127 Американски мечти

• 32 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
miz,weроятно знаете,ма аз да си кажа-пазарете се до зуко за $ к ви дължи иншур.на виновния,ние 2 месеца ги борихме,но взехме сума значително по-висока от тази  с к искаха да минат..в общи линии трябва да можете да купите каквото са ви счупили,в най-най-най добро състояние на сравнително не много чипо пазар..големи са дзифтии и в тоя  биз..колкото до харесването и нуждата и права,но има и др.опции- моя шеф има 4 деца,9-15,карат 2 сювс,нямат ван..читав хайропрактор може би не е зле да помислиш за гърба..

# 301
  • usa
Оо, миз, дано да се оправи гърбът ти и да не е нещо сериозно. Дани как е след случката?

даниел е добре. дори не изглежда да е уплашен. аз редовно го питам как е и дали не го боли някъде, но той вече започна да се дразни от въпросите ми и мисля да ги преустановя.

сюв не ща по екологични причини, все още не съм се разделила с абсолютно всичките си принципи Simple Smile. иначе дамите у дома се обединиха в усилията си да ни убеждават колко зелен бил pilot-а, но аз за сюв не съм готова.

# 302
  • The QC to be!!!
миз ако имаш Medpay на твойта застраховка (почти съм сигурна, че имаш) виж дали ще покрият мед. масажи както и РТ Peace За киропрактор те съветвам много да се замислиш преди да отидеш изобщо  Sick Има добри, но са рядко.

# 303
  • usa
докато седя тук и си ближа раните, качих десетина снимки на децата в пикасата. отдавна не съм си показвала гарджетата, та реших да шервам с вас.

# 304
Миз, не си ги съвсем шернала, нищо не се вижда.

Не мога да се изкажа компетентно нито по закупуването на кола, нито по печенето на пуйка. Та затова се радвам, че ще ходим на гости и някой друг ще приготвя вместо мен.  Grinning

# 305
Миз, само едни обувки видях Simple Smile

Миме, ама ти празнуваш ли този празник?

Моите ин -лоу по традиция събират цялата рода на този празник и за Коледа!

Момичета пожелавам хубави празнични дни, аз лично ще им се насладя и мисля да укрся за Коледа. Обичам Тенксгивинг! Дано се чувствам по- добре, че лепнах нещо и съм болна.

# 306
Ван от нашата компания ни раздават пуйки всяка година, и аз събирам приятели желаещи да помогнат с папкането на пълнена пуйка лекинко полегнала на кисело зеленце домашно производство Mr. Green
Весело изкарване и от мен!
Аз ще почивам 4 дни и съм много Хеппииии Joy

# 307
  • usa
Миз, само едни обувки видях Simple Smile

верно Laughing? а сега?

# 308
Миз, много са ти хубави децата.  Heart Eyes За първи път ги виждам. Много да радват!  Hug

Миме, интересно ми стана, ще попитам. На вегетарианците (ако имате такива) какво им раздават за Дена на Благодарността?

# 309
  • USA
Миз, чудни са ти децата! пупу
Миме, кажи как сготви пуйката, че много добре ми прозвуча. Аз съм поръчала, че ще сме цял отряд в нас и не ми се рискува да оставя хората гладни.  Laughing

# 310
Солей, пъмпкин пай при нас Peace

Миз, дечицата са ти златни- много здрави и щастливи!!!

# 311
На вегетарианците (ако имате такива) какво им раздават за Дена на Благодарността?
Тофу пуйка, грийн бийн кесърол, суит пътейтос със стафиди и орехи, салата, кренбъри сос, пайче...ехаа, стига им толкоз, аре...

Миз, хубави деца!

# 312
На вегетарианците (ако имате такива) какво им раздават за Дена на Благодарността?
В компаниите където раздават пуйки или шунки на вегетарианците им дават кошница с плодове или гифт карта от някой хранителен магазин да си купят нещо.

Миз много са ти хубави децата. Simple Smile

# 313
В компаниите където раздават пуйки или шунки на вегетарианците им дават кошница с плодове или гифт карта от някой хранителен магазин да си купят нещо.

Миз много са ти хубави децата. Simple Smile

А в нашата фирма нищо не им дават ако искат пуйка ако не си е за ваша сметка   bouquet
Миз да са ти живи и здрави децата ти са красота! Сладури Heart Eyes
Миме, кажи как сготви пуйката, че много добре ми прозвуча. Аз съм поръчала, че ще сме цял отряд в нас и не ми се рискува да оставя хората гладни.  Laughing

Изкисвам я първо 24 часа в солена вода Peace
Пуйката я пълня по БГ вариант с ориз, гъби, дроболии от пуйката и подправки на вкус Peace после я слагам в плик като на дъното слагам нарязано кисело зеле и пуйката я мажа с масълце и червен пипер и пека 3 часа Peace

# 314
Миз, много хубави деца! Пу-пу!

Общи условия

Активация на акаунт