Отговори
# 405
Здравейте и от нас-най-накрая заспа тази бубулечка ooooh!
За АМ аз също слагам по 120 мл вода и 4 лъжички мляко,след което става около 135-140 и мисля че и стига,е като го изяде и като дръпна шишетои веднага прави джука,ама бързо се успокоява Peace Иначе и Катри е 6кг,поне толкова я измери д-рката,даже 6300,но беше с дрешки и свали 300гр.А за обичките и аз много искам да и пробие ушетата и се чудя кога,но определено ще е преди годинката,мисля около 6 месец,което се пада март,така,че Даниелка ще ослушам майка ти Peace
Времето е ужасно и се почва едно стоене в къщи,аз в събота поръчах малко спортни дрешки на Катрин и на нас с таткото и вече ги чакам с нетърпение,да я разкрасявам с анцузи и маратонки sohappyhttp://smeshkinadreshki.com/bg/product-view/27.html-незнам дали го направих правилно,но има страхотни бодита с надписи тук Peace

# 406
  • Варна
От два дни сме ново 20 newsm50 слагам я да суче неиска да засмуче ревве давам и бибката "ньо мньо мньо" много е гладна ама неще унася се да заспива махам бибката и пъхам цицата и така докато засмуче!!! Някой имали такива проблеми?ЛЛЛ защо го прави???

За обичките  незнам поне на годинка мисля да стане и тогава!

# 407
  • София
Аз няма да пробивам ушичките на Рони за сега.

Едно, че се притеснявам после с тези обеци в градината как ще е, да не падне, да не глътне и т.н., от друга страна съм чувала, че на ушите има важни точки, които не е хубаво да се губят.

На каката не съм сложил още, чакам тя сама да пожелае. За сега не е поискала, а мисля че си е хубава и без тях.

# 408
  • София
За обичките и аз чакам Ивана сама да пожелае да й пробия ушите. На мен не са ми пробити и затова и аз така ще постъпя. Иначе имаме и ние подарени страхотни обички, но така си и стоят. Обаче като я гледам каква кокондрелка е малката, скоро може и да поиска обици.

# 409
Danielkka, на 25 март се пробиват ушите.И аз мисля да изчакам да поиска сама.На баткото му пробихме едното ухо,защото той поиска.все още си носи обицата,тя е малка  халкичка и не може да се закачи  или падне.

# 410
Аз все си мисля колко е по малко детето,толкова по добре,като порасне ще разбира и ще е по гадно.На мен са ми ги сложили много рано и непомня нищо,а на братовчедка ми ,като по голяма и до днес помни и ми вика че е си е сваляла обиците и ги е хвърляла!

# 411
И аз съм на мнение, че за обици трябва да е достатъчно голяма сама да си ги поиска и да разбира, че ще боли. Леля ми пробива уши и казва, че винаги й става мъчно като доведат някое бебче и мама и баба го стискат, а то пищи и се гърчи. Често се случвало като пробият едното ухо да настане такъв ужас, че да се върнат за другото чак след няколко месеца.
Аз отсега съм се запритеснила за предстоящите ваксини как ще ми боцнат горкичкото детенце, камо ли без нужда да го подложа на такъв стрес. Но - всеки сам си решава.

# 412
Момичета, първо едно огромно БЛАГОДАРЯ за хубавите пожелания по повод рождения ми ден!!!   Hug  Hug  Hug

Danielkka, на мен обички ми сложиха на 5 годинки и да ти кажа нямам спомен от болката. Аз лично ще изчакам също докъм 5 годишна възраст, за да сложа на Викторя поради две причини. Първата, че на бебе хич не ми харесва как стоят обички (седи ми толкова пошло колкото като видя обичка на малко момченце) и втората е, че много лесно както махат с тези ръчички може да ги закачи и да ги откъсне от ушенцето. Ако са на винтчета също така като лежи на тях може да се нарани зад ушето. Въобще мнението ми е, че трябва да се изчака малко с тази процедура.

Люляк, аз имам и шезлонг и активна гимнастика и и двете са ми страшно полезни. На Вики де, не на мен.  Laughing От една седмица започна страшно много вече да се заглежда в играчките. Според мен двете са доста различни вещи, които са доста необходими.

И да ви кажа за овлажнителя за въздух. Въпреки, че по влагометъра ми показваше влажност на въздуха 50 - 60% аз реших да го включа, тъй като сутрин ми се струваше, че прокашля от сухота и леко нослето и хъркаше. Еееей, включих го и всичко се оправи. Нито кашля нито хърка по този начин с нослето. Та вече го включвам всеки ден, оказа се доста полезна вещ!

А за разходка в мол-а и мен ме бройте! Тази седмица щях да ходя точно до там.  Grinning

А да, забравих да ви се похваля. Направих жесток удар на дрешки. Поръчах от холандския Пренатал страхотни бодита на цени между 1,60 и 3,00лв.  #Crazy Тук тези бодита са между 10 и 20лв. Направо не мога да повярвам. Да не говорим, че са едни от най-качествените детски дрешки. Много съм доволна!  Mr. Green

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 16:18 от Jani4ka

# 413
Jani4ka, каква марка са ти овлажнителя и влагомера и какви цени?

# 414
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=22_153_129&products_id=6617

Ето този е, но виждам, че е спрян от производство. Моят е купуван преди 3 години, явно зради това. Влагомера е към него. Със сигурност има по-нов модел.

# 415
Мирка, супер снимчица на бебчо в басейна, добре сте си изкарали  Simple Smile

Даниелка, голям ентусиаст този твоя мъж, браво  Simple Smile Ами ти какво се ослушваш още  Grinning

Аз за дебелина се притеснявам чак след 2-3 год. възраст. Синът ми беше супер пухкаво бебе, а сега е слаб. Общо взето като бебета както и да хапват за мен не е фатално, после трябва да се внимава да не ядат боклуци най-вече и да свикват на здравословен режим.

За обичките и аз знам, че е хубаво да е след 2 годинки поне  Peace Защото имало връзка някаква на нерв между ухото и окото. На едно момиченце, което познавам, му сложиха обички на първия рожден ден и малко след това точно почна да си криви очето. Може и да няма никаква връзка, и да е чиста случайност, но аз бих изчакала.

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 16:53 от Dana_2010

# 416
Jani4ka   bouquet
А бе, тая мойта красотичка голям сън му дръпна снощи - спа 8 часа, сутринта в 9 се събуди, михме дупето, цокна и айде пак отнесе плувката до 12:30. Междувременно бяха ни дошли гости - две баби, дядо и чичо - пококорихме се малко с тях, пак хапна, да е заспала в 13:30 и сега чак ръмжи и се събужда! Дали е заради мрачното време, защото пропуснахме ежедневната разходка?...   newsm78

# 417
..... url=http://smeshkinadreshki.com/bg/product-view/27.html]http://smeshkinadreshki.com/bg/product-view/27.html[/url]-незнам дали го направих правилно,но има страхотни бодита с надписи тук Peace
В този сайт има много сладки бодита. вече направих и нашата поръчка  Crazy
Nat003  Hug Hug Hug

# 418
bless_girl , ivcho81,
аз давам на Яна по 120 мл. /120 мл. е водата де/ - 6 пъти на ден.
150 мл. не е ли много? newsm78

# 419
  • София
Ами, не знам колко сте големи (на възраст), обаче още на последната консултация (в края на октомври) докторката каза увеличим кол-вото мляко до 150 мл., успях да удържа фронта до тази събота - от когато започнахме да даваме по 150 (до този момент 125-130 мл.) сега видях че сте колкото нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт