Отговори
# 135
 Kalinastamatova, уффф, като озверее от глад ще почне да яде, но до тогава не знам какво ще преживееш.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig дано по-бързо да свикне. Аз това се чудя и ние ( не дай си Боже) ако стигнем до този ужасно неприятен момент как ще издържа да го гледам гладен и ревящ. Вече почвам да си мисля, че е трябвало поне един път в деня да съм давала от шише. Отделно има и друго - кърмата им е вкусна и сладка. Аз опитах едно адаптирано и щях да  Sick Sick , толкова е гадно наистина, ако си го е пило от самото начало ще му бъде най-вкусната манджа, но кърмата си е кърма и след нея им е трудно да я заместят с тоя бъркоч.

# 136
А совен шише, не иска и да суче, така ли  newsm78

# 137
Привет,мили мами и малки бебоци! wavey wavey wavey
Как сте?Ние използваме максимално хубавото време и като си останем вкъщи мръцкаме,защотото не иска вътре.А навън й е толкова добре,че със слагането в количката е заспала.Видях че се питате за памперсите,ние позлваме на Пуфис и засега съм много доволна.Тези на Памперс много ми пускаха.

# 138
Мирка, аз подадох документи на 30.09 и края на октомври ми ги преведоха.Отиди с входящия номер и да ти кажат какъв е проблема.Може да са ти объркали я сметката,я нещ да липсва в документите.На мен ми искаха копие от на Влади акта+на сестра му.

Калинче, не знам миличка какво да те посъветвам,много неприятно.Защо не пробваш да и дадеш АМ,да не си неразположена???

И ние сме с памперс актив,пък сега със събирането на печатите,пускат не пускат с тях ще сме.Аз с това количество което купувам ще се боря за най-голямата играчка.

И аз имам проблем с емотиконите.Но май не е при всички.

# 139
  • Варна
Не съм неразположена, пробвах и АМ и кърма давам изцедена неще иска цица сега ще я слагам по често дано да ми стимулира кърмата!!!Ужасно е да го гледаш ревящо и гладно а ти да си с празни цици и да неможеш да напрравиш нищо!!!
 Днес реших да и дам само от шише изцедих се и като се събуди гладна и набутах шишето цокна 10мл. задави се и като ревна дадох и празната цица да се успокои и то суче милото ама.....Ц  и така се отказах от шишето ще я слагам на цицата през час и това е!

# 140
  • Варна
Мирка, и аз си получих парите в края на октомври. Най-добре провери на място.
Мацки, какви са тия печати от Памперс? За Владко уцелих една промоция на ДМ-ските памперси и взех цял кашон, но сега трява да купувам за Дани.

Калина, щом не се дърпа от гърдата, давай ѝ да суче колкото често иска. Дори през 30мин. Това, че ти не изцеждаш много кърма, не е задължителен признак, че нямаш.  Hug зарязваш всяко друго задължение, гушваш беба, предлагаш гърда непрекъснато и гледаш ти да си хапнала и най-вече пийнала. Защо не пробваш тази билка дето Мъниче я препоръча?

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 13:55 от antonia

# 141
Калина много кофти ситуация... newsm78. И аз не знам какво да те посъветвам. Нашата става неспокойна като я боли коремчето и не знае иска ли да суче, не иска ли. Да не я мъчат силни колики?
За памперсите. Ние първо бяхме с  Premium care, после минахме на Activ baby, от които хич не съм доволна, хем пропускаха, хем се подсече и то яко. После взимах известно време Пуфис. В началото бяха ок, но после и пак се подсече и минах на Либеро ( и крем Здраве за подсичането, та взе че се оправи  Simple Smile). От тях съм много доволна, макар че са много дебели. Сега взех Хъджис, че са на промоция (по съвет на гериалександрова) и засега са добре, а са и тънички и не пропускат. Та най-вероятно ще остана или на Либеро или на Хъджис.
Нашата Ема днес става на 3 месеца, та да почерпя!

Днес също така бяхме на консултация .Девойката е пораснала с 4 см и вече е 63 см, и тежи 6,380 кг, т.е. е качила 610 гр този месец. Питах докторката добре ли е това и тя каза, че вече е добре да качва не повече от 500-600 гр на месец. Помня, че имаше нещо такова и при Део, ама не се сещах от кога почваха по по-малко да качват. Ваксини пак не й биха, че брат й е с червено гърло и не ни се рискува. Другия вторник пак ще ходим, та дано е здрав, че ми писна вече с това отлагане.

# 142
Калина, и аз мисля, че едва ли са ти празни гърдите  Peace Моите хич не изглеждат особено пълни, никога и 1 грам не успявам да изцедя, а беебто е от 3 месеца само на кърма.

# 143
  • Варна
  Да ви кажа има разлико от преди няколко дни сега са едни мекички като че ли е само кожа !!Като ми се нормализира кърмата си мислех че спира защото ми омекнаха гърдите обаче сега са по меки!!!

Много интересно след всяко ядене ака освен вечерта пък нито е пикала нито е акала???

# 144
  • Варна
Само снощи ли беше сух памперса? А днес през деня си ака и пиша?

Вижте какво намерих в новия сайт http://www.ladyzone.bg/dieti-i-sport/fitness-i-sport/story/61975 … ijima_misiya.html. Днес не се чувствам много в кондиция, но утре обезателно ще почна с гимнастката.

# 145
  • Варна
Ами по принцип вечер не ака само пиша ама тази сутрин много лекичък беше памперса а от както е станала ака за втори път мириша го не е кисело не е зелено но не е като яйца амо има само точки дали е разтройство???Вече откачам!!! #Crazy

# 146
  • Варна
Калинче, сега ще ти кажа, нещо което знам, че ще ти е трудно да направиш. Първо се Успокой, не се вторачвай толкова много в бечето. И то е човек и едно и също количество не може нито да изяжда, нито да изхожда. Бебета не винаги плачат от глад. Може коремче да го мъчи, да иска да се оригне, да му се спи или просто иска да е гушнато. А понякога си мрънкат за да им се чува гласа, все пак нямат друго изразно средство.

# 147
  • Варна
 Интересното знаете ли кое е, че детето си играе само заспива си, смее се, всичко си му е наред!!!Всичко започна от момента в който я притеглих и сметнах че е качила само 500гр. за един месец от тогава се разтревожих тя реве аз и бутам шишета и стана лудница а то детето си спи спокойно снощи спа от 22 до 5 часа а когато е гладна се събужда значи всичко си е ок.Просто лудата й майка се е поболяла че нещо не му е наред на детето!!!

# 148
Калинче, сега ще ти кажа, нещо което знам, че ще ти е трудно да направиш. Първо се Успокой, не се вторачвай толкова много в бечето. И то е човек и едно и също количество не може нито да изяжда, нито да изхожда. Бебета не винаги плачат от глад. Може коремче да го мъчи, да иска да се оригне, да му се спи или просто иска да е гушнато. А понякога си мрънкат за да им се чува гласа, все пак нямат друго изразно средство.
И аз така мисля. Освен всичко акането не е критерий. Нашата ака на 5 дена ,а си качва чудесно. Калина не се вторачвай в грамажите,тя вече не е новородено бебе, където всеки грам е важен. А и може да си върви по фино детето. Peace Айде успокой се и не мъчи малката сладуранка. Mr. Green

# 149
  • Варна
Спирам с всички опити и най вече спирам да тормозя и вас! Благодаря на всички че ме изтърпяхте че ме съветвахте и бяхте с мен  какво ли щях да правя особенно както съм сама незнам!?! Hug Hug Hug  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт