана почти нищо. Към това прибавям и продължително носене на екстеншъни и изсветляване с няколко тона веднъж месечно. Резултатът - мнооого мазни корени, сууупер сухи и чупещи се краища. Косата ми пооредя, но най - лошото е, че не може да порасне понеже краищата се чупят моментално.
  Бяха ми препоръчали Kerastase Bain Divalent шампоана, маски с Тривитаминол и Loreal professionnel  absolut repair маска и кристали, но след почти едномесечна употреба мога да кажа, че ефекта е нулев, дори косата ми стана още по - суха и късаща се. Явно комбинацията от различни марки + тривитаминола не е особено удачна.
  Изчетох много за  различните серии на Kerastase, реших да се насоча към тях като марка, но понеже не искам пак да сбъркам, ще съм изключително благодарна ако ме насочите към конкретни продукти. Не зная как да сложа снимка, а и да не ви уплаша - едва ли сте виждали по - лоша коса  Mr. Green

# 641
Ето и снимка - дано успеете да спите след като я видите  Simple Smile

http://picasaweb.google.com/113330178655168940304/VkEBBE?feat=directlink.jpg

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 21:10 от jada

# 642

Ако е Виза Електрон - да. Тя е дебитна карта. И аз имам една неполучена пратка и ми възстановиха парите

jada, не се вижда снимка

# 643

Ако е Виза Електрон - да. Тя е дебитна карта. И аз имам една неполучена пратка и ми възстановиха парите

bouquet  Страхотно, благодаря!

# 644
  • в 1001-та нощ
jada - каската е хубава, но много и утежнява косата, все па - за да има ефект - ползвай я за дължините, не в корените; нанеси я на влажна, не мокра коса - да не капе вода, прибери косата с шнола, завий я с нещо - шапка за баня, торбичка и нагрей със сешоар, топла кърпа; остави така да подейства поне 20 минути

също така можеш да ползваш и ампулите от серията - Power Repair B - те се ползват след шампоана и съдържат есенцията на маската

омазняване - както описваш се наблюдава при хора, на които косата им оредява, защото себумът, който се произвебда от жлезите се спуска по по-малко косми ...

Общи условия

Активация на акаунт