Палмирка, опитвам се да и дам замразена, защото както и очаквах след периода, в който Мая ядеше по 5 пъти на денонощие, сега изведнъж реши че много и се яде и съответно няма достатъчно кърма, все е гладна, виси ми на гърдите един час, спинка и цока, спинка и цока, ама като я оставя почва да си яде ръцете и да реве и иска още...та реших, че е дошъл момента за зимнината
. До сега винаги е намялявало по три дни и после си имам сега не виждам да се пълнят и се отчаях ,консултантките от ако могат да съдействат. Дори пак сме с растройство ака си зелено и това еИвчи,
.Симона я кара на две години,но беше по-сложно,защото имаше рефлукс на пикочния мехур,тогава се разшири още,и после две години беше на антибиотици,но пък се излекува без операция.Какво представлява този рефлукс,че нас ни наплашиха за нещо всързано с пикочния мехур може би и за тива ми спря кърмата,пращат ни в Токуда при Такова и доц.Лилова
и да му рева по телефона, но естествено вече е дошло времето за хранене и се храниме на ново, после пак опит да заспи - реве,реве около 20 мин и се предава и заспива. спи 1-2 часа и пак се буди за ядене. в 4 като се нахрани обикновенно заспива в мен и аз не я и местя,така и така съм си сама и няма какво да правя тя си спи в мен поне да е спокойна. буди се в 6 играе си пак с активната гимнастика в 7 яде и забравяме за спане до 11 . къпя я в 8- 8:30 и пак яде ,спи,яде спи ,така откарваме до 10:30 , като си идва баща и. гушкат се малко яде и заспива. няколко вечери ми се стряска към 12-1 ,но и давам цица и бързо се успокоява и така до 6 и наново целия цикъл. та детето ми е изнервено ,според мен заради малкото сън и мисля да я водя на хомеопат. проблема ми сега е паричен,че последните пари ми ги преведоха средата на септември
От лявата, която уж е ок, цокна малко. Някакви идеи?

!!!
, в повечето случаи заспива сама.
има няма мляко там сме и висим като маймунки