Подсетихте ме за един въпрос, който все се каня да задам на консултантите : Напоследък като суче, не всеки път, но поне веднъж-два пъти на ден - малката започва да буйства - суква малко, пуска цицата, блъска ме, пак захапва, ръкомаха, гърчи се, голяма борба... неспокойна работа. Накрая обикновено се изморява и задрямва, а често и скоро се събужда. На какво се дължи това? И ако може да ми дадете съвет как да се справя 
Аз имам същия проблем. Не съм питала консултантите, защото още не мога да определя някакъв модел на поведение. Струва ми се, че се случва по-често нощем, в началото на кърменето. Понеже доста чета в интернет, знам че причината може да е силна кърма, но невинаги забелязвам когато детето се отскубне от гърдата, да тече. Използваме залъгалка, макар и рядко и с нежелание, може да пробвам няколко дни да не и давам, пък да видим...
Вече два дни Николетка повръща по веднъж, но пък грандиозно. Налага се да се преоблечем целите - бебето, мен, и спалния комплект или покривката на дивана. И уж оригването се препоръчва против връщане на храна, пък нашата девойка точно с оригването изкарва и храната. Имате ли да споделте някое свое средство за такива случаи? Всичко ще ми е от полза.
Как се справят вашите бебчета на слагането по корем? При нас в началото беше много добре, а напоследък резултатите се влошиха - изобщо не иска да стои, главичката й е по-нестабилна....отвреме навреме ме хваща параноя, че нещо не е наред....

. И така ми възникна чуденката, как другите си обличат децата? Може би е време вече да почна да гледам на малкото същество не като на бебе, а като на детенце? И да се ориентирам към роклички и чорапогащници, а? Вие как обличате малките си момиченца? Специално с чорапките аз имам голям проблем, защото все ни се изхлузват....Прегледах и сайта на пренатал, който Яничка споменава, но изобщо не намерих каталог, пък и холандския ми не е на ниво
.....

,голям филм е без вода и с бебе
/ ританки и гащиризони слагам за сън само,през деня го обличам с панталонки,блузки,анцузи ,така де като голям мъж