Да почерпя-днес имам рожден ден.

Иначе моето дете снощи ме остави да спя,събуди се само в 3 и 3о да яде и тази сутрин в седем.Ама вчера като не е спала цял ден,то се очакваше да спи.Сега пак спи на дивана.Дано днес времето е хубаво да излезнем,че вчера се побърках цял ден вкъщи.
Ивчи,без да правя реклама,аз съм доволна от Ясмин.Но наистина на всеки действат различно противозачатъчните.На мен ми действат отслабващо,кожата ми се изчиства,нямам болки при МЦ,а също и дължината му е 3-4 дни.Но всеки решава сам за себе си.Аз не мога да си представя да имам спирала в себе си.
Машонка,аз също съм отслабнала.Влезнах да раждам 82-83кг,излезнах 76.Но бях много подута,така ми бяха оттекли глезените,не е истина,през бременноста не бях така.Сега съм 72кг,т.е.около 4 кг съм свалила за два месеца и половина.Проблема ми е,че искам да свалям по-бързо,но изглежда след захранването ще е така.А пък и детето не е виновно,че майка му надбеля толкова.
За обичките на Симона ѝ ги пробих на 2г.и нещо,на Ивайла сигурно пак така.Струват ми се прекалено малки на няколко месеца.А пък,че се пробиват на Благовещение не знаех.Какво е поверието,ако може някой да ми обясни?
Даниелка,относно второто дете,ние започнахме опитите Симона като стана на около 5 г.Аз не исках по-малка разлика от страх да не ревнува,защото тя си е при нас,няма оставяне при баби и т.н.Отделно имахме много работа,аз постоянно сновях с колата,мъжо и той,и нямаше как да стане.А и сега Симона много ми помага,много е разбрана,много се радва,че има сестра.Така че за мен по-голямата разлика е по-добре.
Чао и лек ден на всички!!!