Отговори
# 420
Момичета, да ви питам пак, вашите бебчета имат ли оформени гнезда в долната челюст - там където ще избият първите зъбчета? 
Забелязах още преди месец, че моето момченце има такива и се чудя дали не са почнали да пробиват зъбките.  newsm78
Другата част от венеца е гладка.

# 421
desunique, може и да му изскочи някое зъбче скоро  Simple Smile

# 422
Ами, не знам колко сте големи (на възраст), обаче още на последната консултация (в края на октомври) докторката каза увеличим кол-вото мляко до 150 мл., успях да удържа фронта до тази събота - от когато започнахме да даваме по 150 (до този момент 125-130 мл.) сега видях че сте колкото нас Simple Smile

ivcho81, на нас ни казаха, че количеството храна се определя по следния начин:
навършените месеците на детето се умножават по 10 и се прибавя 100,
т.е. 2х10+100=120 мл. мляко и така 6 пъти на ден  Simple Smile

Момичета, да ви питам пак, вашите бебчета имат ли оформени гнезда в долната челюст - там където ще избият първите зъбчета?  
Забелязах още преди месец, че моето момченце има такива и се чудя дали не са почнали да пробиват зъбките.  newsm78
Другата част от венеца е гладка.

desunique, Яна все още няма.

# 423
  • София
Здравейте !
Днес пак само по магазини и заведения се разхождаме  Mr. Green !
Хайде наистина да се срещнем в Мол-а на Цариградско!
Обички ще дупча на по голяма възраст ,около 4 годишна.Моите причини са абсолютно същите като на Яничка.
Яничка ,дай линк към холандския Пренатал!А как се пазарува от там?
Някой поръчвал ли е от сайта на Мадъркеър?
Като заговорихме за онлайн търговия ,имам голям мерак да пазарувам от Морган.Цените са много различни от тези по магазините тук /като във всеки сайт на някоя марка  Mr. Green /.А някой да е имал опит с този магазин ?Не можах да намеря тема за него.

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 21:01 от geryaleksandrova

# 424
  • Bulgaria
zdraveite mamcheta
Mnogo se izvinqvam za latinicata,no na gsm-a nqmam kirilica  Blush
Iskam da vi popitam neshto, che mnogo se pritesnih - na poslednata konsultaciq nqmaha vaksini i kazaha che shte gi slojat drugiq mesec. dosega sa ni slagali samo vednaj. Dali e problem che shte se poluchi pauza ot 2 meseca? Nali Pentaxima se slaga 2,3 i 4-ti mesec? Mnogo obarkano shte stane taka, a koi znae dali i drugiq mesec shte ima vaksini...

# 425
zdraveite mamcheta
Mnogo se izvinqvam za latinicata,no na gsm-a nqmam kirilica  Blush
Iskam da vi popitam neshto, che mnogo se pritesnih - na poslednata konsultaciq nqmaha vaksini i kazaha che shte gi slojat drugiq mesec. dosega sa ni slagali samo vednaj. Dali e problem che shte se poluchi pauza ot 2 meseca? Nali Pentaxima se slaga 2,3 i 4-ti mesec? Mnogo obarkano shte stane taka, a koi znae dali i drugiq mesec shte ima vaksini...
kittykat , не мисля че ще е проблем. Доколкото знам трябва задъпжително да са минали поне 30 дни от предишната ваксина. На нас още не са ни били нито веднъж Пентаксим.
Хайде наистина да се срещнем в Мол-а на Шариградско!
Шариградско!, а? hahaha
 За обеците и аз смятам да й сложа като поиска тя, но задължително след 5 год. възраст.  Peace

# 426
  • София

Шариградско!, а? hahaha

Попрвих го!Вече няма да ми се смееш  Grinning !

# 427

Шариградско!, а? hahaha

Попрвих го!Вече няма да ми се смееш  Grinning !

smile3532 smile3533

# 428
  • Пловдив
Привеееет Simple Smile
Влизам само да се отчета, че съм тук - взех си и двата изпита и съм много happy Hug
Утре като смогна с четенето ще се включа пак Wink

# 429
  • София
Много сте весели, момичета - само така. На мен също ми се иска да дойда в МОЛ-а, но няма да успея с двамата дребоси - ще ме приемете ли без тях Wink
Даниелка, ако бебето ви беше ревливо друга песен щеше да пее мъжО ти - ние с нашия батко имаме опит, дори една приятелка ми го искаше " на заем" за 1 седмица, да пореве малко през нощта на мъжа й, че да престане да я гони за трето Joy. Но дори и тя се отказа, когато няколко седмици подред нашият бонбон ставаше в 3 часа, будеше ни и ни казваше на неговия си език "Ставайте, време е за закуска и за игра" Laughing

# 430
  • София
Сега се сетих какво исках да пиша още преди малко  Laughing .
Даниелка ,моята беба беше на няколко дни ,когато обсъдихме въпроса за второто  Laughing .Милото и той като твоето мисли  Laughing .
Бебчо ,приемаме те всякак  Simple Smile .

# 431
  • София
geryaleksandrovabouquet Hug.
Момичета, имате ли инфо за добър невролог? Майка ми ми беше на гости за 2 дена и не изглежда изобщо добре. Има доста болежки, но, за съжаление, не ходи на лекар

# 432
Здравейте момичета,
не съм питала много отдавна, но след като Люляк пита за мен  Heart Eyes (благодаря на Бейби Дол  Heart Eyes ми каза) реших да се разпиша.
Ние сме добре, но не ми остава особено време за тук, все пак ще опитам да се разписвам по-често. Давид не спи много през ноща и си наваксваме двамата през деня. Ако не спя с него се буди след десетина минути сън. Но пък като спинкам с него и двамата си отпочиваме. Проблемите ни със съня са откак се роди. Само през ноща не ми будува, т.е. буди се често (понякога по десетина пъти), но поне като цокне и заспива. Вечер го приспивам към 17.30 -18.00 ч., т.е. като се стъмни и едва тогава съм истински свободна, т.е. тогава мога да го оставя без да се събуди и имам време да готвя, да гладя и естествено да си видя другото чудо - Сияна. Иначе расте, кърмим се на поискване. Първия месец наддаде 1 кг, втория 850 гр и вече около 5 кг. Според докторката е много добре, много се надявам да е така, но все още не мога да се отпусна напълно. Все следя броя на напълнените памперси, влажността в устата и най-вече наддаването. Има колики. Не са така силни, че да се скъсва от ревове, но все пак хленчи и понякога поплаква. Не виждам полза от капките. Мисля, че точно от коликите се буди така често през нощта.
 Слагам го на активната гимнастика и на шезлонга. Пробвахме и автоматична люлка на познати и ще му купим. Не нова, но добре запазена. Гледам да го слагам на различни места, за да не му омръзва. Според мен е хубаво да има повече такива развлечения, за моментите, когато трябва да ги оставяме да се занимават самички. Ами това е общо взето. Ето малко снимки, да го видите ако искате http://logi.snimka.bg/baby/bebcho-david.551175 . Имам и две клипчета, които бих искала да ви покажа, но идея нямам къде да ги кача.
Това е, отивам да храня. Ще гледам да се включвам пак  Hug

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 01:41 от Flash Dance

# 433
Добро утро и от нас  Simple Smile

Ние бяхме на консултация рано-рано. Дани е наддал малко над 1 кг и сега е 6100 и 61 см. Беше се разсмял и разиграл здраво в лекарския кабинет и даже не усети, че му сложиха ваксина. Замисли се за момент, но не е ревал изобщо, поне това му беше спестено. Сложихме само Пентаксима.

И моят мъж е от кандидатите за много деца, но аз за второ се замислих чак след като първото стана на 3 годинки и нещо. Просто и моят син беше от най-ревливите, което трайно ме отказа да се сдобия с породени  Laughing

Flash Dance, много сладки снимки на бебчо, особено тези с каката  Peace

# 434
Добро утро,Данна,браво за добрите резултати от консултацията,той адаша е голям юнак,няма как да плаче  Mr. Green  Heart Eyes !
Пощурих се вчера у дома,дано днес ни огрее слънчо,че май детето свикна навън и сега се цупоти  Blush !
Гушки на бебчовците  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт