Целувки на Дари,дано съм ти била полезна!
http://www.pozitivnoto.info/2009/09/chasha-kafe.html
, която си застоява там, понеже няма как да се измие. Затова ви съветвам майките с момчета, по-смело да заголвате, че по-бързо да се получи крайния резултат, иначе този секрет може да докара инфекции. А всъщност доктора нищо специално не направи, просто го дръпна много рязко. Естествено, че имаше плач, и после три дни като пишкаше също проплакваше, но няма как, по-добре навреме! Пък и мъжа ми ми каза, че ако остане затворено, после в пубертета много повече боли като започнат да им стават
,да не би да имаш предвид детските?
но майка ми ще се пресели у нас за една седмица, та ще сме си женска група 
, а на кг. е 5 500.
, много е неприятно, а го прави почти всеки път, не ми се мисли като започнат да й никнат зъби. Хич не ми се ще "канибализма " да е причина да се отбиваме
, ама е доста неприятно
.Вече 4 ден е на Клацид.Иде ми да се гръмна
но нямаше начин вече.

не мога да се оплача 
,да не би да имаш предвид детските?
! 
. Ние такова чудо нямаме 
. Ама много съм зле - почвам да говоря за нещо и в средата забравям, какво съм искала да кажа. Върша един куп глупости от сорта да сложа яденето в фурната, ама да не я включа и т.н.
!
!
). Тази сутрин детето се храни нормално, дано да продължи така. Btw, и мен ме хапе с венци от вчера насам - защо, не знам?!

Сега сме сами с дребуса и чакаме да дойдат да ни донесат новия модем, че да имам връзка и от спалнята 
Ръкавиците ги сваляме за секунда, пък без тях лицето ни е като след борба с мечки, та затова, по съвет на една френдка, слагам чорапки - по-трудно ги сваля и няма драскотинки по лицето 
Наддава си детето, но пък аз се притеснявам - успява ли да се нахрани за по 10-15 минути? 

Сега съм по-внимателна 
А снощи си позволих и черен пипер
Нямаше последствия 
) - вчера бяхме в Джъмбо да пазаруваме за Коледа... такива красоти има... Но определено там трябва да се ходи с определен бюджет - иначе ще ядем коледна украса 
Сега го чакам да изсъхне и ще му направя една фотосесия