127 Американски мечти

• 32 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Хиър, хиляди благодарности. Направихме си сметката.  bouquet

# 286
Хиър, хиляди благодарности. Направихме си сметката.  bouquet

Иди рано и ще минеш много бързо. Успех!

# 287
  • usa
В нашият дистрикт има много корейци и ако не ходиш на Кумон си зад кривата направо  Laughing. Съсипват ги от домашни тези деца.

аз определено не искам децата ми да се състезават с корейчета! всичките, с които съм имала досег, са като машинки! училище, домашни, второ училище, домашни, трето училище, домашни, църква, домашни задължения... ми те горките миг от деня нямат за минимален фън! по-зле са и от индийчетата... колкото и да ме се ще децата ми да са амбициозни и хай ачийвинг, не бих им причинила корейската система на дресура.

за големите деца дето учат в гимназията по една наука на учебна година е вярно, но не мисля, че е винаги негативно да се учи даден предмет всеки ден за сметка на повече предмети изучавани през учебната година. особено за езиците според мен е много полезно.

за родителските срещи мен това, което особено ме удивлява е, че аз се напъвам да разгадавам какво според тях е нужно да направи детето ми, за да напредва, а те чистосърдечно ме уверяват колко добре се справя и ми обясняват, че B е много добра оценка... бе кой те пита за оценката бе! без да обсъждаме дали b е наистина добра оценка... добре, дори добре да се справя, сигурно има на къде да се развива.

анет, за сега само силвия живее предимно в джима, аз се дърпам. иначе редица майки-активистки си прекарват там дните, но аз някак си го намирам за излишно и за сега никой не ме принуждава. дано така да продължи и за напред, че иначе ще я прежаля гимнастиката и ще я съкратя от графика... кола още не сме избрали, но май се ориентираме към одисей - сиена 2011, която сега се продава масово, направо са я съсипали  Sad... кожи няма да можем да си позволим, съпругът си е навил да купува чисто нова кола, не знам как си представя, че ще го постигне, но за кожи няма да останат стотинки.

# 288
  • САЩ
Миз радвам се че сте добре с детето и сега ви пожелавам да си изберете нова и по хубава кола!

Благодаря на всички за пожеланията! Започнах работа вчера и още събирам впечатления. Така да се каже за първи път попадам в корпоративна среда и ми се вижда сковано и с много строги правила. Предната ми фирма беше малка и доста по освободена в това отношение, та имам да свиквам. Имам си кюбикъл, ама с прозорец  Wink Още не съм провела кой знае какъв разговор с никой от колегите, но изглеждат френдли както се казва  Grinning

Въпрос: Някой знае ли как и къде се прави бекграунд чек? Има вероятност да дадем кондото в Айова под наем и умуваме какви проверки да правим на наемателя. Та ако има някой с такава ситуация ще съм благодарна за всяко инфо. Мерси!

# 289
Hitrusha, go to yellowpages.com and do a search for "background". Select a local company that focuses on background screening. If it's not clear, call them to see if they will do basic checks.

# 290
  • САЩ
Благодаря Бенс!

# 291
  • The QC to be!!!
MVK отдолу на лаптопа няма ли един стикер, на него има сериен номер.
Hitrusha честита работа. За бакграунд както Бенс съветва, или просто потърси в google. Аз преди време бях ползвала тези: IntegraScan

# 292
хиър и Байби, благодаря много. Не са ми изтрили хард драйва , ами са го сменили , викам им " добре дайте ми стария" отговор  " не може, имаш нов" Shocked. И какво става с информацията
Та днес ще ходя да взема един лаптоп без уйндоус, така не съм бесняла отдавна #Cussing out
Нито за  Gateway , нито за Бестбай искам да чувам, прехвърлят си вината един на друг, и всеки вика това $100. това $50.
Извинявам се ама, още ми държи влага, след 3 часа по телефоните
Миз , иншуранса няма ли да покрие щетите?

# 293
  • The QC to be!!!
MVK никога не съм имала добро мнение за Gateway нито пък продуктите им. Работех преди време с техни компс и лаптопс и  ooooh!. Би трябвало да ти върнат старият ХД или поне инфото да бъде прехвърлено. А каква ОС са ти сложили тогава  newsm78 Ако искаш мога да ти пратя по пощата recovery disks с Windows XP (2) другата седмица, но разбира се едва ли ще имат същите програми както ти си свикнала.

# 294
Бързо въпросче: Печете ли шунка за Тhankgiving? Ако да как?

# 295
 www.superteacherworksheets.com - може да си принтирате някой неща да се занимават дечурлигата. Синковеца от днес е във ваканция до понеделник, програма нямам никаква, няма да напускаме града...скука се очертава.
Миме, не мога да помогна с шунката.
Заела съм се да проучвам цени за фото апарати и нали блак фрайдей идва, но проблема ми е че искам много евтин и много хубав, което няма как да стане. Laughing

# 296
miz,пусти ванове наистина е най-добре да се пазарят нови,цените им падат ужасно пренебрежимо нищожно за 3 години и няма сми..дано ви харесват,ние така и не се прежалихме,ходихме поне 4 пъти к аз помня,1 от които на 300 мили от нас и не и не,не мож' дам толкоз пара за нещо дето ми е непонятно грозно..сега е гуд да пазарите 2010 модел,има още останали,сиените 2010 са малко променени и аз лично по-ги харесах от одисея..
*
темата с училищата от занимателна ми е вече драматична честно казано..

# 297
  • usa
Миз , иншуранса няма ли да покрие щетите?

те ще платят нещо, но няма да е сметката за колата, която ние искаме да си купим, а евентуално пазарната цена на колата, която е катастрофирала. което определено няма да покрие чисто нова такава.

miz,пусти ванове наистина е най-добре да се пазарят нови,цените им падат ужасно пренебрежимо нищожно за 3 години и няма сми..дано ви харесват,ние така и не се прежалихме,ходихме поне 4 пъти к аз помня,1 от които на 300 мили от нас и не и не,не мож' дам толкоз пара за нещо дето ми е непонятно грозно..сега е гуд да пазарите 2010 модел,има още останали,сиените 2010 са малко променени и аз лично по-ги харесах от одисея..

то не е въпрос какво ни харесва и какво не, а какво ни трябва. с всичките карпулове, в които участваме, само ван ни оправя. ей вчера ги натоварих четири тийна, два от които около метър и осемдесет, във фул сайз доджа, който ми отпуснаха докато ми платят клейма. ми едвам се събраха, добре че мойта албена е ситна, та все пак се сместиха... и ние го мислихме като да вземем 2010 модел за по-добър диъл, обаче за наше се оказа, че в околните дийлършипи не останали. можели да ни доставят, обаче на нас ни трябва бързо, ренталът ще ми го приберат като ми изплатят клейма. абе, все ще го нагласим някак си. това, което ме притеснява, че днес се събудих с ужасна болка в гърба и започвам да си мисля, че няма да мина без доктори Sad...

# 298
  • USA
Оо, миз, дано да се оправи гърбът ти и да не е нещо сериозно. Дани как е след случката?

# 299
Бързо въпросче: Печете ли шунка за Тhankgiving? Ако да как?
Аз лично предпочитам и правя пуйка ,но ето тук можеш да прочетеш(има и видео) как се прави

http://www.mahalo.com/how-to-cook-a-thanksgiving-ham

Общи условия

Активация на акаунт