127 Американски мечти

• 32 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Мейси'с е отворен от 3 А.М.!!!

Ужас! ooooh!

Още веднъж честит рожден ден на Марти! Много приключения му желая!  Hug

# 346
Не бях чувала, че блек фрайдей се разиграва и онлайн. Не знам точно как става, но и там се висяло и чакало...   ooooh!

# 347
ЧРД на Марти! Здрав и много палав да е!
Ето я и моята пуйка , ще покажете ли вашите?

# 348
А черния петък вече официално съм го отписала ,даже няма да мърдам никъде днес че всички са като смахнати да пазаруват.
А ToysRUS  go отвориха още снощи в 10 часа...та цяла нощ  ooooh!...някакво безумие просто.То без пари да раздаваха нямаше пак да се юрна.
Тина...онлайн има диълс отдавна,даже таргет например и фрии шипинг дават та не ти трябва да се буташ. Иначе почти всички магазини онлайн дават по нещичко днес.

--------------
Аз пуйка вече никога няма да правя,даже нещо ми се повдига вече от миризмата.Ай ше му се не види.... цял ден вчера като лудите не се спрях ,после пък докато разфасовам и прибера в хладилник,пък докато дезинфекцирам цялата кухня,пък  докато измия тави и чудеса.... ooooh!.От догодина ако искаме ,обаждам се в Пъбликс да ми я пекат и да си я взимам. То пък да беше някаква страшна вкусотия та да се пъне човек толкова....наистина не си струва . Crossing Arms

ЧРД на Марти...Биз да ти е много здраво  и щастливо момчето  Simple Smile Честит празник и на теб !   bouquet

# 349
Мда, Вики, винаги съм се питала: Празниците не са ли за почивка, аджеба??!! По празници се натоварвам много повече.
 Напълно оувъррейтед са.

Вкусно изглежда, Миме.

# 350
Честит Рожден Ден на Марти! Hug Здрав и щастлив да е! Биз, честито и на вас и да намерите правилното училище!

Ние изкарахме чудесно на гости, пуйката готова от магазина, домакинята направи стафинг и салата, ние и другото семейство занесохме десерти, плодове и вино. След това всички разчистихме, заредихме и миялната и се отдадохме на сладки приказки и гледане на футбол.  Две братчета така хубаво си играеха с Ейдж, книжки му четоха, всякакви игри му показваха, даже и на барабани го учиха да свири, рева с глас като си тръгвахме за тях.

Днес по традиция сме си у дома. Това ми и харесва на празниците, почивните дни и времето да се видим с приятели и/или семейство.

# 351
Честит Рожден Ден на Марти! Здрав и много щастлив!!!

Ние по традиция бяхме при грандма, аз не преядох и се чувствам много добре. Два прекрасни дни с любимия и дечицата!

Коледната украса е сложена и малкото човече е в екстаз Simple Smile))

# 352
Благодаря за пожеланията!! Рожденикът е добре, щастлив, капризен и на всичко му се угажда. Точно, както си трябва на рожден ден.  Laughing

# 353
  • Boston, MA
Biz, да ти е живо и здраво сладкото момченце! Много весели игри!

Не бях чувала, че блек фрайдей се разиграва и онлайн. Не знам точно как става, но и там се висяло и чакало...   ooooh!

Добре че са американците да бутат икономиката, ей. Ако оставят на българските имигранти, потреблението никво няма да го има...  Joy

Аз участвах, с дийл на лаптоп от Амазон за брат ми (коледно и рожден-денно). Чаках няколко минути и кликнах.  Laughing В Таргет онлайн също напълних кошница, добре че имах мисъл да проверя аджеба дали тия сделки ги няма и другаде - и естествено, на същите цени се намираха и другаде свободно. Пълен scam. 

# 354
  • usa
пуйка не пекох, не мога да покажа. икономиката подпомогнахме с един джипиес, закупен онлайн, няколко парцалки, щото девойките сигурно мислят, че имат три инча от подовете в стаите си, които не са покрили с дрехи и един бренд ню мини ван хонда одисей с кожени седалки, муун руф и още няколко екстри, които утре ще разучавам на спокойствие на много добър диъл (според съпруга...)  Party, със здраве да си го карам и да не го блъскам поне докато го изплатим!

