Отговори
# 645
  • на североизток
Аз пък си харесах това одеало http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/14272, щото имам и два вида сиво на количката.Но някой поръчвал ли е от този сайт, дали са коректни newsm78

А вие ползвате ли спални чувалчета? Вижда ми се непрактично, че ръчичките остават отвити Thinking А пък ние все спим с вдигнати ръце и понякога измръзват, дори и с ръкавички. Иначе не смея да я завивам много близо до устата, защото се дразни, т.е. все си мисли че ще яде, а пък може и да се задуши. В началото я слагах и на двете страни, но сега тя сама си се обръща по гръб, а главата силно надясно LaughingНО забележете, че като трябва да суче наляво, така хубавичко си извърта главата, че чак ще направи кръг Joy Така, че много не се притеснявам вече, че ще остане крива Mr. Green

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 15:27 от iv4i_79

# 646
  • Варна
alximika, аз не съм давала витамин Д на никое от децата. На последната консултация питах доктора, да давам ли, че Дани наддава доста, отговора беше "Категорично НЕ". Аз пък се бях притеснила, че фонтанелата му се затваря прекалено бързо, но ме успокои, че кърмените бебета отглеждани в нормални битови условия нямат нужда от допълнително витамини. Май колкото лекари, толкова и теории.

# 647
  • София
Gala. ,моята Йоана всяка вечер я въртя на различни страни и я подпирам с една правоъгълна възглавница.
Относно спането ,от няколко вечери я хващам ,че се отвива и съм решила да купя спално чувалче.Моля ,момичетата ,които ползват такива да споделят впечатления и да ме посъветват какво точно да взема: с ръкави ,без ръкави ,колко по-голямо и марка Simple Smile .
Ние също премляскваме и ни текът лиги ,когато мама и тате си похапват ,но не мисля да захранвам още.
Много съжалявам ,но и аз изтървах адашката ни и не можах да я видя.

iv4i_79
,оправяйте се бързо !

fata_morgana
,много кофти с този ечемик Sad .Преди често ми излизаха и ги търках със златен пръстен.

Ние сме много кисели от четвъртък насам.Дали може да има връзка с това,че не сме излизали оттогава  newsm78 .

# 648
iv4i_79 - съжалявам, че сте болнички  Sad Ако това ще те успокои поне малко четох някъде, че карането на варицела играе сериозна роля в изграждането на добър имунитет при децата. Освен това е възможно да минете и без Т. При Сияна се разминахме точно така, при все, че бе към три годишна. При нас мина доста леко, само с десетина пъпки и Т 37 градуса, което за мен не е Т.
За одеалото с Макуин - поларено е и тъничко. Ние го спечелихме нашето, като събирахме точки от верига магазини Пикадили. Сисуника много си го обича - все го разнася със себе си. Мисля че е същото като на линка, който ти дадох.
Спални чували ползвам отдавна, още със Сияна. Имам и с ръкави и такива, без и едно, което е само като торбичка. Според мен са много удобни. За Давид предпочитам тези с ръкавите, защото ръцете, дланите му, винаги са студени и даже не ги показвам от ръкавите, за да се топлят вътре.
За спането на страни - слагам Давид на страни винаги, но той също така винаги се обръща по гръб.
antonia - коя е тази педиатърка, да й стисна ръката, заради изказването за синтетичния витамин Д  Hug

# 649
Привет и от мен!   bouquet

Дано всичките ни болежки и неприятности отминат бързо!  Praynig Praynig

Гледам за спането си бърборите. Симон не можеш да го накараш да спи по гръб или настрани , максимума, който издържа е 1 4ас и се буди със зверски рев. Та вече от един месец близо спи само по корем, той и така почна да ми прави дългите паузи по 9-10 часа. Не се притеснявам, че може да задуши, защото главата и врата са му доста силни още от преди първи месец, пък в началото само го наблюдавах.  Та аз затова си мисля, че реве като луд в количката му. Ама хич не иска да лежи по гръб и все трябва на ръце да го приспивам и чак тогава е мирен в нея. Гледам вече бицепси ми се заформят, а е само 6кг. Какво ще става после - не знам, но няма да е дълго тази глезотийка. Вече го оставям и по повече от 10 мин. да реве и в повечето случаи си заспива след рев много добре сам. Но не винаги проработва де.

За примляскавето - той сякаш дъвче дъвка, много ми е смешен. И прави балончета със слюнка  smile3502  

# 650
  • София
За спането:

Ние спим с чувалче, иначе много рита и се отвива. Чувалчето е без ръкави. Наистина много са и студени ръчкичките, но за сега не виждам проблем.

В Бейби мола тук при нас в Люлин има чувалчета с ръкави, а самите ръкави са с лепки и могат да се свалят. Това е добър вариант според мен.

iv4i_79, много неприятно. Дано мине лесно и бързо. Каката ни беше болна от варицела лятото, но аз нищо не разбрах, защото беше при баба и дядо. За съжаление от тогава имунитета и много падна, а беше много здраво дете.

