Черен списък на стоматолозите

• 561 899
  • 962
  •   1
Отговори
# 960
Повечето сме били и при евтини некачествени,  и при скъпи такива. В момента ценя качеството , бях доста толерантна за изцепките, но сега вече уволнявам при първа такава.

# 961
  • София
Не че нещо но виждам как отиват в 12ч в кабинета, как отказват да приемат спешен пациент щото нЕмали свободен час, как буквално съм се молила за дете да го вмести до ден два, не непременно виднага и как ми бе отказано...някак не сочи да искат да помогнат, напротив..сочи че им е през шушляка здравето на пациента...
Колкото и да искам да я видя тая пуста загриженост и желание да са в помощ на хората....ми не я виждам! Няма я. Няма и как да я видя....
Повечето са така. Малцина показват грижа.
За това абсолютно сме на едно мнение. Не може пациент да ти е платил големи суми пари и примерно, като детето му има проблем, да го караш да чака. Ако ти е пълен графика, умишлено си оставяй дупки в него, за спешни случаи. И друго е неприемливо за мен-пациентка, която е изсипала огромна сума пари за ортодонтия , с паднал ретайнер и тя пред мен звънна на докторката, която и каза, че е в майчинство и да се оправя. Аз не мога да си представя да се върна при такъв зъболекар. Истинските качестве на на човека можеш да ги видиш, когато нещо се обърка и видиш как реагира човека. Когато ти вземат парите всички са мили и усмихнати. Като не работя между 20 декември и 6 янаури, от конгресите на които ходя винаги имам 4-5 зъболекари, които познавам, по-млади, стараещи се, но все още нямащи пациенти. И ако някой звънне, няма да му кажа, да се оправя.
 Аз съм напуснал пациентската листа на мои колеги медици от други сфери, заради това. Когато човека отсреща издава, че аз съм просто един от многото, и нито ме помни, нито отделя достатъчно време, това за мен е знак да сменя лекаря. В супердок, оценките са смехотворни, сега видях, че някакви хора са давали оценка на съдов хирург, какво разбират те от работата му, освен дали е мил и грижовен.
Абсолютно правилно гледаш тези неща и е основателно, ако не ги получаваш да си разочарована.

# 962
Това се коментира преди месец или два, пак същото. Сега чакам да се включи и елза_п стоматоложката

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 14:17 от malinkap

Общи условия

Активация на акаунт