Отговори
# 300
  • София
Здравейте мами !
След като се захлади ,малката най-накрая спря да ака зелено.

Машонка ,и аз съм с такава помпа на меримар ,доволна съм ,но е голям зор да го напъхам в ноздричка  Laughing то е едно въртене и реване само като я види.

Tommelise  ,ние бяхме горе-долу същите меркки като вас на консултацията този месец.

Адреналинка ,много страшно нещо ви се е случило ,аз на твое място щях да изтерясам тотално!

Алхимика ,мерси за съвета за маска ц/у косопад!

Падането на косата и мен много ме притеснява ,тъй като не искам да се подстригвам късо.Затова за момента го игнорирам в съзнанието си и се надявам да ми се размине  Laughing .Шампоаните от които моята коса ссе влияе добре са Пантенските и Ейвънските.Маски преди си правех всякакви ,купени ,домашни ,каквото се сетиш ,но от както беба се роди ,единствено във фризьорския салон  Mr. Green .Което ме подсеща ,че е време да го посетя ,нещо се е обезфомила косата ми и само на опашка ходя напоследък / но и защото Йоана якко ме скубе  Mr. Green /.Ноктите на ръцете преди ходех да ми ги изграждат с гел ,но сега си ги режа късо ,че да не драскам беба.А тези на краката недавам никой да ми ги пипа!Имам някаква фобия що се касае за тях.
А за почистване на лицето просто си плача......По приинцип на лицето си правея следната маска :търкам го с парче краставица ,оставям за 5-10 минути и мия после.Ефекта е много добър!Стига да го правиш редовно де  Mr. Green .

Деавита мися да го направя в следната комбинация :яйце ,кисело мляко ,мед ,зехтин и деавит  Simple Smile .

# 301
Момичета имам едно въпросче.
Къде изпервате температурата на малчовците- в дупето или под мишничката.
Незнам дали на такова малко бебе се измерва Т под мишничката,а слагането на термометъра
в дупето хич не ми харесва ,а и детенце много се съпротивлява.

# 302
За температурата и аз отдавна се каня да питам, знаете ли колко е нормалната Т измерена в дупето?
За Деавите, хубави идеии за маски давате, ама не ми се занимава, мисля да го сложа в купена, готова маска и да го разбъркам в нея.
Донесоха ми от Германия Вагинтол и сега се чудя да го давам ли, знаете ли как да разбера дали не е от онези дето ги изтеглиха от пазара...знам ли тези може да са залежали в аптеката и за това да ги е имало, имат ли нещо отличително, по което да се познаят?
Маичка днес става на 2 месеца Simple Smile...растат си децата  Laughing

# 303
  • у нас
малко се поуспокоих че не сме само ние от дребната порода Hug

Адреналинка- добре че не е станало нещо неприятно Confused представям си какво си изживяла Confused Най-хубавото е че сте добре сега Hug

Бебчо Фб анакапс на дюкре са противопоказани по време на кърмене!!!

# 304
  • в мечтите си
За температурата мерена в дупето знам ,че 37.5 отговаря на 37 измерена нормално  Peace
Томелисе и ние вървим нисички,но то и аз и баща й сме тапички  Mr. Green

# 305
Влизам да се пооплача.....казах ви, че мъжа беше болен Sick разболя и   мен (който кърми може да пие сироп  мукоплант и таблетки тавипек за гърло, кашлица, отхрачване) аз се лекувам, но няма как изтървах му края малката със сополи и рев ....рев  newsm45. Днес рано при педито резултат: антибиотик цефзил,хидрасек и отипакс. АЗ също си капя  същите капки ,че имам проблем с ухото, като  настина.....никак не съм на кеф дано се оправим скоро  newsm50.
ПО развихрилата се дискусия за козметиката мия си косата само с Garnier за боядисвана коса , а масkата редовно с костен мозък  и плацента (червената кутия) на Miosotis.
Ноктите лакирани средна дължина,  форма бадем да  не  одраскам все пак малката, но нямам време да ги нарисувам все още.
А за лицето пак ГАрниер 3 в едно много добре ми действа.

# 306
Машонка, аз съм с такава помпа и съм изключително доволна. мойта е на маример . за косата и моята е дълга и много чуплива ,чак къдрава и аз искам нещо да я направя,но не ми стиска да се подстрижа , не ми отива с права ,а с къдрава ми писна да се гледам  newsm78 . абе малко съм хем сърби,хем боли
Супер, и аз такава си купих преди два часа и вече я тествах. много съм доволна, сопол не остана в носа й. Mr. Green

