Аз имам същия проблем. Не съм питала консултантите, защото още не мога да определя някакъв модел на поведение. Струва ми се, че се случва по-често нощем, в началото на кърменето. Понеже доста чета в интернет, знам че причината може да е силна кърма, но невинаги забелязвам когато детето се отскубне от гърдата, да тече. Използваме залъгалка, макар и рядко и с нежелание, може да пробвам няколко дни да не и давам, пък да видим...
Вече два дни Николетка повръща по веднъж, но пък грандиозно. Налага се да се преоблечем целите - бебето, мен, и спалния комплект или покривката на дивана. И уж оригването се препоръчва против връщане на храна, пък нашата девойка точно с оригването изкарва и храната. Имате ли да споделте някое свое средство за такива случаи? Всичко ще ми е от полза.
Как се справят вашите бебчета на слагането по корем? При нас в началото беше много добре, а напоследък резултатите се влошиха - изобщо не иска да стои, главичката й е по-нестабилна....отвреме навреме ме хваща параноя, че нещо не е наред....