127 Американски мечти

• 32 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • Чикаго / София
Хубави идеи, ама те моите момичета, не са баш като другите момичета.  Ако им подаря нещо розово и принцеско, ще ме изгонят от вкъщи барабар с розовия принцески подарък. Laughing  В нас се  настъпват колички по пода, камиончета, писта и гараж имахме, ама се счупиха. Нови не смятам да купувам - наиграха се с тях. Като им влезне човек в стаята ще си помисли, че момчета я обитават, с изключение на множеството плюшени играчки. А колко е трудно да купува човек дрехи на момичета които не харесват розово  ooooh! като всичко е в розови нюанси или с блестящи и светкащи мъниста! Но аз не се оплаквам де - харесвам си ги такива  Heart Eyes Едно време и аз бях така - играех само с момчета, рокли не обличах - добре че и те са такива, че иначе доста щеше да ми е трудно да съм в крачка с тях.

Както и да е. Подаръка за РДто следващата седмица е измислен - една игра и ръчен часовник.  Като мине РДто ще мисля вече подаръци за Коледа. За сега нищо не ми идва на акъла, ама имам 20 дни още да мисля.

Руми късмет сте извадили с малкия. Има и свестни хора останали. Супер.

Миз честита ви нова кола. Леко и безаварийно да ви вози.

# 377
irka,nia иска сет за плетене и шиене; на алекс фирмата има много видове подобни комплекти,отвори им страницата да гледат и може да си харесат нещо;тя е зарьчала 1 за Коледа и 2 за рд
http://www.amazon.com/Alex-Yarn-Craft-Carry-Basket/dp/B00021PUE8 … mp;sr=1-1-catcorr

http://www.amazon.com/Alex-Toys-First-Sewing-Kit/dp/B000F3V2MW/r … 950697&sr=1-4

другата серия е Klutz   ,имат добри идеи за краткотрайна занимавка; инак-книги; ако нямат сд плейър да слушат заедно музика/книги; гирфт карта от полезно място с поучитлена цел(кое колко струва и как се харчи);някои от игрите на Равенсбургер са много добри,загледала съм лабиринт,мейк-н-брейк;абонамент за списание или онлайн нещо си тип дигитални книги/игри по-смислени ..това изчерпва моите идеи за тази възр.група,но ние сме лесни-с по 1 подарък и дън,та съм приключила с темата за сезона..чакам амазон намаленията да заредя склада за догодина Sunglasses

# 378

Не знам какво се мъчите с тези пуйки толкова?! Моята ми отне около 30 мин. да я измия, приготвя плънката, да я напълня и сложа в плика с к. зеле да се пече. Това беше целия мор по приготвянето й. Та аз като готвя супа ми отнема повече време. Пече си се почти 4 часа, а аз спах през половината време.   Останалите гости всеки донесе по нещо - салата, мезе, пиене, грейви и воала - софрата беше наредена без никой да се е претоварил от готвене и приготвяне. Беше си едно приятно изкарване с приятели.

Да и при нас приготовлението отне точно толкова и не се преуморихме готвейки, беше си приятно събиране с приятели Peace

# 379
 wavey 
Да му се невиди свърши дългия уикенд  Sad , от утре съм пак сама на бойното поле на бебеукротяването  Crazy .
Пуйкопеченето и плюскането ги бойкотирахме, черния петък го игнорирахме, като нищо ще ни експулсират от страната за неспазване на националните ценности  Laughing .

Неотдавна се обсъждаше за колко време стават ам. паспорти, минавам да доложа, че на малчуса паспорта му стана за 16 дена, на 8.11 подадохме - на 24.11 беше в пощенската кутия. Обаче имам едно питане  newsm78 - бърт сертификата отделно ли ще ми го изпратят? Не помним татако му като си вади паспорт как беше, имам някакъв смътен спомен, че го бяха пратили в отделен плик  Thinking .

# 380
бърт сертификата отделно ли ще ми го изпратят?

На нас отделно ни го пратиха, пристигна доста след паспорта.

Като ще е отчет - да се отчетем и ний. Пуйката тази година беше по-зле и от миналогодишната. Не знам що се пънем да я готвим ние като хич не ни се отдава, ама на. Гарнитурите бяха на висота и даже не останаха за следващия ден.

Черен петък го отбелязахме в местната ботаническа градина. Калина умря от кеф - то не бяха папагали, палми, кактуси, новогодишни влакчета, занимавки. Цяла вечер после въодушевено разказва за моните и маните (лимони и банани) и ту-тууу  Laughing

Моя колежка ни дойде на гости за Пуйкинден и аз разбрах съвсем ясно какъв огромен и невероятен кеф е да има човек бавачка вкъщи. Не баба, а точно бавачка - с опит, с подход, без собствено мнение.  Mr. Green  Ей това ще си искам вече от Дядо Коледа.

# 381
Клеър,напите пристигнаха 3 дена след паспорта /така никазаха и на клетвата/, така че предполагам най-късно другата седмица 6е дойдеи на
Алек

# 382
Здравейте, мАмичета!

Да споделя-подарък на мъжа-купен, подарък за именния ден на мъжа-купен, подарък за детето купен, подарък за мама-измислен, подарък за мен- не знам какво материално да си пожелая на Дядо Коледа. Laughing Остава ми да купя още един подарък за детето. А и да кажа ,че не съм стъпила в магазин тези дни. Да живее интернет.

Коледната елха украсена-чакаме те, Коледо!

Агент, айде идвай, къде се изгуби? Стига стачка! Mr. Green

Солей, намери ли чаши, сподели.  И аз съм слушала тази година, може би и на мен да ми донесе като твоя подарък. Laughing

# 383
Бърт сертификата си го поръчах по интернет след като се прибрахме у дома. Поръчах сет от 2 оригинала и отне 2 месеца. Вайтал рекърдс се оказаха много коректни и експедитивни, тъй като имаше проблем с адреса! Обадиха се провериха, убедиха се и тогава пратиха. Това беше причината за закъснението!

Цоне, ми ти ги готова бре. Браво на теб!

Да, да Агенте стига мълча, че ми скука без теб! Кажи два лафа, плс!!!

Вики. щях да ти казвам, че книжки за разговарянето с непознати- не помня да съм купувала, но много говорих! Когато някой я заговореше, тя ме поглеждаше въпросително Simple Smile

МВК радвам се, че Плами е по- добре  Hug. Само да ти кажа, ако си пропуснала: Имах проблеми с фейсбук и имам нов акаунт, добавих те мисля Simple Smile, ако не добави ме ти!

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 04:01 от vanhorne

# 384
Цоне, подаръкът от мъжа ми не го знам, всеки път успешно го укрива.  Sunglasses Аз смятам да си купя предпразнично нови обувки (поръчани, чакам доставката). До скоро шляпах с чехли, но вече захладнява и през последните дни се оказа, че всичките ми стари обувки ми стискат и се сдобих с прекрасни мазоли.  Crossing Arms Агентката хубаво предупреждаваше, а на мен все не ми се вярваше. Добре поне, че я послушах и не купувах затворени обувки докато бременеех.

Чаши още не съм избрала. Харесвам все едни цифромански.  Whistling За временни купихме тези. Mr. Green Много хубави са за тия пари.  Peace Но пък си купих други хубавини - румба за чистене и съдове за готвене, само че готвачът не вървал в комплект със съдовете.  Joy
Семейно си подарихме нова маса за хранене и столове, но искам да купя нещо на мъжа ми. Кажи ти какво купи на твоя? Че и два подаръка си спретнала. Браво на теб. Аз съм пак в шах и мат тая година. Не стига, че "играчките" са му скъпи, ами е и много капризен.
На детето нищо специално няма да купуваме. И без друго неговите покупки текат регулярно.

Анет, спешъл тенкс за линка за комплекта за плетене!   bouquet

# 385
Солей, моят подарък за мъжа ми ще е абсолютно неподходящ за твоя мъж. Laughing Мъжът ми колекционира халби. Купих ми тези:

http://www.schultzanddooleyonline.com/products/bartender

http://www.schultzanddooleyonline.com/products/hockey-stein

Исках да му купя билети за хокеен мач, но неговият отбор играят в Ню-Йорк чак през октомври 2011. Ще живее с бирената халба на хокеист. Whistling

Забравих да кажа, че скъпарските чаши ми харесват. Дано си слушала тази година. А, да, похвали се с обуките, де. Тук сме все ценители на този спорт. Laughing

# 386

Цонна, мъж ти има интерено хоби. Изчезна и ти, не се вясна по празниците да налееш по едно, утре пак работен ден, язък.
Подарък имам само за детето, за мъж ми идея нямам какво ще му подарявам, така че ще следя ако и друг сподели.
И на себе си не съм набелязала за подаряване, което е не обичайно.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 05:21 от so what?

# 387
Нали, дава ми да си пийна  от тях като слушам. Laughing

Купи си билети за концерт на любима група-това ми е универсалният подарък. Laughing

# 388
 Добра идея за концерт. Майка пристига след няклко дни, така че и детето има кой да гледа.
Не бях виждала такива интересни халби. Ама и цените им хубави. Много обувки струва такава колекця. Mr. Green

# 389

Ван...ами говоря ,ама ми е трудно да обясня защо точно да не говори с непознати.Казвам и че някой може да я вземе или да и направи нещо лошо  но  тя като че не се сряска много точно от тези думи защото не знае какво лошо може да се случи.Малко и е забавно даже като и казвам така защото тя лошо у хората не е виждала до сега.Мога само да се надявам че възприема.

-----------------------

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 18:37 от victoria

Общи условия

Активация на акаунт