Черен списък на стоматолозите

• 553 595
  • 940
  •   3
Отговори
# 915
В списъка добавям още двама некадърници, които вероятно работят в тандем, т.к единия ми беше препоръчал другия. Започваме с д-р Кристиян Иванов Монев, черепно-лицева хирургия Натурадент! Отидох за лечение на гранулом, той предложи да го махнем с операция през венеца. Понеже операцията продължи дълго време, упойката ме беше пуснала и аз махам, казвам му да спре, защото ме боли, той вика още малко и свършвам. Още малко? Той знае ли какво е да те режат наживо? Но не това беше проблема. След операцията ми каза да отида на зъболекар да ми запълни каналите, защото поради недобро запълване се е образувал този гранулом. Препоръча ми д-р Магдалена Стоянова (доктор е силно казано за тази госпожа) и аз отидох при нея да го " лекува". Тя каза, че и съседния трябвало да се запълни, както и още един, който слава Богу не отвори, но сложи коронка . Т.е. общо 2 "лекувани" , 3 коронки. Оказва се след време, че " излекувания " зъб от двамата тарикати, ОТНОВО има гранулом и новия доктор като ме видя се хвана за главата. Каза, че първо се опитва да се лекува, спаси зъба, а после се вади или оперира. Върха на корена беше отрязан тук, а каналите са стояли отворени, т.е. всичко наобратно са  направили. При опит отново да отида при "д-р" Монев да види защо имам отново гранулом, той не само че ме отпрати, но каза, че при някои хора така ставало, нямало смисъл пак да се пипа, иначе ми взе 200 лв за консултация. Накрая извадихме целия зъб ( при новия доктор) и в момента седи празен, защото дори и имплант не мога да сложа ( по медицински причини). А " лекуваните" зъби от Магдалена Стоянова, изобщо не бяха излекувани. И двамата са в Супердок и имат само положителни коментари. При опит да напиша моя коментар ми бяха изтрити постовете, защото съм " петняла" името на докторите и това било " лично"> Ами да, за мен да ми опропастиш 3 зъба и да стигна до вадене по спешност си е ЛИЧНО! Та смятайте колко са актуални оценките в това приложение.

# 916
Д-р Кристиян Иванов Монев може и да е много кадърен, но явно е и много алчен, неморален и самозабравил се. Влязъл във схема с Магдалена Стоянова , с която докторка вероятно го
свързват лични отношения.
Мисля, че има много зъболекари работещи по двойки, кадърните крепят слаби, полупрофесионални,
безотговорни свои приятели, роднини, любовници, съпрузи.
Д-р Бобев крепи Мая Бобева/семейство/, д-р Доротея Митова крепи Славчо Коев/семейство/,
д-р Чорлова крепи Евелина /приятелки/и т.н. и т.н.

Що се отнася до Супердок аз съм регистрирана, но никога не давам мнение. Ясно ми е, че Супердок
има финансова изгода да се пишат само позитивни коментари.

Оферти за Магдалена Стоянова в Грабо https://grabo.bg/places/d-r-magdalena-stoianova/deals
Отзиви - Изчисти ми само зъбния камък,нито преглед нито полиране.Държеше се леко надменно ,не ми допадна. ....Много набързо, много скоростно претупа всичко.
Прави впечатление, че в Натурадент работят зъболекари учили в чужбина, а в биографията на Стоянова -
участие в редица следдипломни обучения и конгреси за повишаване на професионалната квалификация и умения. Много семпло в сравнение с чуждоезиковото обучение на Натурадент.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 21:44 от lana26

# 917
Hяма такова нещо, като лоша преса, затова мога да кажа името само на лично съобщение, но ще дам описание максимално най - подробно.
Тя е жена и практикува в западните квартали на София.
Мърлява, груба, работи предимно с третата възраст, страстта и cа екстрадицията и челюстите, млада е, но не се синхронизира с модерната дентална медицина, повече от пациентите си е пренасочила от колежка при които стажуваше, кaто на новите се представяше за нея, докато пациент има здрави зъби дупчи изтънява и пломбира мними кариеси, като почти непрестанно описва опасности за скорошни грануломи, заповядва не изслушва, използва анестезии с изтекъл срок, за кореново почистване прелива в апликаторите белина за бита, боде с една игла, ув лампата е нон стоп в петна, ръкавици не сменя докато не се скъсат, водните смукатели изплаква по няколко пъти, използва накрайници на машината докато заприличат на джамджийски пирони, и само 1 шкаф с всичко нормално за изненадващи проверки на здравните.

# 918
Моля се на Господ да не се разболявам и залежавам и да не попадам в ръцете на доктори и сестри. Обслужването в БГ е под всякаква критика във всяка институция- и в офис на куриер се държат като в бащиния и нападателно, в офис на изипей лелките са страшно агресивни и къде ли още не. Постовете за зъболекарите го доказва. Като чета и се кръстя- това хора ли са или разбойници. Всичко е винаги на въпреки и от нищо се почва кавга, от която губещия е пациента- първия си взима двестате лева, втория остава нелекуван, изритан и с празен джоб. Да ходи да се оплаква на папата. Положението е безнадеждно.

В Супердок аз не виждам опция да пиша коментари

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 05:27 от dsfds

# 919
  • In the land of Never Never
Моля се на Господ да не се разболявам и залежавам и да не попадам в ръцете на доктори и сестри. Обслужването в БГ е под всякаква критика във всяка институция- и в офис на куриер се държат като в бащиния и нападателно, в офис на изипей лелките са страшно агресивни и къде ли още не. Постовете за зъболекарите го доказва. Като чета и се кръстя- това хора ли са или разбойници. Всичко е винаги на въпреки и от нищо се почва кавга, от която губещия е пациента- първия си взима двестате лева, втория остава нелекуван, изритан и с празен джоб. Да ходи да се оплаква на папата. Положението е безнадеждно.

В Супердок аз не виждам опция да пиша коментари
В Супердок коментар може да напишете, ако сте били на преглед при съответния лекар. Мисля, че е възможно за две седмици, или нещо такова, като мине този срок, вече нямате достъп за мнение. Аз така мислех за една кожна да пиша, която ме изгори при лечение на кокоши трън с течен азот, приложи го не на ходилото, а на нежна кожа, където нямах въобще трън, и това място не заздравяваше повече от месец. Исках да изчакам все пак да видя до какво ще се стигне с въпросното "лечение", и тогава да пиша мнение, но уви, вече нямах достъп.
А за останалото, напълно споделям, държавата е пред разпад. Всичко е оставено на автопилот, и навсякъде гледат само да крадат, и никой не носи отговорност за престъпления. Намерете начин да се противопоставите, или емигрирайте. Друг изход няма.

# 920
Румен Армянов, работи в 25 ДКЦ. Лекува постоянен зъб, като млечен, отделно работи претупано и грубо.
Бисеркова от дентална клиника Младост, отново с локация 25 ДКЦ, където са взели помещение под наем. Не казва нищо за неговата работа на същия зъб, слага ми нова пломба и три пъти некадърно ми взима проба за коронка, самата коронка съшо е изработена некадърно и я слага. Още по-груба и арогантна.

# 921
Гликоза, може ли името на тази докторка, че и аз имам да горя едни папиломи по кожата и не ми се иска да попадам на некадърници?

# 922
  • In the land of Never Never
Гликоза, може ли името на тази докторка, че и аз имам да горя едни папиломи по кожата и не ми се иска да попадам на некадърници?
Десислава Котиркова, Софиямед

# 923
Черен списък на  стоматолозите гр.Варна

Искам да искажа огромното си разочарование от алчноста  и грубоста на д-р Светломира Стойчева Дентален центр Свети Георги гр.Варна.Неадекватно безхаберно  нехумано отношение.Споделям негативните си преживявания  за да предпазя следващите наивници и прекалено доверчиви . Липса на хигиена, некомпетентност, небрежно отношение към лечението.Некачествени  услуги и безотговорност.Никакви гаранции никакви финансови документи. Десет пьти   платих потребителската такса.

# 924
Някои посещавал ли е д-р Михайлова във ЕО ДЕНТ Люлин детската клиника.
За това, че му е сложила лекарство в зъба със временна пломба ми взе за лекарството 60 лв платихме.
Дали  някой посещава  ЕО ДЕНТ детска клиника.

# 925
Хора аз се плашим, като му дойде на главата на човек вече разбира, аз не бех ходил от много години и сега пулпит кажи речи без малко една минимална пенсия, оказва се напразно, иди при оня иди при тоя по 30-40 лева за добър ден. После пък трябвало лечение на корени то пък било дълго и скъпо по 800-1000 и там гаранция никой не дава, мани мани ужас с тия пари, нещо страшно, до къде я докарахме, помня навремето се чудех че на запад било скъпо зъболечението и им се смеехме на нашите сънародници които си идваха за лечение а то мечката и при нас дойде и стана същото. Егаси чудото. Не знам тук ли четох или някъде другаде във Варна един вземал 70 000 за да ти направи отгоре и отдолу изкуствени зъби, направо се хванах за главата и не мога да го проумея факта че графика му бил запълнен. Аз поне сега съм във филма и изчетох всички мнения в темата за недоволните от зъболекари и се депресирах направо, какви работи пишат там хората. Ходят хората, питат, търсят спасение,  подхвърлят ги тук и там и нищо. Те това ми е най тъжно - даваш куп пари и никой не ти гарантира нищо. Там четох много интересни неща, хората ги боли и искат да вадят за да се спасят, хирурзите пък не искат да вадят и викат че могло да се лекува, зъболекарите не виждат нищо на снимката и викат всичко наред, почват се някакви повторни лечения, чудесии и накрая нищо. Една жена я запомних че каза- ей хора, вадете ми го тоя зъб не го искам, зъби имам още но черен дроб само един имам както и стомах, от антибиотици се поболяла жената и пишман станала, тия случаи са най много. По добре да си ходиш щръб но без болка и със здрав стомах и дроб . Слагаш едни кастанети отгоре и си готов, мой познати на венци орехи чупят и са си весели хората.

# 926
Значи от всичко, което прочетох дотук излиза,че стоматолозите са супер нагли, алчни и бездушни затова че си изкарват хляба с професията която са избрали и в която са инвестирали хиляди. Вие сериозно ли??
Да, съвсем сериозно. Стоматологията не е единствената професия, в която се инвестират хиляди, за да започнеш частна практика. Докато учи един стоматолог едва ли има повече разходи от другите студенти. Разходите му започват после, когато завърши и иска да направи частна практика. Съгласна съм, че една учителка например не влага такива суми. Но има страшно много други, които инвестират.

Даже омразните на всички плочкаджии по баните, които естествено не са висшисти, инвестират. В машини и инструменти за какво ли не. При това и техните неща имат консумативи. Харесва ли Ви когато Ви искат 10 000 за баня? Не, нали? Всички мърморим, че баня се прави, ако не се разламагва майсторът, за 10 дена макс. Друг е въпросът, че плочкаджиите удължават неимоверно времето, защото търкалят едновременно по 4 обекта. Но и стоматолозите търкалят десетки клиенти едновременно. Wink Всички знаем, че си е пладнешки обир 10 000 за работата на майстора, но... и той е вложил хиляди. Ако мислите да ме апострофирате, че не е така, ще напомня само да не гледате едиствено бай ви Пенчо с мистрията, а отворете някой сайт за машини да видите кое колко струва.

В чужбина се чака с МЕСЕЦИ само за преглед! Болки, подути, чакат и накрая плащат в пъти по-високи цени от тук.
Извинявайте, ама трябва ли да се чувствам длъжна да обикна всички лоши практики от чужбина?

...специалиста да му ходи по гъза, да си вдига телефона по нощите и да си разбутва графика и да губи пари, защото на някой му скимнало да дойде.
О, повярвайте, на никой не му "скимва". Наложило му се е. Да се чувства ли виновен за това?

Но мисленето от соца,че лекарите са някакви слуги едва ли не, които трябва да обслужват народа ей така, щото нали им е призванието, още битува.
Знаете ли, аз предлагам да не се изказвате за соца. Защото не са Ви съвсем избистрени представите според мен. По соца частни практики не е имало. И лекари, зъболекари и пр. действително са си получавали заплатите от държавата. Тогава да, те са били в услуга на населението. Не казваме, че и сега трябва да са така. Наясно сме, че икономическият строй е друг. Не очакваме нищо да е даром. Само че малко да е по-разумно.

Не се работи, за благото на другия, а за да се издържаш с нея и да печелиш пари. И да- медицината е бизнес като всеки друг това е положението.
Не, медицината не би трябвало да бъде бизнес. Иначе така щеше да се нарича. Медицината е призвание. Но малко останаха призваните.

Няма нищо де, едва ли ще се съгласите с мен. Карайте, дерзайте си. Но когато един ден закъсате примерно Вие със здравето или Ваш близък, и някой лекар Ви прекара през конвейра си от пациенти без особено да се задълбочава, а оплакванията си продължават... спомнете си собствените си думи.

Или хайде да не кажете, че Ви желая такива неща... следващия път когато Ви отръсат яко за някакъв ремонт, а нещо дефектира... спомнете си как 'сичкото живот е бизнес.

# 927
  • Варна
Така се случи, че в този ми живот съм абонирана за зъболекарите. Почти всичко съм видяла. По време на соца бях дете, точно когато започнаха моите проблеми. Училищната зъболекарка спаси повечето ми зъби, които все още имам, над 40 години по-късно.
Знам какво е да се превиваш от болки и даже да ревеш.
До сега, май съм имала късмет, съм попадала на добри зъболекари.
Не мога да си представя да ме боли и да ме върнат. Не им прави чест на такива лекари.
Прекалено го нападате май the dentist.
Едва ли е такъв безскрупулен, какъвто се изкара, да разсъждава за пациентите и печалбите.
Много рядко, някой пълен дебил би върнал пациент със силна болка.

# 928
Неее, ние не нападаме the dentist. Аз поне де. Просто в гилдията им  има твърде много меркантилното мислене. Все по-малко човещина.

Но в края на краищата те си знаят. Щом ги радва да са така, а и щом не се страхуват от ироничните завои на съдбата... нека си карат както знаят.

Аз например съм хвърляла по едно око на тази тема през годините. Писала съм отзив за един стоматолог в София. Като цяло положителен, но не напълно. Защото същият този Мунчо, макар да работеше много внимателно и като цяло да съм доволна от него, на финалната права не ми довърши зъбите. Просто спря да си вдига телефона. Случи се през 2008-ма година и за онези години бях дала 2-3000 лева. Не казвам, че са милиони, но я малко по-уважително. Д-р Евгений Алексиев, аз гъм го писала и друг път. Признавам си, макар да имаше ръце на писанист, ако го видя някъде не знам дали няма да усетя порив да му обърша два шамара.

# 929
  • Варна
И аз бих ошамарила една зъболекарка от спешното във Варна преди много години.
Ако е жива, то пък как да я ошамаря, ще е възрастна.
Та тази жена ми ряза венец на подут от инфекция кътен зъб като дете. Ряза, ряза, д.. Без упойка. А аз, дете, на 10 години. Пищя от болка.
Щях да го преживея. Много манипулации съм изтърпяла без упойка. На да крещи на уплашената ми майка, какво невъзпитано дете има и пищяло от болката.
Всичко помня. Добре, че не ѝ помня името на тази. Да де, ама и до днес ми треперят краката, като отида на зъболекар. Ако ще и вечерта да ми е часа, никога не мога да ям преди това. И така нататък.

Общи условия

Активация на акаунт