Затова бебе в колата на ръце, никога!

Реве, не реве въобще не ме интересува, стои в стола и това е.

Пъпчици още избиват, но тя си е спокойна и няма Т(дано
) Може би все още не я сърби и добре, че е малка и няма как да се чеше, предполагам че ще е по-нервна като я сърби, но засега е добре. Снощи милото заспа в 20,00ч. и се събуди чак сутринта в 6,30ч.
А като сме вкъщи може и да не спи по цял ден! А когато е на цицата е най-сладък съня, но мръдна ли да я оставя в леглото-край! Спомням си с баткото беше голям кошмар, успявахме да го приспим само и единствено в количката, дори и вкъщи! Имало е случаи да лашкаме по половин-един час и като спреш и той те поглежда с насмешка през гюрука на количката
и от няколко вечери я слагам напреки в леглото и заспива по-бързо
Много са хитри, още от малки и май наистина сега идва момента, в който да започнем да се възпитаваме и да не се глезим много на ръце.
нали се храним, на поискване, за успокоение, за приспиване...и то понякога ми се струва, че само това правим-цоцне, унася се, оставям я, събужда се и пак в същия ред....Много рядко, обикновено сутрин при първото хранене след нощната пауза си хапва и заспива за 2-3ч. или ако е будна е спокойна. Дали не и стига в по-късните часове от деня, че все иска да е на цицата и стои там по цял час, или просто така и е по-хубаво
Баткото пак го кърмих, но спазвах на три часа, а и той пиеше вода и се залъгвахме, а сега не мога с нищо друго да я залъжа-иска само гърда
Тогава казах, че никъде няма да го водя поне засега. А режим на хранене не мога и да си помисля да му направя. Често ми седи на гърдата просто за успокоение, не че суче толкова. Биберон се опитвам да му дам в такива моменти, но възмутено я изстрелва. И на мен ми е интересно какво биха казали консултантките, но аз със сигурност няма да успея да му наложа какъвто и да било режим като нито вода, нито чайчета, нито биби използва.
Все се приспиваме на ръце инъче ще ми се кокори цял ден и така. Разнасяме се по цял ден и моят кръст вече не издържа на това натоварване (той е 6.500кг.) но няма как ... В никакъв случай не мога да го оставя да плаче, той усилва плача и дори се захласва, в такива моменти имам чувството сърцето ми ще спре 

Аз на моя ечемик му разказах играта от чуквания и сега се е сгърчил горкия 
!
После може на бибата /ако смуче такава/ да сложиш малко и да я осмуче и нея.Така 3 пъти на ден.
Но Александър... там е друго нещо.Задължително на ръце, но бързо заспива, до 5 мин. и го оставям.Няма проблеми.Общо взето съм доволна.Режим имаме и на спане и на хранене.Вече се храним на 3ч1/2 шест пъти по 130мл.Това накратко за нас.Справяма се все по-добре 
В количката различно,понякога спи,понякога-не.Оня ден спа 5 часа,но и тя повечето пъти като спра,и се събужда.
.
. Вечер заспива към 9.30 и се буди към 3 през нощта за хапване, после спане до 6, пак хапване и спане до 9. И след 9 сутринта започва по един час горе долу да стои буден м/у храненята.
. Но си изгради този режим след като и нощем почнах да го храня със шише, а не суче. Докато го кърмех нощем се будеше поне по 4-5 пъти да яде, тъй като той яде и заспива и пак яде и пак заспива и цяала нощ беше едно постоянно хранене, което му пречеше да си смила храната в коремчето и му беше и тежко, и колики и т.н.. 
Тази вечер обаче като се опитвах да заголя там където е налющена кожичка пусна леко кръв и ме достраша да не го заболи детето.Ако някой се е сблъскавал с подобен проблем ще съм благодарна за съвет.Да го мажа с нещо или по-скоро да пудря ууфф незнам