Отговори
# 435
Добро утро и от мен!

Да почерпя-днес имам рожден ден.  party023 Wine Glass Малко скромно,ама ще ме извините!

Иначе моето дете снощи ме остави да спя,събуди се само в 3 и 3о да яде и тази сутрин в седем.Ама вчера като  не е спала цял ден,то се  очакваше да спи.Сега пак спи на дивана.Дано днес времето е хубаво да излезнем,че вчера се побърках цял ден вкъщи.

Ивчи,без да правя реклама,аз съм доволна от Ясмин.Но наистина на всеки действат различно противозачатъчните.На мен ми действат отслабващо,кожата ми се изчиства,нямам болки при МЦ,а също и дължината му е 3-4 дни.Но всеки решава сам за себе си.Аз не мога да си представя да имам спирала в себе си.

Машонка,аз също съм отслабнала.Влезнах да раждам 82-83кг,излезнах 76.Но бях много подута,така ми бяха оттекли глезените,не е истина,през бременноста не бях така.Сега съм 72кг,т.е.около 4 кг съм свалила за два месеца и половина.Проблема ми е,че искам да свалям по-бързо,но изглежда след захранването ще е така.А пък и детето не е виновно,че майка му надбеля толкова.

За обичките на Симона ѝ ги пробих на  2г.и нещо,на Ивайла сигурно пак така.Струват ми се прекалено малки на няколко месеца.А пък,че се пробиват на Благовещение не знаех.Какво е поверието,ако може някой да ми обясни?

Даниелка,относно второто дете,ние започнахме опитите Симона като стана на около 5 г.Аз не исках по-малка разлика от страх да не ревнува,защото тя си е при нас,няма оставяне при баби и т.н.Отделно имахме много работа,аз постоянно сновях с колата,мъжо и той,и нямаше как да стане.А и сега Симона  много ми помага,много е разбрана,много се радва,че има сестра.Така че за мен по-голямата разлика е по-добре.

Чао и лек ден на всички!!!

# 436
bubbast ,Честити рожден ден!Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното
и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание - любов,
защото това е достатъчно добра цел в живота.

bouquet  bouquet  bouquet

# 437
Привет,мили дами! Hug Hug Hug
Как сте?Ние пък вчера бяхме на консултация и малката бузанка е пораснала с 1кг. и 4 см.,и сега е 5500 и 57см.На нас ни сложиха Пентаксима и една друга ваксинка и другия месец пак от същото.Хубавото е,че не плака много.На първата направи само муцка,а на втората вече имаше малко сълзици Cry,но не толко като предния път,когато беше леееелеее. #Crazy
Не ни дават сокчета да пием,а само кърма и казаха така чак до 5-я месец.Добре че  bombs та мога да я  breastfeeding спокойно без да се притеснявам. Peace
При нас времето е супер гадно  Wear Umbrella и не можем да мръднем никъде за съжаление,но какво да се прави.
Е това е от нас за сега.Хубав и слънчев ден и много цунки на бебоците! Heart Eyes  love001

# 438
Честит рожден ден, bubbast, много здраве и късмет! Heart Eyes

От спирали изпитвам истински ужас, особено откакто прочетох какво беше написала strretjie(Дида) за своите преживявания със спирала. Това си е чуждо тяло, което никой не мжое да ме убеди, че мястото му е в корема на жената  Stop По-добре противозачатъчни. А най-добре презервативи и това е  Peace

Аз нещо съм се разяла ужасно много. Изобщо не свалям, но поне не качвам повече, което все пак е добре. Седя си на 66 кг. и това е.

# 439
bubbast ,Честити рожден ден!Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното
и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание - любов,
защото това е достатъчно добра цел в живота.

bouquet  bouquet  bouquet
За обичките на Натали й ги пробихна 1г. и нещо и беше голям рев,сега обаче съм решила това нещо да стане по-раничко.А що се отнася за разликата между дечковците аз исках даже да е по-голяма поне 7 год.,но както е писано в случая 5г. Wink.Каката много ми помага,но от време на време има такава ревност,че просто се чудя това мойто дете ли е? Thinking
Dana_2010 съгласна съм с теб напълно. Peace

# 440
bubbast , честит рожден ден!    bouquet
Желая ти здраве преди всичко и много щастливи мигове на теб и семейството ти с малките съкровища, които имате!
Ние днес следобед сме на консултация и по всяка вероятност ще ни поставят и двете ваксини наведнъж... Crazy

# 441
  • София
bubbast, Честит рожден ден!!! Бъди безкрайно щастлива и истински обичана, заобградена от безброй слънчеви детски усмивки! Heart Eyes

Ulia, ако те притеснява поставянето на двете ваксини наведнъж имаш право да отложиш едната. Стискам палци! Simple Smile
Аз винаги съм искала децата ми да имат малка разлика от 2-3 год., за да израстнат заедно и да имат повече общи интереси и допирни точки. Понеже бях решила да кърмя Ивана поне до 2 год., точно в навечерието на рожденния й ден започнахме с опитите за братче, а то взе че стана от първия път. Хубавото е, че тя е вече самостоятелна и сама се обслужва, та поне не се налага да гледам 2 бебета. А за ревността си мисля, че ако детето е било едно по-дълго време, по-трудно ще свикне че вече има конкуренция.

