Отговори
# 540
  • София
Здравейте и от нас! За обиколниците - там, където няма решетки залепих панделките с тиксо на "задната" страна на леглото(дано да съм го обяснила както трябва), това беше с леглото на баткото. Сега с тези мъници съм сложила обиколник само там, където е решетката.
 alximika, бързо да оздравее куклата и да се прибирате в къщи.
Ivelina_sh, Ясин също има предпочитание да стои с глава, обърната на ляво - в началото се притеснявах, но вече я върти във всички посоки, но пак по-често е наляво. Аз бях направила следния трик - слагам го на обратно, т.е там, където са му били краката му поставям главата, играчката за легло е от дясната страна и той се обръща да я гледа. Понякога им сменям местата с Арзу - сменяме креватчетата и той трябва да е обърнат на дясно, за да ме вижда

# 541
fata_morgana - и ние имамхме такъв пробелем, със същите симптоми, които описа. При нас се оказа от бибата. Не че много я искаше, но когато бяхме навън често му я навирах в устичката. После той плюеше и аз пак и така докато намеря място за кърмене. Когато я махнах нещата се нормализираха за няколко дни. Но при вас явно е друго. Сега, понякога пак го прави, но вече проблема е друг - коликите. Докато не пръцне се държи по описания начин.
Giada - аз обличам така - боди, чорапки и плюшен или памучен гащеризон, тип пижамка. Това ми е най-удобно. Иначе имаме чорапогащи, панталони, блузи, но всичко си е една ужасна хамалогия и Давид се изнервя докато го натъкмя така. А за нет пазаруването аз съм си харесала неща от тук http://direct.asda.com/george/baby-clothes/07,default,sc.htm, а и от тук http://www.clothingattesco.com
alximika - бързо ви оздравяване. Много е гадно това с престоя в болница - със Сияна съм лежала два пъти, първия път беше само на 7 месеца и беше болна от тоя летен грип с повръщането и разстройството. А твоята ситуация е още по-тежка, защото си имате и бебоче. Дано бързо ви оставят болежките  Praynig.
Машонка - и на вас бързо оздравяване. Много лошо това с бъбречните кризи  Hug Praynig

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 14:33 от Flash Dance

# 542
Alximika, Машонка,
дано по-скоро се оправят нещата при вас!   Hug Praynig Hug

# 543
  • Бургас
Здравейте, набързо да се включа докато малките спят.
За излизането навън зимата знам, че падне ли под нулата не е препоръчително да се изкарват малките бебоци.
За пазаруването он-лайн не бях пробвала преди да се роди каката. Сайтовете от които пазарувам ги открих от форума - www.laredoute.fr, www.lasenza.co.uk, www.victoriassecret.com, www.fragrancedirect.co.uk. Също и от мадъркер, но там съм се включвала само в общи.

# 544
Здравейте мами,

ех тези болести, много кофти е това Alximika, бързо оздравяване Praynig и бъди силна. Машонка и ти дано ти размине скоро Praynig

Ние днес бяхме на консултация и ни биха първия Пентаксим. Ади почти не плака, но баща й само дето не тупна до кушетката ( той за пръв път идва на ваксина с нас). Иначе за три седмици сме качили 500 гр. и цели 6 см. мацката е вече 5 500 и 66 см. мамина дългучка Mr. Green Иначе за сега сме веселки, дано да няма реакции дадох и 2.5 мл. Панадол и сега спинка.

За обиколниците и аз извадих моя, че взе много да си завира крачетата и ръчичките през дупките и ме е страх да не се нарани.
Говорите си за интернет шопинг, аз от БГ почти нищо не купувам нито за беба, нито за нас. Изпращам ви сайта на фирмата с която аз поръчвам напоследък ( www.givetransport.com), ако някой се интересува, аз съм много доволна, хората са коректни, само, че се уливам с покупките........
Gaida такива красоти има, че не се удържам направо, имаме предимно рокли и чорапогащници, а от миналата седмица се сдобихме и с невероятни ботушки  Mr. Green така, че се киприм нали сме мацки да свиква hahaha Joy baby_neutral Пишеш за чорапките аз взех едни хавлиенки на FOX и няма мърдане Peace ( малко са дебелички, но поне не й падат)

чао за сега, имам да гледам Стъклен дом и ще се възползвам докато беба спи Blush не ми се чисти днес #Cussing out

# 545
  • Варна
Здравейте и от нас! Първо да почерпя, днес Дани става на 3 месеца.

Честити празници на всички рожденници и именници в последните дни.
Alximika, бързо оздравяване на пчеличката и дано опазите малчо. Hug
При нас се завъртя един гаден вирус, децата и аз се разсополивихме и покихваме. Но Владко имаше за разкош ангина, а Дани е с възпалено ушенце. И двамата са с АБ  Tired. Иначе като мерки доре сме го докарали. Шишо вече е 7200 г и 65см. Естествено пропуснахме ваксината.
За ноктите - режа ги с бебешка ножичка.

Хубав ден на всички и много усмивки Hug.

# 546
Момичета, благодаря, че споделихте за обличането. Е, успокоих се, че при нас нещата са нормални. Аз понеже не съм от най-суетните, засега я обличам с боденце, и гащеризонче отгоре. Като излизаме обикновено и слагам якенце с качулка и одеало за долната част. Опитвам се да не я претоплям, защото самата аз съм от поколението, отгледано с много катове дрехи. До преди няколко години бях много болнава, а за цял живот ще ми остане зиморничавостта. Казват, че сега се формира терморегулацията на децата, така че един ден моята дъщеря ще е по-издържлива от мен  Grinning. Като тръгнем по планините, аз има да треперя с дрехите в чувала, а тя ще спи по бельо, хихи!

# 547
antonia, честита месечинка  Simple Smile Дано оздравяват бързо дечицата Hug

# 548
antonia - честито и от мен! Да е жив и здрав малкия голям Дани  Hug И бързо оздравяваве.
Аз да се оплача. От снощи, по-точно от през нощта съм с някаква алергия - целите ми крака от горе до долу са в пъпки, които сърбят ужасно. По вътрешната страна на ръцете също. Цял ден не можах да се свържа с нашата хомео, но накрая успях и утре съм на преглед. Имам съмнение, че може да е от омекотителя. Притесних се да не се отрази моята алергия по някакъв начин на малчо, нали го кърмя, но за щастие за сега няма нищо. Пак заради кърменето ме е страх да приемам други илачи освен хомеопатия. Оплаках ви се  Embarassed.

# 549
 Антония, да ти е живо и здраво голямото момче bouquet

# 550
  • София
Момичета ,ако някой прави онлайн поръчки да свирка  Laughing .

Антония ,честита ви месечинка   bouquet !

Момичета ,Емили Еър не се е включвала от мнооого време.

# 551
  • у нас
Антония ,честита ви месечинка  Peace Hug

момичета пеете ли вече коледни песни Crazy мислите ли за подаръци....а вие слушкахте ли Mr. Green

# 552
  • Варна
Благодаря ви момичета!
Tommelise, у нас нали вечния купон -  аз се разпявам със зимния репертоар, а младежта танцува. Каката научи да пее "Седнало е Джоре", а дребния подскача да танцува около нея.  Joy Joy
Ааааах, подаръците за сега съм набелязала някои неща от сайтовете, другата седмица ще ходя да ги гледам наживо. А за слушането аз съм най-послушна от всички в къщи Mr. Green.

# 553
Акспет,как поръчваш чрез тази фирма?Аз съм харесала в англ.е-магазин на H&M едни дрешки на изгодни цени.Трябва да им пратя какво искам и те го поръчват ли?

Иначе аз бях дала на Zara сайта с цените,само че не може да се поръчва.Аз ги разглеждам информативно и после или оттук купувам,или поръчвам на лелята в Барселона,и тя ни ги купува.Вчера ѝ купих това:http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11734/en/z … 0/VELOUR%2BJACKET s tova http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11734/en/z … VELOUR%2BTROUSERS,и ѝ харесах товаhttp://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11734/en/z … OCKET%2BAND%2BBOW,но не знам дали да го купувам,защото имаме доста дрешки.

За обличането и аз доскоро я карах с гащеризончета,но от две седмици я обличам с панталонки,джинси,джинсови гащеризони.И ние имаме рокля,но нещо не ми се струва удобна.За навън слагам чорапогащник,боди,тънка блузка,плюшен ескимос и одеяло.А,и имаме страшна шапка на Адидас,като тези руските ушанки,та ѝ е топло на детето.

За подаръци не ми се мисли,че са много,и всичко е свързано с нерви.Каката иска скутер,мисля от Спорт Депот да ѝ взема,а другите искания ги разпределих между останалите.На малката не знам,не ми стига ума,предполагам,че нещо златно,защото каката има доста,и трябва малката да наваксва.

# 554
  • Пловдив
Привет Simple Smile
Включвам се съвсем на бързо, че ме чака цял гардерод дрехи да подреждам #Crazy

След баенето вчера сме изключително спокойни (пу пу пу), за пръв път след баня не проронихме и сълзичка newsm44

За обиколниците - и нашите са залепени с тиксо на гърба Laughing

За Коледните подаръци - днес направихме крупните покупки (за нашите и свекитата). Супер доволна съм (да са живи и здрави, че отвориха Лидъл-а точно преди Коледа Laughing). Моят подарък си го получих вчера, понеже тази година съм послушна и Дядо коледа ме навести месец по-рано Joy
Сега остава да уредя и мъжа с подарък, но там ще мие  малко по-сложно... newsm78

И да се похваля, че днес преподписахме договора с кабеларката и от утре вече ще съм с 3 пъти по-бърз нет newsm44

Айде лека вечер от мен, утре ако имам време ще добава снимките на бебоците на 1-ва страничка Simple Smile
p.s. Видях, че има мами, които не сме записали на първата страничка, ако е удобно - да ми пратят ЛС и ще ги адна  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт