Опитвам се да ви чета редовно, и докато се наканя да пиша нещо, или малкия се събужда, или се сещам, че трябва да върша нещо.... беше голяма лудница покрай местенето ни, но поне мина-олекна ми....

За памперсите аз ползвам на Хъджис Little snuggles- незнам дали има такива в БГ но аз съм доволна от тях... Да ви питам урината на дечицата ви със силна миризма ли е? Нашата да, и мисля да питам педиатъра другия път дали е нормално....
Иначе растем здраво.. особенно последните дни имам чуството, че със всяка минута се изменя и расте
Големи сладурчета са! И аз да кажа, че темичката е страхотна както и идеата за снимчиците срещу имената
Браво Мъниче!!! 
Ох вие казвате по корем по 7 пъти на ден... а аз понякога и по 1 път не го слагам... ама той хайвана бая се мъчи и нещо не му харесва тая поза и доста мрънка.... Вашите дечица как са, харесва ли им?
Иначе и моята кърма понамаля и понякога се налага да дохранвам с формула.....Иначе малчо е вече 5.800кг и доста бързо качва забелязвам....Имам кантарче в къщи и си го тегля редовно

Абе не знам за предродилна депресия... ама мен чак сега взе да ме хваща нещо такова май...

И за бибата да кажа- ние я ползваме, малкия се успокоява с нея и заспива по лесно.... иначе от извесно време се е научила маймунката да си бута бибата и да си смуче пръстите

Ами това е за сега от нас много прегръдки на всички

,после плодови пюрета,зеленчукови и т.н.Но както казах и одеве,всеки да си храни детето както смята за най добре 

поне я свалихме до 37.5) Искам да кажа,че
Не искам да давам никакви лекарства на малкия,че и разтройство си докарахме
Милото ми такъв тормоз няма.Много ми е жално за него