# 442
bubbast, честит рожден ден!!!    bouquet

Бъди жива, здрава, много щастлива и обичана!   Hug

# 443
bubbast, честит рожден ден! Бъди здрава и мноого щастлива!  Tada

# 444
  • София
bubbast, честит рожден ден!Желаяти здраве ,щастие ,любов и сбъдване на всичките ти мечи!

Честита месечинка на Раян на мама nansita !

# 445
Здравейте мамита,

Bubbast, Честит празник! Бъди здрава, обичана, щастлива и дълги години да се радваш на семейно щастие!

ех, че време е на вън, направо не ми се мисли как ще си кукуваме вкъщи, на Ади определено й липсва разходката, ама Wear Umbrella cold
Ние в четвъртък сме на консултация и първия прием на Пентаксима, дано всичко мине добре и да понесе добре ваксината душичката ми Praynig , че като ви слушам с тези температури и направо ме втриса  #Crazy
Момичета препоръчайте добра книга за отглеждане на дете, ако може да е нещо по новата школа, с кърмене на поискване и късно захранване, да има развитие по месеци, гимнастики и др. такива неща. Гледах в нета, но ми се иска нещо препоръчано newsm78
За кг. си говорите, аз да ви се оплача кърмя и качвам, какво е това чудо не знам, но и апетит си имам Blush вече съм 2-3 кг. отгоре върху тези, които ме изписаха от болницата Crazy
и аз съм за среща в Мола, вече се попрестраших и се возим горе-долу без много ревове и драми (пу-пу)
хайде цунки на мъниците и до скоро Heart Eyes

# 446
Bubbast, Честит рожден ден!!! Пожелавам ти здраве, усмивки и много обич!!! bouquet
Момичета, понеже гледам, че обсъждате ваксините искам да питам дали някой е имал отрицателна реакция от Пентаксима. На Дейв му сложихме на 15.11. и цяла седмица беше много нервен  Sad Не се усмихваше въобще като му говорех, а по принцип гука и ми се усмихва още от края на първия месец. На два, три пъти с термометъра за ухо засичах Т от около 36.9 - 37 градуса. Иначе нашата докторка хомеопат ни каза след ваксина да давам thuya occidentalis 30CH след ваксина, за неутрализиране на вредното влияние на вкасините. По три гранулки еднократно разтворени в глътка вода поне 15 мин. преди или след храна. Аз пак по нейн съвет давах няколко дни и да ви кажа имаше ефект.

# 447
Bubbast, айде и тук честит рожден ден! Желая ти  много здраве, щастие и любов!

Е, ами щом сваляш у чудесно! Продължавай така!
Flash Dance, много е сладък бебчо и малката Сияна!
ЗА разликата при децата, аз винаги съм искала да е между 3 и 4 години (и то всъщност стана 3.5 г.). Хем няма да е толкова голяма, хем по-голямото дете ще е по-осъзнато и самостоятелно. При малките разлики не ми харесва това, че всъщност си гледаш две бебета. Вярно, че това е само в началото и по-нататък е много по- лесно, ама що да се мъча.
При нас изгря слънце и спря да вали. Май ще може да се излиза. Simple Smile

# 448
  • Пловдив
Bubbast, честит рожден ден!  bouquet

Честит имен ден и на всички празнуващи днес - и малки и големи  bouquet

Ние от сутринта сме кисели и се люшкаме в шезлонга, че мир да има поне... Надявах се да излезнем днес, но в това време... Sad

# 449
  • София
Честит имен ден на Александровците на ilik123, Baby Doll, Kirra, sparkiii и Александрите на Emilli Arie и brilliant, а също и на Александрина на Лили!!! Да са живи и здрави малките сладури и нека името им носи много щастие и късмет!!!  newsm51

Flash Dance след Пентаксима Никола беше кисел цял ден, което за него е непривично. Т качи привечер, но понеже не беше висока, не съм я мерила с термометър, но не е била повече от 38 гр. На другия ден вече беше ок. За Туя и аз знам, че се изписва да се пие преди или след ваксина, но аз не съм давала.
И понеже си позволих да разгледам и другите ти снимки, забелязах че за 3-тия РД на Сияна сте й подарили дървена къща. Точно такава мисля да взема и за РД на Ивана другия месец, но се голебая между тази голямата и другата, която е само на 2 етажа. Та искам да те попитам тази много място ли заема, занимателна ли е, и изобщо заслужава ли си да се купи или може и по-малка да върши същата работа.

И при нас пекна слънчице, но чакам майстори и не мога да изляза навън. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт