127 Американски мечти

• 32 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • WA, USA
Влизам само да си кажа, че имало добри хора още. Излязохме тази сутрин със сина на пазар и колата просто спря на около 4 мили от къщи. Слязохме да вървим, скъса му се дзипа на якето #Cussing out аз го увих с шала ми и така екипирани се запътихме клатушкайки се към къщи. Сигурно не бяхме направили и 10 крачки и спря кола да ни качи. Доста се зачудих дали да приема, ама се навих, че беше супер студен вятър вън и щяхме да се влачим поне час-два с моя огромен корем.

# 361
Сипируми ...много гаден момент.Добре че сте попаднали на "човек".

Мария...браво че Плами няма белег  и че всичко му е минало.Ама сега със скутерите ,внимавайте,слагай му каска,да се учи от сега! Simple Smile

Някой да ми препоръча книжка за деца от сорта на "какво да правим когато непознат ни заговори" .Иска ми се да обясня на Елла вредата но така че да не я изплаша тотално от хората.

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 08:35 от victoria

# 362
Биз, да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша

Миз, честита придобивка, със здраве да си я караш, е все пак се уреди с кожени седалки Wink
Вики, слагаме каска, нищо че Пухкавел се сърди

# 363
  • Чикаго / София
Baby ако гювечите са лакирани, не е здравословно хич даже. лака съдържа олово което влиза в храната от там в теб и бла, бла, бла.  Ако не са лакирани, не знам пък как се мият, така че не знам кое е првилно и кое не.

Черния Петък и ние го пропуснахме.

Не знам какво се мъчите с тези пуйки толкова?! Моята ми отне около 30 мин. да я измия, приготвя плънката, да я напълня и сложа в плика с к. зеле да се пече. Това беше целия мор по приготвянето й. Та аз като готвя супа ми отнема повече време. Пече си се почти 4 часа, а аз спах през половината време.  Пайовете също ми отнеха около 15 мин. да ги забъркам и сложа да се пекат. Цялото приготовление в кухнята ми беше за около час. Все едно си беше рутинно ежедневно готвене. Останалите гости всеки донесе по нещо - салата, мезе, пиене, грейви и воала - софрата беше наредена без никой да се е претоварил от готвене и приготвяне. Беше си едно приятно изкарване с приятели.

Давайте някакви идеи за подарък за 6-7 годишни деца. Направо съм в чуденка какво да купувам на моите. Нямат някакви определени интереси, не искам да са книги - искам да е вид играчка може да е образователна, ама да е играчка да й се радват. Няма да имат още много рожденни дни с играчки та да им се порадват още малко. Ама проблема е, че вече имат почти всичко, та съм в голяма чуденка.

# 364
здравейте момичета,

имам питанка за номерацията на обувките. Нося ЕУ 41, УК 12 (купувам си често обувки от англия). Различните конверторите ми дават номера  УС 8.5, 9 или 9.5. Та според вашия опит ЕУ 41 на кой УС номер отговаря? и с колко горе-долу се отразява ширината W/M на размера на обувката, че в европа са стандартни ширини.
Мерси  Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 00:10 от Azalee

# 365
sipirumi, добре че са ви прибрали. Тук съм с впечатление, че много спират да помагат ако има нещо. Услижливи са.
Ирка за твоите девойки може би комплекти за правене на бижута с разните му камъчета и мъниста. Или за рисуване ако обичат. Има с качествени бои, четки и пастели. Много са модни сега едни кукли Lalaloopsy Doll има различни и говорят те са най-евтини в Уолмарт, на половин цена от амазон са. С момичешките подаръци съм много зле, но това е по-последно проучване от приятелка, нейната щерка е 7г.

# 366
здравейте момичета,

имам питанка за номерацията на обувките. Нося ЕУ 41, УК 12 (купувам си често обувки от англия). Различните конверторите ми дават номера  УС 8.5, 9 или 9.5. Та според вашия опит ЕУ 41 на кой УС номер отговаря? и с колко горе-долу се отразява ширината W/M на размера на обувката, че в европа са стандартни ширини.
Мерси  Simple Smile

10 към 11.

# 367
  • USA
Биз, честит ти рожденик, да е  жив и здрав newsm67!

Миз, хайде честито и със здраве да си я караш!

Сипируми, ужасно случка, но пък сте изкарали късмет Simple Smile. Мен пък да ви кажа ме е страх да се качвам така, не знам на кой ще попадна. Веднъж и мен ме качиха едни хора, нямаше причина, просто си чаках автобуса и не знам как съм се съгласила ooooh!.
Мимето, много вкусна изглежда твоята пуйка Heart Eyes!

Аз нито пуйка пекох, нито на шопинг бях, нито пък на гости ходих, лекувах си детето  Sick. Хвана някакъв вирус с повръщане и Т Sad. Взе да се пооправя вече Praynig.

# 368
  • САЩ
Биз честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и много да те радва!   bouquet

Миз честита ти нова кола! Със здраве да я  караш и само на приятни места да те отвежда!

Ние днес написахме вече писмото до дядо Коледа и го пуснахме в специална поща. Ходихме и на лична среща с него та сега "дядо Коледа" трябва да търси жълт пауър рейнджър с мотор  Thinking Дано ги има в "работилницата"  Grinning Много ги мразя тия акшън фигури ама след като няколко пъти си смени желанието се спря на това и край, та няма отърване.

# 369
 Предлагат ми безплатен абонамент за списание Лего. Все едно ми предлагат да се самоубия!

# 370
Предлагат ми безплатен абонамент за списание Лего. Все едно ми предлагат да се самоубия!
Joy

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 08:34 от victoria

# 371
Това лято и в България, докато си чакахме с дребното автобус и чудейки се дали последния не е минал, една жена с тинейджър ме закара до дома, аз загубих ума и дума. Много ме радват такива случки.

миз, честита покупка и със здраве и късмет!

Тъкмо бях на лего вълна, поръчах и изпратих току-що на приятелско 6-7 годишно синче в Канада ето този часовник - http://shop.lego.com/product/Default.aspx?p=2851192&LangId=2057, майката одобри идеята - хем ще си го сглоби сам, хем и часовника ще му служи. Иначе и тя ревеше вече от лего.

За Муун сенд не се навивам още.

# 372
Що е Муун Сенд?

# 373
# 374

Общи условия

Активация на акаунт