127 Американски мечти

• 32 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Честит празник! Аз готвя по рецептата на Агента - седя пред компютъра, мъжът ми шета.  Mr. Green

# 331
А, няма да си развалям хубавия 10-годишен рекърд да не готвя пуйка  Stop  Laughing. То моето си е направо традиция вече  Mr. Green.

Приятно изкарване на всички  Grinning

# 332
Happy Thanksgiving!

Пуйка няма да печем, отиваме на готово да ядем след малко.

Снощи ходихме да гледаме балоните за парада днес, голям панаир, бре Mr. Green

Миз, много хубави деца имаш и много са пораснали! Heart Eyes
Дано намерите хип ван Laughing и се радвам, че всички сте добре!

МВК, как е Пухкавел?

Детето е на коледна вълна, цяла сутрин пее гигъл белс, гигъл белс на-на-на на на... Laughing

# 333
Happy Thanksgiving Y'all!

И аз ще редя софрата след малко, чакам ММ да си допече пуешките гърди, цяла не правим, че няма кой да я яде.

Миз, чудни, пораснали деца   bouquet

Аз си обичам ван-а, едното дете на 2-рия ред, другото на третия, всеки си гледа филмчето на слушалки, тишина и спокойствие  Whistling. Можеш да си сложиш бърлито в багажника, да накачулиш 3-4 колела, разкош!

# 334
За 2 деца +, не бих се и замислила и купила ван!  По-сейф са от СУВ (както и от кола),  а и третият ред на СУВ, ако трябва 3 ред, е по-неудобен...   .

Пуйката се пече,  а моите зеленчуци са вече готови.

Днес коментирахме пътувания и маршрути, а детето се изказа, "Мами, защо да ходим там, когато можем да отидем в България да ям цаца?!"

Хеппи Танксгивинг на всички, които празнуват!

# 335
  • usa
благодаря ви за хубавите думи за мойта стока!
честит ви пуйкин ден и от мен!
аз не готвя още. разпитах домочадието какво иска за тенксгивинг фийст и така съставих менюто - палачинки, печени картофи, чикън нъгетс, печен салмон, шопска салата и нудъли тип китайски. палачинките ги спретнах за закуска, а останалото ще приготвя за линър. лесна ще е мойта днес  Party...

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 03:16 от миз

# 336
Miz moje li pak da pusne6 snimkite 4e i az samo edni obuvki vijdam.
Ina4e i az napravih puika-palnena s drob sarma i kiselo zele otstrani,mnogo vkusna stana.

# 337
Здравейте и от мен! Честит ви Thanksgiving на всички! Нека има радост в дома ви, желая всичко най-добро на вас и семействата ви! И благодаря ви, че ви има!
Много ми липсвате, но не съм имала време да ви прочета дори. Ние готвим, хайде бягам от тук.  Hug

# 338
  • Чикаго / София
И сготвихме и полуизядохме всичко.

За пръв път правих пуйка през живота си. Тя взе, че се получи много добре.  Минах първия изпит за Американското гражданство - пекох пуйка  Laughing

миз пропуснах ги твоите дечица да ги видя, но съм сигурна, че са сладури.

Пикси, я какво умно дете имаш!? Simple Smile И знае какво да иска! Laughing

hunichka, добре си се появила? Как сте с малката бебка?

so what мерси за линка със занимавките за децата и за клипчето на рекламата на Кока Кола. Винаги са ми придавали прятно коледно настроение тези реклами в Бг.  Simple Smile

И Честит 5ти Рожден Ден на Марти на Биз! Да е здрав, все такъв чаровник, и да го слушат много мама и татко! newsm59  ura

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 07:30 от irka

# 339
Честит Thanksgiving дами! Имам чуството, че качих 10 кг само като седнах на масата, преди да започнем да хапваме...дори не успях да опитам от всичко. Бях на гости, бяхме много хора и всеки беше донесъл по нещо...направо нямаше край.

И хубавото ми настроение се развали тотално, когато днес, след като мъж ми си взе почивен ден ( аз трябваше да съм ангажирана, но заради неговото пътуване ми се провалиха плановете) за да отиде до българското посолство, на вратата го посрещнала малка бяла бележка, че тази година ще почиват И в петък. Нищо, че американците дори работят в петък...да не говорим, че нито на сайта, нито на телефонната информация това е обявено...
Та, казвам ако ще има и други пътуващи друг път, да не се хващате да ходите деня след Thanksgiving, защото не знаете кой е препил предната вечер и го мързи да се мръдне да отиде до работа.

Нямам думи просто....

# 340
Честит ви празник! (макар и със закъснение)
Спокойно може да ми дадете приза "кукувица на годината" - изпекох две пуйки, по-добре не питайте защо.  ooooh! Сертификатът за гражданство да ми го пращат по пощата значи.  Mr. Green
Обаче си прекарахме чудесен празник.

# 341
 newsm67 Честит Рожден Ден на Марти!  Gift
Много здраве, подаръци и весело парти!

Преядохме и ние вчера, обеда почти премна във вечеря, днес ще си седим в къщи.

# 342
Честит рожден ден на Марти и от мен! Щастливо детство!  newsm67

# 343

Преядохме и ние вчера, обеда почти премна във вечеря, днес ще си седим в къщи.

Днес е ден за диета и фитнес при мен  Mr. Green

Марлела, украсихме 2 елхи с децата вчера вечерта, дай си ми приза, плийс!  Crazy

честито на Марти и тук, да е здрав и много ученолюбив! Heart Eyes

# 344
Ирка, знам си, че само тука биха оценили цацата  Laughing  

Ние бойкотираме Черния Петък. Мейси'с е отворен от 3 А.М.!!!

Честит Рожден Ден на Марти и пожелания за много радост на него и родителите!

Общи условия

Активация на акаунт