# 651
Фъстъчка, изпуснах я Йоанка, но ако някой знае къде мога да изгледам предаването, да свирка. Иве, ти от къде ще го гледаш?

Тая нощ и днес нещо се притесних - много взе да преглъща детето. Явно, че много слюнка й се събира, на моменти леко се и задавя и покашля. Сега четох в нета - нормално било, от втория-третия месец започвали да функционират жлезите, свързани със слюноотделянето. А давенето е защото малките бебета не са свикнали да преглъщат, но това минавало. И затова и малки бебета се плюнчат толкова, не е задължително да е свързано със зъби. При вас има ли го това нещо?

# 652
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=43234&hit=1 - приказките Simple Smile

Също така преди доста време бях поръчвала от http://www.simonovi-bgshop.com една активна гимнастика и пристигна без проблем Simple Smile

Йоана беше страхотна сутринта Simple Smile.

# 653
Фъстъчка, Йоанка беше страхотна, много ми хареса! Peace
Люляк, и Теди е така, голямо плюнчене голямо нещо.Блузките му са мокри от няколко дена, ще вадя лигавници вече.
Gala., аз го слагам на една страна, той обаче се обръща по гръб, само главичката му е на страни.
Alximika, добре е че сте си вече в къщи, сега бързо да се оправя Мая. Peace
Iv4i_79, ние имаме две чувалчета без ръкав, но не са ми удобни и така си стоят.Дано леко се размине шарката. Peace

# 654
Хейй момичета и аз да се включа  Rolling Eyes
Благодаря ви за палчетата   bouquet Взех си и този изпит  newsm44
Остава ми последен другата събота и съм свършила успешно семестъра.Обещавам,че след това съм на линия  Peace
Снощи от нерви покрай предстоящия изпит съм спала само 4 часа  ooooh! хич ме няма.След като всичко мина обаче си направих един хубав шопинг  Blush Пообзаведох се малко и аз като белите хора.Не че вече с малчо излизаме(времето е все мъгливо) но пък ми писна само с едни дънки и пуловер да ходя  Crazy
Пожелавам ви лека вечер и здраве както за вас така и бебчовците.Прочетох,че някой са болнички а други с шарка-стискам палци бързо да се стабилизират,защото е огромно притеснение за майките  Heart Eyes

# 655
aissa80  Hug
За спането и аз я слагам на гстрани и я подпирам, но по някое време тя успява да си се обърне, така хем спи на страни, хем на гръб....аз все си мисля, че е много гадно толкова време само на гърба си да лежи, мисля си, че и е кофти...ми то навсякъде - люлки, кошчета, шезлонги, колички все на гръб....за това гледам и на страни и на корем да я слагам и масажчета на гръбчето и правя. За чувалчетата тя се отвива много отдавна, почти откакто е родена, но не са ни удобни тези чувалчета, на мен не ми харесват, а на нея не и е уютно, тя обича да е сгушкана, а с тях е все едно облечена и незавита с нищо...за това си ползвам завивките, но ги затискам с тежести в краищата....така може да си мърда отдолу, но не се отвива.

# 656
Абе я кажете за тоя прословут конец... И Дидо няма вързан такъв newsm78 Пък и странно, е никой нищо не ми е споменавал newsm78

Иве, доколкото знам в ДМ има такива торбички, но не съм търсила... Аз за целта ползвам компресите за гърди на Нук - успокояват го мигновено Naughty

Мъниче какво е ДМ?  Embarassed И можеш ли да пуснеш линк за тези компреси на нук за да знам какво да търся онлайн  Hug
Люляче аз си имам регистрация в един сайт и си гледам бг телевизия постоянно и там има записи и на предавания  Peace

# 657
  • Щастлива мама на 3 слънца
МОмичета да почерпя
днес моето бебе става на 2 месеца

хайде отиваме да празнуваме

# 658
*АДРЕНАЛИНКА* - Честита ви месечинка, мила  Hug Heart Eyes
Аз все се каня да питам вашите деца реват ли в количките и столчетата за кола. Аз се отчаях вече. Много рядко спи повече от половин час в едно от двете. Предпочита носенето на ръце, кенгуруто на Бейби Бьорн и слинг шала. Заспива в тях и то само ако се движа. Другия вариянт да заспи е на гърдата и тогава го слагам в количката, но както казах спи максимум 30 мин. (имаме само 3-4 разходки, които е спал в количката повече от два часа) и се буди. В последно време като се събуди има период от около 10-тина мин. в които не реве и разглежда спокойно, но само толкова. Сияна ми беше същата, а така се надявах този път да може повече да излизаме с количката.

# 659
Момичета има ли някои, който замразява кърма в тези контейнерчета за стерила урина и ако има дали сте размразявал и давали от нея...аз сега размразих и исках да и дам, ама нещо се съмнявам, че става....и се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт