Отговори
# 615
и аз вярвам в уроките- обяснявам си го с енергията на хората. съдя по себе си - има такива,с които ми е изключително приятно да събеседвам , дори и да не го познавам. но има и енергиини вампири - ужас, изцеждат ми душичката и за 5 мин. контакт.

та си мисля,че и при бебка е така - някои и харесват, а други я изморяват и напрягат и тя после е много неспокойна.

мия и очичките със светена вода- не помага, то поне не вреди.

люляк, мерси   bouquet

тази вечер държах бебка 30 мин. във водата, а преди това поспа доста, после си поигра доволно и - О,ЧУДО, не ми е плакала след баня. за първи път откакто се е родила.е имаше много малко,като хванах ръчичката ,но веднага я гушнах и тя спря

а и да ви кажа - струва ми се ,че вече се опитва да хваща играчките съзнателно с ръчичка.

# 616
Само да се включа за темата ви за хляба  Crazy
От както съм родила ям само ХЛЯБ  Embarassed Blush Embarassed Blush Много съм разочарована от себе си,но нищо друго не съм кусала и не ми се яде-много е страно.Филии,филии,филии и само филии  Mr. Green и резултата е 2кг съм отгоре  ooooh!
Отивам последно да се пробвам да почета.Стискайте палчета утре към 9.00  Praynig(искам едно 3 на изпита и камък да ми падне от сърцето)

# 617
  • Пловдив
Вани, имаш палчета от мен Peace
Успех утре Simple Smile

# 618
aissa80 Радвамсе че малчо е добре и нищо няма да му правят Hug Леле ама при вас вече главичката се е показала а аз още нищо май не съм направила  newsm78 , ама подърпвам по малко да видим...

Здравейте и от безводния Бургас,вчера в 12 вечерта ни спряха водата и май до утре през нощта няма да имаме,аман от тия профилактики,ще се вмиришем  ooooh!,голям филм е без вода и с бебе  #Crazy
Да ви се похваля,ние от седмица,две спим по цяла нощ ,дребното заспива към 11 и става към 6-7 сутринта,сам си се научи,както беше и с храненията,сам си ги разреди и по -добре ,че не съм фенка на насилствените режими.
За захранването мисля към 5-6 месец да започнем,не съм много наясно как и какво,но се образовам малко по малко Simple Smile
За обличането на бебчо /въпроса беше за момиченцата,но да не остана по назад Whistling/ ританки и гащиризони слагам за сън само,през деня го обличам с панталонки,блузки,анцузи ,така де като голям мъж Heart Eyes.Въпреки че в бургас се оказа трудно да намирам такива дрешки за малко бебе/или пък магазинерките ме гледат като луда,като им кажа че не искам ританки  "но госпожо ,то друго няма по принцип ", пък може и аз да не знам къде да търся  Wink
И въпросче ,вие мислите ли и през зимата да излизате по разходки?На мен вечено ми се вижда студено за бебчо newsm78
Kirra и аз търся по магазините дрешки като за голямо дете и мен ми се чудят продавачките,че искам дънки и половери за 3 месечно бебе Simple Smile
Голяма мъка без вода и с бебче, но май вече е пуснаха Simple Smile
Ние сме всеки ден навън, а когато е много студено ходим в мола,защото Калоян обича да е в движение Simple SmileSimple SmileSimple Smile
И аз обичам да си обличам момченцето с дрехи за по голям- защо не проверите онлайн в магазините на H&M, там има много яки жилетки, дънки,ризки ,якенца супер са!Повечето ми дрешки са от там  Peace
beb4o_fb Абе да ти кажа и аз правя такива трикчета.... ама погледа малко на дясно и като се измори си се обръща пак на ляво.... Ама до колкото знам малко по малко и ще се раздвижат- дай Боже  Praynig
Машонка Дано ти мине бързо- и аз страдам от бъбреци та знам каква мъка е  Cry Да ти кажа ако имаш камъни и от тях те боли намери си бял тамян да пиеш-той стопява камъните  Peace
Момичета споделете за тея торбички със черешови костилки против колики които изглеждат тако играчки- мога ли да си поръчам по интернет, че тук не съм виждала такива! Или ако няма онлайн ми кажете мамите от Пловдив в кои магазини ги продават, че да кажа на майка ми да ми изпрати  Peace
За уроките и аз не вярвам, според мен са си внушения  Peace Tommelise Абсолютно съм съгласна който вярва го ловат който не-не! И мен българите тука ме гледат опулено как може да няма червен конец- ами викам какво ще ти помогне конеца не разбирам  newsm78  Peace
Фъстъчка Е как ще гледаме малката кукла, аз ще си изтегля предаването, че ми идва малко късно да го изчакам директно по тв-то  Heart Eyes
vany666 успех утре! Peace

# 619
  • Пловдив
Абе я кажете за тоя прословут конец... И Дидо няма вързан такъв newsm78 Пък и странно, е никой нищо не ми е споменавал newsm78

Иве, доколкото знам в ДМ има такива торбички, но не съм търсила... Аз за целта ползвам компресите за гърди на Нук - успокояват го мигновено Naughty

# 620
  • у нас
Вани, успех днес  bouquet  bouquet  bouquet имаш палчета и от мен.

Фастъчка- аз много се забавлявам с кой е по по най Mr. Green и обичам да си го гледам Heart Eyes няма да ви пропусна Wink

нашата мома се събуди уж за ядене в 6- захапа смукна два път изпръцка се мощно и заспа Crazy резултата е мама е будна Sad вече час и 20 мин а малката спи и хабер си няма за ядене Laughing

за червения конец- доколкото знам се връзва на лявата ръка и цялото това чудо е обвързано с взимането на пари (нали уж с тази ръка се взимат), та когато взимаш да не взимаш от отрицателната енергия на човека който ти ги дава Crazy ако някой знае нещо др. или имам нужда от поправка... моля Simple Smile

# 621
ДоброУтро  Heart Eyes

С кафетода гледаме По-по-най и Йоанка  Hug !
Вани, успех и от мен  Hug !

# 622
# 623
 Добро утро и от нас.
Вани успех днес!
 Фастачкатукущо гледах малката ти принцеса,много е красива и как сладко говори чудесна принцеса имаш. smile3525
  Днес в къщи ще празнуваме newsm44 newsm44 newsm44 малкото ни момченце днес става на два месеца.
Ето и една скромна почерпка   party023

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 09:15 от diman4eto66

# 624
Честит празник на Симеон, Пламена и Живко!  Hug

Фъстъчка,
голяма сладурана е Йоанка - представям си я каква ще е "след няколко години като стане на четири"  Joy Joy Joy  

Vany666, успех!

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 10:42 от September 2010

# 625
  • у нас
Йоанка е прекрасна Hug и много умно дете  bouquet   да ви е жива и здрава. Hug и да намерите най-хубавия малък принц за принцесата Heart Eyes

# 626
Фъстъчка Йоана е страхотна,голямааа скица Joy

# 627
  • София
Мерси момичета  Hug

Целувки от Йоанка и Вероника!

# 628
Да си кажа и аз мнението за червения конец:

Яна имаше на лявата ръка такъв със синьо мънисто и не знам дали си въобразявам,
но сякаш наистина беше по-спокойна.
Един ден обаче както си спеше започна да кашля и повърна -
освен мляко, повърна и част от конеца  Shocked

Сега вече няма нищо по ръцете!

# 629
Помощ! Снощи няколко часа бях със зверско главоболие, поду ми се и левия клепач. Не ми се искаше да пия нищо, но накрая склоних на един парацетамол - главата ме отпусна, но клепача ми още стои подут. Какво е това чудо, случвало ли ви се е?

Общи условия

Активация на акаунт