Машонка, от мен отново

antonia, честита ви месечинка

Благодаря за мненията ви за шезлонгите и гимнастиката! Стана ми ясно, че наистина предназначенията са различни - в шезлонга им е приятно да стоят, да зяпат, а и да подремват, но е най-вече удобство за нас - да си откраднем малко свободно време

За акането пак стана въпрос - Дара от няколко седмици ака веднъж на няколко дни - до четири дни някой път. Знам, че тук ако отидем на лекар, ще й дадат слабителни или ще кажат да слагам термометър или не знам си какво, но тя си се чувстваше добре, коремчето не беше твърдо, консистенцията, като се изака най-накрая, беше нормална. Та знам, че всичко е наред - все пак е кърмено бебе и това е нормално.
За дупченето на ушите - и аз не бих й ги пробила сега. Вярно, болката е за части от секундата, но заради едната суета не бих го направила. Още повече и аз не виждам колко по-красиви могат да станат бебчетата с обички

Flash Dance, радвам се, че се появи и че сте добре

akspet, моята бебешка книжка е What To Expect The First Year. Мирка каза, че я има на български. Ето я http://www.book.store.bg/d-prdimages/org/1881.jpg. Покрива всичките ти изисквания за такава книга, аз същоя харесвам.
fata_morgana, моето дете се драска на няколко пъти вече, като единия път беше доста дълга и по-дълбочка драскотина, та се притесних да не й остане белег, но изчезна. А ноктите растат доста бързо - наистина два пъти в седмицата трябва да се режат. Аз го правя само като спи, и то ми е трудно да я хвана всеки път, та някой път остават дългички и пак се драска. След рязането и ги изпилвам леко с картонена пиличка, че все остава нещо остричко.
iv4i_79, и аз до 1-ви декември съм нащрек за варицела, защото на 10-ти ноември в нас беше една моя приятелка с нейното дете, което два дни след това се обрина и вдигна температура, и се оказа варицела. Майка ми се обади на нейната лична лекарка и тя каза, че много рядко толкова малки бебета се разболяват, защото имат все още имунитет от майката.
Giada, наистина гащеризончетата се водят sleepwear или sleepsuits, но си се използват много и за вкъщи, защото са най-удобни. Така я обличам и аз. Комплектчетата от две части (панталонче и блузка) са ми само за гости

alximika, кураж и от мен, и скоро да се приберете у дома

geryaleksandrova, мисля, че я бях виждала да чете само наскоро, но не си спомням точно кога беше.