биз, жив и здрав и много усмихнат да ти е младежа! светли души са тенксгивинг децата! и едни такива словоохотливи! все така да ни огласят домовете!

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 08:43 от миз

# 355
Добре че са американците да бутат икономиката, ей. Ако оставят на българските имигранти, потреблението никво няма да го има... 
Аз съм дизастър шопър. Винаги съм си признавала. Шопинг по магазините ме изнервя, повече от час в закрит мол= главоболие. Ходя в един открит тук, че да взимам въздух, когато прескоча до друг магазин. Онлайн хич ме няма. Шалоу потрбител, озовал се в 21ви век...още иска да пипне дрехата, да обуе обувката, а го мързи да обикаля магазини.... мъка....
  Това пък да се юрна по разпродажби и прочее щуротии, освен ако не е случайна среща, няма как да стане.
Каталози не следя, купони не изрязвам...

# 356
  • The QC to be!!!
На патерици, ЧРД на Марти  newsm59 Здрав, щастлив и да си получи подаръците от списъка до дядо Коледа  Wink
миз честит ти нов вен, със здраве да го караш и чакаме снимки  Peace
Миме хубава снимка и пуйката изглежда доста вкусна. Черешите от тези захаросаните ли са?  newsm78
Голяма пуйка за толкова години там, готвих само 1 път (може и да съм повторила, но ми е смътно). Беше едно огромно чудовище и го бях сложила в 2 тави за еднократна. Решихме да го сложим на бавен огък, завита, покрита и опакована като за продажба  Blush и излязхме до магазина и парка  Blush Та, след 2.5 часа се прибираме, и познайте... съседите се събрали и се чудят да викат ли пожарната или да разбиват  ooooh! тя се стопила и преляла мазнината  Sick и запушило като димка в къщата.  ooooh! От къде да знам, че тези големите пуйки били толкова тлъсти, не си личеше от вън  Thinking Не ме питайте какво чистене, проветряване и обезмирисяване падна тогава, бяхме в Чикаго, студа си беше сериозен Tired Та това беше мойто кръщаване с пуйка. След тази история търсехме най-малкото пуйче в магазина, но предпочитам да правя пълнени и печени от малките пилета - корниш хенс. Лесно като песен  Whistling Който иска цяло, който иска полвинка. Същата плънка и пак със к. зеле запечени.   chef

А черен Петък, никога не сме го уважили.   bowuu Нито онлайн, нито пък по магазините.

Преди време бяхте обсъждали съдове за готвене. Аз имам ?с за това колко е здравослвно да се готви в Българските гледжосани гювеци  newsm78 Моля дайте мнение и инфо  Praynig

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 11:52 от Baby*

# 357
Baby*, 13! емотикона в един пост, евала!!!   Grinning

# 358
  • The QC to be!!!
Baby*, 13! емотикона в един пост, евала!!!   Grinning
Blush нали, много съм емоционална, а мама все ми казва, че нямам никакви чувства.

# 359
Baby*, благодаря много   bouquet
Пуйка ядохме, ние пазарувахме в четвъртък, к'во да се прави като ми трябват тенджери и одеала
В петък излязохме следобяд и кой намаза най- много Пухкавел- скутер, скейборд,2 игри. Прибираме се и перд вратата кашон, И малкото вика "еха , Санта не ги оставя само в магазините подаръците , ами и пред вратата" / беше синия скутер за Коледа/
Естествено детето си взе кашона и докато не го отворихме и сглобихме не се спра. Сега има 2 скутера един от Санта / на 3 колелета/ и един от нас / на 2 колелета/ . Не знаех че моето диване може да пази добър баланс, а се оказа че не си познавам детето
Бенс , Плами е добре , конците паднаха, белег няма Praynig

Общи условия

Активация на акаунт