Я да питам - а не ви ли е страх така като засмучете да не го заболи нещо детенцето? Знам ли... Само аз не можах да се науча как се ползват тия помпи - моята е от вакуумните, но нищо не съм успявала да извадя с нея, особено пък ако не се вижда нещо в ноздричките. По-надълбоко ли ги вкарвате накрайниците, каква е тайната?
Ами на тази помпа, специално, няма дълъг накрайник. Тя е с малка пъпчица, която не влиза надълбоко в нослето. Така че няма начин да я нараня. А иначе с обикновените помпи, аз ползвам мекия гумен накрайник и лекичко помпам. А и по принцип досега не й чистих носа с помпа, а с клечки за уши напоени с физ. р-р. Ама сега положението е тежко и няма друг начин.
Адреналинка ужас! Добре, че си била там и сте се отървали само с уплах.
Честита четвърта масечинка на Иван на desunique! Да е жив и здрав и да радва много мама и тати!
Честити месечинки и на всички бебнца, родени на 19.08 и на Мая на vesi_evi!

# 307
Мили момичета, почерпете се - моето момченце стана днес на четири месеца.

Маска за коса си правих домашна, защото в купешките не пише какво има и ме е страх бебешкия да не се раздразни от нещо. На мен скалпа ми изсъхна много и почна да се бели на места, та затова прибегнах към такива мерки.

# 308
  • София
Tommelise, благодаря - щях да ги започвам от утре Анакапс-а, добре че си ти   bouquet  bouquet  bouquet
За маникюр при маникюрист надали ще се престраша отново някъде, аз също като geryaleksandrova ходех да ми ги изграждат с гел, спрях в края на бременността и мислех скоро отново да започна, ноооооооооо....няма да стане. Иначе си ходех на 3 седмици.
Аз също съм с къдрава коса и ми се иска да я освежа с нещо друго освен ежемесечното подстригване и боядисване... Но засега съм се заела с килограмите, сега съм 81 кг, а до 56 трябва да свалям

# 309
  • София
Честито на всички празнуващи месечинковци Grinning
*АДРЕНАЛИНКА*, радвам се че всичко е завършило благополучно. Ние преди години се сблъскахме със същия проблем - милото беше решило да купи разклонител от първия срещнат магазин, влязъл май във "всичко по 1 лев", аз включвам ютията в разклонителя и целият кабел стана на въглен...

# 310
  • у нас
desunique леле да ти е жив и здрав, много да те радва и да имате още мноооооого празници Heart Eyes

beb4o_fb  Crazy от време на време по прочитам, но не е често Sad. Минералния състав на анакапс не е подходящ за кърмачки и по специално сярата. Анафазата няма проблем с нея нито с анастим Peace. Аз съм си взела неоптид, пак на дюкре, но няма кой да ми го пръска Whistling

момичета моля някой като му преведат майчинство, детски, еднократни и т.н. да сподели в темата с голеееми червени букви да не го пропусна Whistling
кога ми казаха да чакам newsm78....забравих hahaha

# 311
ако броим еднократната аз я получих

# 312
  • София
АДРЕНАЛИНКА, добре че само с уплахата сте останали.

Не ми харесват сметките от топлофикация, но откакто Лора сипа вода на духалката, докато работеше, почнах особено много да уважавам парното. На детето нищо му нямаше, само печката спря.  Замисляме се за климатици, но пък и те не са малко пари, за съжаление, и сега покрай раждането нещо не се наканихме.

И аз имам въпрос - сауната противопоказна ли е при кърмене?  newsm78 Някой има ли идея?

# 313
Айде пак за Деавита  Laughing Laughing Понеже ми донесоха Вигантолетен от Германия, който е на таблетки, а не капки се хванах да попрочета това-онова. Първо този на таблетките няма проблем с него, защото то проблема бил в капкомера, така че съм доволна. Второ в Деавит витамин Д-то е Д2, а трябва да е Д3, четох защо и какво, ама не ми се пише сега, че съм изморена, а и вие може би го знаете това, аз сега го разбрах, плюс че има и витА, който за какво ни е....Намерих интересна тема по въпроса, за който му се чете, мисля, че е важно все пак и даването на некачествени продукти и не-даването на нищо крията своите рискове, може да видите само последните страници има сайтове от където хората пазарува по-качествени продукти витД:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=431279.345

v_spasova не мисля, че е противопоказна, освен че може да ти тече кърмата, поне на мен като си взимам по топъл душ тече.

# 314
vesy_evi , много ще съм ти благодарна, ако ми отговориш на лични за разликата между Д2 и Д3 или да ми пратиш къде да чета, че в този форум се дзверя вече 10 страници и отговор не намирам  Hug
Ауу, открих го! Безкрайно благодаря   bouquet  Този наболял въпрос занимаваше неспокойния ми мозък дни наред. След дълго и безплодно ровене из дебрите на нета най-после ме огряха лъчите на просветлението!
Вече мога да престана със среднощната поезия и да се кротна до спящите ми благоверен и малката красотичка  Laughing

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 00:46 от fata_morgana

Общи условия

Активация на акаунт