Отговори
# 555
Здравейте, момичета!
Машонка
, от мен отново Hug. Дано не те стягат кризите повече! Пий много вода или чайове.
antonia, честита ви месечинка Simple Smile! И да се оправите по-бързо!

Благодаря за мненията ви за шезлонгите и гимнастиката! Стана ми ясно, че наистина предназначенията са различни - в шезлонга им е приятно да стоят, да зяпат, а и да подремват, но е най-вече удобство за нас - да си откраднем малко свободно време Simple Smile.
За акането пак стана въпрос - Дара от няколко седмици ака веднъж на няколко дни - до четири дни някой път. Знам, че тук ако отидем на лекар, ще й дадат слабителни или ще кажат да слагам термометър или не знам си какво, но тя си се чувстваше добре, коремчето не беше твърдо, консистенцията, като се изака най-накрая, беше нормална. Та знам, че всичко е наред - все пак е кърмено бебе и това е нормално.
За дупченето на ушите - и аз не бих й ги пробила сега. Вярно, болката е за части от секундата, но заради едната суета не бих го направила. Още повече и аз не виждам колко по-красиви могат да станат бебчетата с обички Simple Smile.

Flash Dance, радвам се, че се появи и че сте добре Simple Smile. Много са ти сладки дечицата!
akspet, моята бебешка книжка е What To Expect The First Year. Мирка каза, че я има на български. Ето я http://www.book.store.bg/d-prdimages/org/1881.jpg. Покрива всичките ти изисквания за такава книга, аз същоя харесвам.
fata_morgana, моето дете се драска на няколко пъти вече, като единия път беше доста дълга и по-дълбочка драскотина, та се притесних да не й остане белег, но изчезна. А ноктите растат доста бързо - наистина два пъти в седмицата трябва да се режат. Аз го правя само като спи, и то ми е трудно да я хвана всеки път, та някой път остават дългички и пак се драска. След рязането и ги изпилвам леко с картонена пиличка, че все остава нещо остричко.
iv4i_79, и аз до 1-ви декември съм нащрек за варицела, защото на 10-ти ноември в нас беше една моя приятелка с нейното дете, което два дни след това се обрина и вдигна температура, и се оказа варицела. Майка ми се обади на нейната лична лекарка и тя каза, че много рядко толкова малки бебета се разболяват, защото имат все още имунитет от майката.
Giada, наистина гащеризончетата се водят sleepwear или sleepsuits, но си се използват много и за вкъщи, защото са най-удобни. Така я обличам и аз. Комплектчетата от две части (панталонче и блузка) са ми само за гости Laughing или нещо такова, защото все се вдига блузката. В последно време, както беше топло, й слагам едно тънко боди с дълъг ръкав, чорапки, и отгоре памучно гащеризонче (или боди с къс ръкав + хавлиено гащеризонче). Чорапките си стоят на крачетата общо взето, когато ги обувам под гащеризона. А за спането вечер не я преобличам - само я слагам в чувалчето. За излизане й добавям яке и одеало точно като теб. За зимата има космонавтче естествено.
alximika, кураж и от мен, и скоро да се приберете у дома Hug!
geryaleksandrova, мисля, че я бях виждала да чете само наскоро, но не си спомням точно кога беше.

# 556
Flash dance  поръчвала ли си от този саит нещо  http://www.clothingattesco.com

Antonia  честита месечинка на малкото ти момченце,да ви е жив и здрав.

# 557
Добро утро.
Момичета искам пак да ви благодаря за подкрепата и пожеланията.  bouquet

Машонка, уф ,че гадно това с бъбреците,дано да не те повтори болката Hug

Томелис, аз съм писала вече на дядо Коледа,поръчала съм си пекарна за хляб,че нещо ми се струва да съм заслабнала,не мможе трябва да си подържам килцата Mr. Greenдано само да е преценил,че съм била послушна. Rolling Eyes
Мисля даже тези дни да поукрасявам вече,тази година сме на широко и ще сложа голяма елха  пък и каката вече разбира горе-долу да и се радва.

