Черен списък на стоматолозите

• 560 216
  • 945
  •   1
Отговори
# 945
Здравейте, искам да изкажа последствията след работата на една зъболекарка на име д-р Елена Маджарова от с. Црънча, обл. Пазарджик. Същата ми отвори зъб, който не ме болеше (после се установи че проблемни са били зъбите до него), след което е строшила игла в канала, а самия канал беше станал кух отвътре в следствие на работата й с неподходящи инструменти за обработката на канала. Появи се като кратер дупка във венеца ми, а в отговор на въпроса ми какво е това тя каза, че за първи път го вижда и не може да ми отговори! Болките не спираха, а най-абсурдното е, че твърдеше че зъба има 2 канала (кучешки е). Дори след направената снимка тя не можа да разбере най-малкото какво е направила. Болките продължиха и то не беше седмица ами няколко месеца и зъбът се извади. Също така, не ми помогна с решение за болка от ретинирал мъдрец, която болка ирадираше и възпали тригиминалния нерв. На въпроса ми какво да правя и защо ме боли всичко от тази страна тя отговори че не знае. Измисли ми и диагноза синузит, която след това се установи от двама УНГ, че изобщо нямам синузит. Лекува още зъби, които и те бяха извадени, единия от които беше горен 7-ми. Не беше изчистила каналите до край, в следствие на което се образува инфекция и гранулом и се извади и този зъб, а самата тя твърдеше че едва ли не си измислям болката и каналите са си добре, дори искаше да го пломбира и не вярваше на думите ми. Прикачвам снимки на кучешкия зъб и на 7-ми горен.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 15:20 от Didi9201

Общи условия

Активация на акаунт