Отговори
# 660
Аз замразявам в такива контейнерчета.В неделя бяхме на сватба и давахме от нея, нямаше проблем, Теди си е хапнал без оплаквания. Simple Smile

# 661
Момичета, имам нужда от помощ, някой поръчвал ли е от този сайт http://direct.asda.com/
аз нещо немога да се оправя,а много искам да купя едни роклички за племенницата Simple Smile
Предварително ви благодаря  Heart Eyes
и още нещо моя Калоян не е акал от 5 дни и незнам какво да правя Sad Sad

# 662
  • Варна
Flash Dance, педиатър е - Кирязов. Вечерта бяхме на контролен преглед с Дани. Върви към оправяне, но още 3 дни ще пие АБ.
vesy_evi , ако те притеснява, че се е разслоила - това е нормално. Разклати контейнерчето и ще изглежда по-добре Wink.

# 663
Размразих едно от 12.10 и беше гадно, миришеше на пластмаса, размразих и едно от преди няколко дена и то беше ок.....сега чуденката ми е дали и другите стари ще са кофти, по-късно ще размразя още едно от старите, за да видя дали е било случайно или всички са така. Но Мая не го иска и това дето не мирише, гладна е плаче, а изяде 25мл и не иска повече, тя верно че е сложна на ядене от шише, ама все пак ако е гладна ще яде, а това не го яде....Много ми е гадно и не знам какаво да правя, явно ще изхвърля цялата продукция от 2 месеца насам, която съм събрала, а никак не е малко, имам и коластра в едни шишенца Sad Мисля си тези контейнерчета за урина нали са с някаква супер гадна пластамаса, не са за храна...купуваме някакви скъпи шишета Bfree и не знам си какво, а си замразих кърмата в тея боклуци...много ме е яд Sad
Поръчах си сега торбички за замразяване на кърма....ама вече късно.

# 664
vesy_evi За кърмата аз замразявах в специални торбички на лансинох за кърма, яде я преси , но ако има колики не давай ще стане по лошо  Naughty , защото все пак не е прясно изцедена кърма. А за миризмата да не те притеснява мирише малко странно сапунено едно пробвай я на вкус преди да даваш на детенце не бива да е кисела и със странен вкус. Аз винаги опитвам  Peace успех.
Зависи ако камерата се отваря постоянно темптературата  все се мени и има трайност 3-4 месеца  може да са мръднали само предните контейнери. Моят съвет е опитай ако е странно не  рискувай, най много да се оака милото.А защо даваш замразена ???не сучете ли?

# 665
  • Пловдив
Привет Laughing
Ние тъкмо станахме... Голям сън, голямо нещо - от 18 като сме легнали и тримара и като сме заспали, та досега Laughing

Ivelina_Sh, ДМ е немски магазин. Ето линк: http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg/home.html
Ето това са компресите: http://family-bg.com/prX_2622.htm

vesy_evi, аз от самото начало замразявам в такива контейнерчета. По едно време бяхме почти изцяло на тях и проблеми не сме имали. Забелязох, обаче, че като се размразява оставена в хладилника, миризмата е по-поносима (не мирише толкова на сапун). Иначе и аз като Palmirka преди да дам, първо опитвам. Naughty

anince на кърма ли сте само? И ние не акаме редовно (повече от 5-6 дни), но това не ме притеснява - след напълното изчистване от мекониума (около 6тата седмица) идва период на рязко разреждане на изхожданията. Това било напълно нормално и ако бебчо си качва нормално, има 6-7 напишкани памперса, лигавиците му са добре овлажнени и като цяло е спокоен - нямало проблем Naughty

vany666, браво за изпита Wink И на мен ми остава един за този семестър, но е най-кофтия Crazy Не ми се мисли как ще го взимам...

# 666
Здравейте!

Гала,Ивайла спи само на гръб,и си върти само главата наляво-надясно.

Фъстъчка,Йоана беше супер.Само заради вас го гледах,но пък си припомних малките години на Симона.

Адреналинка
,честита месечинка!

Ивчи, Hug.Симона я кара на две години,но беше по-сложно,защото имаше рефлукс на пикочния мехур,тогава се разшири още,и после две години беше на антибиотици,но пък се излекува без операция.Благодарности,и то големи на лекарката  bouquet.Ако са само пъпките,няма страшно.Аз Симона ѝ слагах пудра на Джонсън,и си прокарвах ръката по гърба ѝ ,за да я облекча.Но пък и тя не се чешеше,сигурно не разбираше какво ѝ е. newsm78

Ивайла спи с пелена и тънка олекотена.Досега не се е развивала,нито пък ръцете ѝ са студени,но пък климатика работи на 24градуса.

Ние днес ходихме на гости на вуйна им.Е,нямаше такова мрънкане,докато не се приберем.Иска си детето къщата и това е. Naughty

Суит мъниче,и Ивайла няма.Но пък и аз не вярвам на уроки.За мен ако детето мрънка,значи е превъзбудено.Това става най-често като има много хора,и всички се радват,и говорят.Ами то и на мен ми става зле от многото хора,да не би да съм урочасана?  ooooh!

Вани666,браво!!!

Алхимика
, Hug,добре дошли вкъщи!!!

И един въпрос:колко често правите секс?А з нещо нямам желание,дали защото все още съм дебела,не знам newsm78.Но само като стане 10часа и мисля как да легна да спя. Blush

# 667
  • София
vany666 ,браво за изпита   bouquet !
vesy_evi ,аз замразявам в контейнери на Авент и също забелязвам при по-старите партиди мирис на пластмаса.Но не сме имали проблем досега.Не мисля ,че има нужда да я изхвърляш ,запази си я!
bubbast  ,стига малката да спи или да кротува винаги съм навита  Laughing .

# 668
sweet_maniche   ние сме само на кърма,но тази вечер мушнах термометъра и доста се изходи. При всяка смяна памперсите ни са доста пълни, надявам се да нямаме някакъв проблем.

# 669
Момичета, имам нужда от помощ, някой поръчвал ли е от този сайт http://direct.asda.com/
аз нещо немога да се оправя,а много искам да купя едни роклички за племенницата Simple Smile
Привет на всички  bouquet
Anince,аз вчера поръчах от там, но платих с англ.карта и на англ. адрес, кажи какво те интересува и ако мога ще ти помогна.
Иначе и аз замразявам в стерилните контейнерчета, засега само веднъж съм давала и нямаше проблем и аз съм събрала доста, особено от първия месец ,сега по рядко се изцеждам, че момата вече прави паузи от по 4-5 часа ,а вечер понякога 10-11 часа, в началото се притесних от тези паузи ,но видях, че има и др. като нас, а пък тя си ака по 2-3 на ден, така че се надявам всичко да е наред .А пък вчера така се шашнах като видях, че фонтанелата и усилено  да пулсира, досега не бях обърнала внимание, то така трябвало да пулсира, ама като не знаех и #Crazy А черепът и бил малко изпъкнал  отпред, каза докторката ,давам деавита по 3 капки, че само се вкарвам в разни филми заради тоя рахит, че качваме повече-над 1.200-400кг на месец, иначе вече постоянно се смее, опитва се да гука, но още и е трудно, и така.
Лека нощ на всички ,че се поулях с писането. Hug

# 670
Ох ,нещо направих и всичко излезе като цитат ooooh! само горното изричение за сайта на АЗДА на Анинсе е цитата.

# 671
Ох, много ви благодаря  Hug Мислех, че само аз съм идиот и замразявам в тези контейнери и тъкмо да почна да се обвинявам и ето вие ме успокоихте Simple Smile Но мъжа ми е категорично против да давам на детето такава кърма, та ще видим какво ще правим.
Размразих още една от старите и тя мирише така гадно...иначе на вкус, ми не знам, не е кисела със сигурност, по-скоро няма никакъв вкус. Сега тези към 300гр дето ги размразих за експерименти ще ги дам на кучето  Laughing Иначе мисля да не продължавам да замразявам в тези контейнери, малко се наплаших...поръчах си торбички на Лансинох, контейнерите на Авент ми идват малко безсмислено скъпи.
Палмирка, опитвам се да и дам замразена, защото както и очаквах след периода, в който Мая ядеше по 5 пъти на денонощие, сега изведнъж реши че много и се яде и съответно няма достатъчно кърма, все е гладна, виси ми на гърдите един час, спинка и цока, спинка и цока, ама като я оставя почва да си яде ръцете и да реве и иска още...та реших, че е дошъл момента за зимнината  Mr. Green Но тя от шише хич не иска да яде Sad аз така или иначе не знам за какво замразявам като не можем да я накараме да яде от шише, изяде 25мл със зор...
Благодаря ви още веднъж, много ми помогнахте  Hug

# 672
  • Варна
 Здравейте и от нас, ние направихме три месеца вече! newsm44 Чета че си пишете за чувалчета, аз я слагах до скоро в порт бебе като одеяло удобно е защото закопчавах и ръчичките и си беше облечена!От една седмица сме с спално чувалче обикновенно като за големи такъв тип ако ме разбрахте ръчичките и са отвън ,но спрях да се притеснявам вече за такива глупости откакто я притоплих Joy ако и е студено няма да спи спокойно така си мисля newsm78
 Кърма замразявах в торбички и сега като отворих фризера видях че имат разлика! Първите са като ни изписаха стои една жълта ,а другата е от скоро и е бяла,четох за рядка кърма викам да не е нещо....... нямало такава кърма това е само мит!Дано

# 673
  • Варна
 Реших да се информирам за този рахит ето и линк http://www.d-rmario.com/statii_detail.php?id=62  ами то ние имаме половината симтоми сигурно и всички вие ги имате, въртяло си главичката падала му косата и т.н.

# 674
  • София
Здравейте ,
Kalinastamatova ,мисля че по жълтеникавата кърма за която пишеш е т.нареченото "преходно мляко".Това което тече след коластрата и преди да тръгне "зрялото".Аз съм се поизцеждала в този период и я забелязах тази разлика в цвета.
vesy_evi ,пробвай да я нахраниш с лъжичка или дай на баща й да я нахрани с шишето.

Общи условия

Активация на акаунт