127 Американски мечти

• 32 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Биз...много мерси  ама последния код не се приема....или е само за 1 употреба и някой ме предварил  Crossing Arms     Simple Smile

# 406
Biz, И от мен благодарско, тъкмо се чудех как да оправдая купуването на едни ботички от там Blush Последния е личен, само ти можеш да си го ползваш, начислява се от предни поръчки.

# 407
Аааа такава била работата,е нищо де ...и аз се отчетох с боти  Simple Smile .
Малеее ама опасни сме тук ,някой каже нещо и  веднага се юрваме . Crazy

Ужас с тези намаления ,този сайбер ще ми вземе деня днес май.  Давайте други диълс ако някой попадне на нещо сносно! Peace

# 408
Само моите крака май не са нараснали след бременноста. Но съпруга ми ми направи номер и ми донесе де що обувки, сандали и ботуши изнамерил в къщи в Калгари. Не че това ми попречи миналата седмица да се сдобия с ето това ( за скромните $37.50)

А иначе за намаления, в този сайт излизат страхотни неща: http://www.6pm.com/

За Коледни и новогодишни подаръци за сега съм пас, Ако всичко е наред и вземем къщата, фнда се пренасочва към фонд градински инструменти. Иначе вчера си направихме семейния коледен подарък (2 броя)

# 409
Само да допълня че ако минавате от тук ЦЪК  ще спестите още от всички онлайн покупки .Аз спестих  още 8%  от dsw  само защото минах от тук 1во.  Peace
А ако ви е за 1ви път мисля че дават и $5  бонус !

# 410
Сърца нямате! Спрете се!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 06:24 от Solley.

# 411
  • Boston, MA
Охохоо днес сделки реализирате, а?  Laughing

Предлагат ми безплатен абонамент за списание Лего. Все едно ми предлагат да се самоубия!
Аз доброволно абонирах, след като видяхме "пасиането" (списанието) пред вратата за съседчето. Ще видим де ще му излезе края, засега си го гледа (заедно с други каталози) и си набелязва неща, от които и една десета няма да получи... но очи пълни.  Grinning

И моят мъж иска халби, Стела Артоа. И тоустър овън.  Laughing

С обувките съм много трудна, нищо не ми харесва. Аз нося един тип балерини и един тип мокасини, другото са джапанки и ботуши. Пълна скука. А, и краката ми след 2 бременности стигнаха от 7.5 до 8.5, почти 9.  Rolling Eyes

Моля, дайте акъл какво да купя на бебето? Горкото хем всичко има наследено, хем каквото и да получи, му бива отмъкнато от брат му...

# 412
Солей...   . ..гледаш отстрани където пише  "обувки" и кликваш и ти излизат всичко магазини за обувки или в сърч полето нараво пишеш магазина и ти излиза линк и като кликнеш на него те изпраща във магазина .
Ти нали 1во стана мембър?!

# 413
Солей...   . ..гледаш отстрани където пише  "обувки" и кликваш и ти излизат всичко магазини за обувки или в сърч полето нараво пишеш магазина и ти излиза линк и като кликнеш на него те изпраща във магазина .
Ти нали 1во стана мембър?!

Станах мембър...

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 06:24 от Solley.

# 414
  • Boston, MA
Забравих да препоръчам книжки, любими в нас:

http://store.barefootbooks.com/catalogsearch/advanced/result/?by_subject=157

И за по-големи деца имат много хубави издания.

# 415
Ааааа ти няма да видиш дискаунта при чекаут  във самият уебсайт където правиш покупка,после ще се върнеш пак на сайта през който мина там ще се логнеш   и като кликнеш  отгоре на " май акаунт"  ще видиш  парите $$$.
Понякога трябва да изчакаш няколко часа  докато видиш спестеното ,а понякога веднага ти ги слагат....после си ги рекуестваш парите и си избираш дали ги искаш в чек да ти се пращат или по банков път.
Аз лично си ги трупам и ето сега ще си взема чек от $100...баш за коледа  Mr. Green

# 416
Бубка бях в твойто положение когато децата бяха по -малки.Малкия беше на годинка и нещо и му взех една кола с дистанционно за бебета(такава от таргет http://www.hushbabies.com/images/uploads/Chicco%20Babys%20First% … ertible%20Car.jpg)  ,
а на големия купих друга за "биг бойс" .И тогава големия не искаше колата на брат си.

И аз се чудя какво да купя на моите момчета.Големия нищо не искал ,а малкия всеки ден измисля нови глупости за подарък.

# 417
.....

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 18:36 от victoria

# 418
  • USA
Някой знае ли къде има хубави намаления на парфюми? Simple Smile

# 419
Solley. , днес в ideeli.com има чаши каквито търсиш на мн добри цени

Общи условия

Активация на акаунт