Сега седя и чакам визитацията и се надявам да ни изпишат днес Praynig

Хубав ден на всички и до скоро. Hug

# 558
Добро утро Hug

Люляче, мерси за книжката и аз я гледах в сайтовете, но има толкова много избор, че трудно се отсява кое е добро. Вече имам две книжки, които са пълен абсурд, бях си ги поръчвала още докато бях бременна и сега само ги подмятам, за нищо не стават, толкова са остарели като методи ooooh!

bubbast, първо трябва да се регистрираш, после има списък с магазини от които си избираш стоки ( хубавото е, че има магазини, които не работят с БГ карти, но реално доставчика плаща вместо теб, а ти превеждаш парите по банкова сметка). Избираш си магазин и съответно стоки и ги копираш ( има си описание) в прозореца за поръчки, след това ти остава да си следиш статуса и пощата за да не пропуснеш плащането. Идват за около седмица до 10 дни. Ако имаш питане пиши на ЛС, ще помагам Peace

Ние тази нощ бяхме киселки, сигурно от вчера от ваксината. Буди ми се през час да иска да суче, мрънка проплаква и от 5 часа сме на крак Tired Иначе съм благодарна, че се размина без други симптоми за сега, дано да е само киселеенето.
Опитва се да се покаже слънце и смятам да я изведа малко
Хайде целувки от нас и хубав петък Mr. Green

# 559
Дани пък направи 9 часа нощна пауза от 20.00 до 5.00 ч. сутринта и аз си мислех, че ще си отспя, но пак не стана. Дъщеря ми вдигна температура през нощта, сега си е вкъщи и ще наблюдавам от какво е. Гърлото й е съвсем спокойно, което ме учудва. Само да не е някоя шарка се надявам ooooh!

Дани има топче около 2 см. в диаметър под кожата, където му биха ваксината. Още не се маха, не знам колко време ще седи. Иначе си възвърна по-доброто настроение вече  Simple Smile

# 560
Забравих ooooh! за Коледните подаръци - купих страхотен коледен костюм на Андреа, ще я нащаркам и ще направим чаши, ключодържатели и календари за баби, дядовци , лели и т.н.т. смятам така да си реша проблема с подаръците тази година, пък и те много ще се зарадват Mr. Green А за татито още идея си нямам, ние си подарихме подранил коледен подарък  (масажор) и сега ще е нещо символично, но не съм решила още какво.

# 561
Добро  утро!

за мен не е особено добро  newsm45 преди малко се наведох да го взема бебо от кревата и колкото и банално и изтъркано да звучи - така си и останах. Сецна ми се кръста и сега ме боли жестоко. ЗАНАЕТЕ ЛИ КАКВО МОГА ДА ПИЯ КАТО ОБЕЗБОЛЯВАЩО имайки предвид, че кърмя??? и тия нагряващи възглавнички дали ще свършат работа??? Не си е работа това с кръста. Имам чувството, че вече почвам да се разпадам  smile3518 smile3518 smile3518

# 562
talktoher, много неприятно!  Shocked
Нямам идея какво може да пиеш и въобще как да си помогнеш, но ти пожелавам бързо да се оправяш!
Нагряваща възглавничка ми звучи като добра идея.

# 563
  • София
Здравейте,

ние днес ставаме на 3 месеца  Laughing

Искам да почерпя с вкусна торта (но не знам как става качването на снимки)  newsm78

Лек и усмихнат ден на всички малки и големи!

# 564
  • Варна
Дана, все се каня да ти пиша, слагай риванолово компресче на мястото на ваксината. Така става ако не се постави правилно инжекцията, не е от лекарствата, а от поставянето. Дано бързо се оправите и при каката да не е нещо сериозно.

# 565
Да, знам за риванола и го слагам, но не знаех, че е от самата инжекция, мерси  Simple Smile

# 566
  • у нас
talktoher с пиенето е много сложно. Парацетамола е противовъзпалително от него може. Може да мажеш с неокс- много добро. Дори и тези ибупрофени и т.н също стават но не прекалявай!!!!
Peace дано бързо да ти минава

# 567
Благодаря много   bouquet  bouquet  bouquet вече ел. възглавница ми грее кръста и след малко мъжа ми ще ми купи неокс-а. Дано мине по-бързо, че не знам как ще се оправя със Симон въобще.

# 568
Tommelise - а обезболяващ спирт (Анестезол) може ли да се ползва при болки в гърба?

# 569
Аз да се отчета за прегледа при Уролог - Доктора го погледна и каза "Всичко му е наред, няма сраствания. Има едно физиологично слепване, което природата е направила така и няма за какво да се притеснявате". Камък ми падна от сърцето. Каза, че ако не се е отлепила напълно кожичката до към 7 - 8 месец, тогава да идем и при отлепването няма да има нито кръв, нито нищо. Явно ме видя, че съм ошашкана Simple Smile. уф, слава богу, че всичко е наред.

Имам въпрос към мамите от Плевен. Къде в града има хубави магазини за играчки. Майка ми и поръчах да купи красив кош за играчки, но тя незнае от къде Simple Smile. А аз преди мнооого години излязох от града и нямам също никаква представа къде какви магазини има.

Хубав ден и спокойни бебчовци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт