127 Американски мечти

• 32 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Ван, да кажеш как е минал прегледа утре. Мисля те  Hug

Въпрос: някой има ли поглед върху Naglieri and Otis-Lennon тестове? Янажар?

# 451
Ван ..ужасно звучи случката.Не мога да си представя.Радвам се че поне си била сама  в колата.Еххх в такива моменти винаги се замислям колко крехък е живота!(((прегръдки))))

# 452
  • usa
Пфф, момичета лошите неща стават за секунди.

малииииий, дано да ти се размине само с уплахата! дори да се чустваш добре, отивай на лекар и прави всички тестове, които ти предложат! аз се чуствах свежа като краставичка 4-5 дни след моята катастрофа и после три дни едва дишах и сега все още не се чуствам във форма, светва ми само като карам новия си мунчо, новопридобитото ми превозно средство Grinning. нека си те види лекар и да си те провери, че знае ли се какво и що...

# 453
  • Чикаго / София
vanhorne, ужасно! Направо настръхнах! Пу, пу, важното е, че си добре, дано и дядото да е добре.  Ужас!

Титина, по принцип бременността има свойството да отключва проблеми с ТСХто.  Не се шашкай веднага. направи след 2 - 3 седмици ново изследване и виж как се движи - вдига ли се, пада ли? Ако трябва изчакай след това още 2 седмици и направи още едно.  Ако видиш, че бавно, но сигурно се покачва, по-добре е да потърсиш специалист ендокринолог. Може просто да е било моментно състояние от притеснение, храна и пр. Ако искаш резултата да е по-акуратен, отиди гладна и без да си пила кафе или чай да ти вземат кръв.  Не се притеснявай не е много високо, но все пак е над границата и е добре да се проследи.   Успех и не се шашкай, както написах може да е просто стрес.

Хитруша и Деница има проблем с кървене от носа. При нея обаче се появява сутрин след като стане и се опита да си издуха носа.  Една сутрин така се изплаших, щях да я водя и аз до спешното. Като шурна тази ми ти кръв, ама тече на струя, не просто леко да тече. Тече направо във мивката. цялата мивка беше станала червена, детето пищи от гледката, опитва да си вдигне главата, но започна да се дави от кръвта която влизаше в гърлото й. От там зпочна да се мъчи да повръща. Абе кошмар. Банята приличаше на сцена от Чикагското клане.  И това нещо продължи може би 2-3 минути, които на мен ми се сториха 2 часа. Накрая кървенето спря и тя полулегна на леглото с тампони в носа. Не знам от какво се причинява това, ама гледката на толкова много кръв направо ми подкоси колената на мен. А и бях сама в къщи.

Ако намериш някакво решение на този проблем, сподели моля те.

Со уот какво стана с рецептата за косопада ?

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 00:47 от irka

# 454

Въпрос: някой има ли поглед върху Naglieri and Otis-Lennon тестове? Янажар?

Gifted and talented? имам един тест за пре-К. Погледът ми е орлов по въпроса. Laughing

# 455
  • WA, USA
Van, stiskam palci vsichko da e nared.  Hug

# 456
Ван, само уплахата да остане!  Hug

# 457
Ван, голям ужас! Дано само уплахата да остане и всичко да е наред днес с изследванията! Hug

.

# 458
Дайте ми идеи, къде да занеса килим за пране през зимата. Не много голям, някаква смес от вълна от Икея закупен. Не го изпрах на двора цяло лято и сега ми пробива дупки в очите с черните си петна...

# 459
Биз, а фирма не може ли да ти го изпере у вас вместо да го носиш някъде?

# 460
Гледах няколко, имат минимум $150 такса за идване, това при условие, че платихме $200 за мокетите в цялата къща... А и е върху дървен под и не може да стане.

# 461
Биз има такива фирми където си носиш килимите и там ги перат.Виж къде имате за вашия район(drop off rug cleaning).

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 19:01 от Pety

# 462
  • Boston, MA
Чакай да падне снега и го мятай на двора.  Laughing

Някой ползвал ли е български онлайн магазини за доставка на подаръци в България? Може ли нещо да препоръчате?

# 463
Biz, не знам какъв тип ти е килима, но моите  чипровски ги нося на драй клийнинги ми ги приемат. Малко ме оверчарджват, де. Laughing

# 464
мерси, намерих Simple Smile

Бубка, супер идея, ако искаш ела да ми помогнеш с тъпкането с боси крака  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт