След като се захлади ,малката най-накрая спря да ака зелено.
Машонка ,и аз съм с такава помпа на меримар ,доволна съм ,но е голям зор да го напъхам в ноздричка
Tommelise ,ние бяхме горе-долу същите меркки като вас на консултацията този месец.
Адреналинка ,много страшно нещо ви се е случило ,аз на твое място щях да изтерясам тотално!
Алхимика ,мерси за съвета за маска ц/у косопад!
Падането на косата и мен много ме притеснява ,тъй като не искам да се подстригвам късо.Затова за момента го игнорирам в съзнанието си и се надявам да ми се размине
А за почистване на лицето просто си плача......По приинцип на лицето си правея следната маска :търкам го с парче краставица ,оставям за 5-10 минути и мия после.Ефекта е много добър!Стига да го правиш редовно де
Деавита мися да го направя в следната комбинация :яйце ,кисело мляко ,мед ,зехтин и деавит
.

разболя и мен (който кърми може да пие сироп мукоплант и таблетки тавипек за гърло, кашлица, отхрачване) аз се лекувам, но няма как изтървах му края малката със сополи и рев ....рев
. Днес рано при педито резултат: антибиотик цефзил,хидрасек и отипакс. АЗ също си капя същите капки ,че имам проблем с ухото, като настина.....никак не съм на кеф дано се оправим скоро
.
. абе малко съм хем сърби,хем боли

от време на време по прочитам, но не е често
. Минералния състав на анакапс не е подходящ за кърмачки и по специално сярата. Анафазата няма проблем с нея нито с анастим