127 Американски мечти

• 32 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Solley. , днес в ideeli.com има чаши каквито търсиш на мн добри цени

Мерси, Титина! Видях ги. Не са кристални. И в Таргет са на същите цени. На luigi bormioli харесвам иначе щраус серията.

# 421
  • Boston, MA
Някой знае ли къде има хубави намаления на парфюми? Simple Smile

http://www.scentiments.com/  (5-10%)
http://www.beautyencounter.com/fragrance-sale.html?utm_source=BE … n=blackfridaysale

По принцип намаления на козметика и парфюми почти няма...

# 422
Споделям кристални чаши на любим дизайнер и добра цена:
http://www.unicahome.com/p40242/alessi/glass-family-glass-set-by … n-for-alessi.html

МВК, радвам се, че дете е добре!

Приятен ви пазар днес и не прекалявайте! Laughing

# 423
 Бенс, все забравям да питам как е племенника. Адаптира ли се?

# 424
  • USA
Бубка, мерси!  Hug Уредих се с парфюм, детето - с кран и съм готова за Коледа.  Mr. Green
Мъжът ми и той е от тези, които си купуват каквото им трябва на момента. Та там ще падне чудене с какво да го изненадам.

# 425
Bubka,картинка/артси самолети/трактори за над неговото легло?комплект нов спален/сет за ядене кулски?+дребна играчка за да няма 300 въпроса от батко му..

# 426
Бенс, жива да си!   bouquet  Hug  Party

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 22:10 от Solley.

# 427
Момичета имам спешен въпрос - на сестра ми са и изписали губи от рода на шитаке, рейши и тн капсули за подсилване на имунната система.Пуснах в google , но ми излизат много различни фирми и сайтове, от които мога да ги купя. Препоръчаите ми нещо изпитано.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 23:12 от mickey_82

# 428
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Mushroom-Immune-Defense-16- … Tablets/1472?at=0

Мики, изпитано, баща ми пие тази комбинация, поръчва от този сайт.

Вики, мерси за сайта за рибейтс!

# 429
"Uh oh. Looks like you've run into a crowd of cyber shoppers." Ей, не ме оставяте поне да си харесам нещо. Нищо, харесахме си дивани за Коледа.  Mr. Green

# 430
Изкарахте един Cyber Monday, a? Отивам за обувки и аз, и да покажете после какво сте напазарували!

Титина, купих една чаршафи на далавера  от твоя сайт. Да си жива и здрава, където сподели.

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 04:46 от Цонна

# 431
Олеее Бенс  Hug милото дете, много се радвам за него и от сърце му пожелавам да се интегрира много бързо и да подмине връстниците си!!! Шапка долу на вашето семейство  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 21:20 от vanhorne

# 432
  • САЩ
Гледам пазарихте здраво вчера.  Grinning Аз дори не гледах, че да не ме сърбят ръцете. Ще търся само пауър рейнджъра и това ще е. Ние с мъжа ми си купуваме като ни затрябва нещо и така до празниците не остава и не се напъваме да мислим.

Да ви питам някой има ли опит с кървящ нос? На Алекс от няколко месеца доста често му теква кръв от носа най често нощем. Питах лекаря му, каза че е чест проблем при деца на неговата възраст, особено при такива на които и родителите са били така (като нас) и ако успяваме бързо да я спрем не е проблем. Но снощи доста ме изплаши понеже цял час тече със секундни прекъсвания и почти се бяхме стегнали да ходим в спешното, но спря дето се казва като бяхме на вратата. Обикновено стискам носа между пръсти и до няколко минути спира, но снощи, не и не. Накрая мъжа ми се сети че на него като малък са му слагали памуци със солена вода и така е спирала кръвта. Та пробвахме това, но пак много дълго отне. Та знае ли някой други методи за спиране? Аман вече, слагам му възелин в носа, има хюмидифаер и пак тече пустата кръв. Много е гадно нощем като го чуя да подсмърча и отида и го видя сънен бърше нос и целия в кръв... Cry

# 433
хитруша 
отиди тук
http://www.thedoctorstv.com/main/tell_us_index  горе в сърч  сложи това : Cauterization Procedure for Nosebleeds  и гледай видеото
 не е ново инфо  за теб  но поне да видиш нагледно проблема

# 434
Гледам пазарихте здраво вчера.  Grinning Аз дори не гледах, че да не ме сърбят ръцете. Ще търся само пауър рейнджъра и това ще е. Ние с мъжа ми си купуваме като ни затрябва нещо и така до празниците не остава и не се напъваме да мислим.

Да ви питам някой има ли опит с кървящ нос? На Алекс от няколко месеца доста често му теква кръв от носа най често нощем. Питах лекаря му, каза че е чест проблем при деца на неговата възраст, особено при такива на които и родителите са били така (като нас) и ако успяваме бързо да я спрем не е проблем. Но снощи доста ме изплаши понеже цял час тече със секундни прекъсвания и почти се бяхме стегнали да ходим в спешното, но спря дето се казва като бяхме на вратата. Обикновено стискам носа между пръсти и до няколко минути спира, но снощи, не и не. Накрая мъжа ми се сети че на него като малък са му слагали памуци със солена вода и така е спирала кръвта. Та пробвахме това, но пак много дълго отне. Та знае ли някой други методи за спиране? Аман вече, слагам му възелин в носа, има хюмидифаер и пак тече пустата кръв. Много е гадно нощем като го чуя да подсмърча и отида и го видя сънен бърше нос и целия в кръв... Cry
Обикновено е признак на слаби капиляри. Моя син е със същия проблем - карам го да пие повече вода. Ако не спира ляга с с възглавница под врата, така че да е един вид с главата на долу. Другото за което занм,  е огърлица от кехлибар. Сестра ми и течеше кръв до 9-10 г. След като казаха на родителите ми, макар и скептици пробваха и по съвпадение или не, този проблем изчезна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт