Отговори
# 630
Здравейте   bouquet
милата аз все нямам време да пиша, че много неща има за казване  newsm78, но успавям само да чета.

Днес в къщи ще празнуваме newsm44 newsm44 newsm44 малкото ни момченце днес става на два месеца.
Ето и една скромна почерпка   party023

Да сте живи и здрави ние след 2 дни на 29-ти ще направим двата месеца  baby_neutral
Който има изпити късмет , който е болен да оздравява и да не се разболява  smile3520
За уроките моята също плаче когато съм я извеждала и  й се радват някои хора. От няколко дни беше болна , но оздравя за съжаление пак плачеше почна да суче пак начесто в резултат - млякото ми намаля(сега пия рицинус, пулсатила и футолака) , оказа се че коликите са се завърнали. Но за всеки случай днес ще ида на една лелка да и бае  з урочасване, защото таткото е сини очи, аз вярвам че детето няма още защитно поле(аура) около телцето си и несъзнателно каде от  много емоции после я боли главичката и плаче!
За пекарната за хляб аз вместо да отслабвам дебелея писна ми от филийки сутрин за закуска ако имам  и пекарна не знам иначе е супер уреда  newsm78, но май предпочитам нещо да се поглезя за подарък нещо само за мен   newsm03.
Подарък не мога да измисля на майка ми и на таткото помагайте с идеи  newsm12.
П.П гледах малката йоанка мн е сладка(пу-пу)   bouquet        Приятен ден на всички

# 631
Фъстъче изтървах Йоанка  Sad Но цяла нощ не спахме - дребното се буди много често и искаше да цокне по малко, колкото да се унесе. През деня честото сукане не ми тежи, но през ноща ми идва в повече. Искам да спя. Ако се буди 2-3 пъти се ядва, но десетината пъти са ми много. Вчера лекарката каза вечер да му давам Калкареа карбоника да видим дали ще подейства, но снощи не успях да му дам. Тази вече обаче няма да пропусна. Дано помогне, че вече откачам за сън.
Помощ! Снощи няколко часа бях със зверско главоболие, поду ми се и левия клепач. Не ми се искаше да пия нищо, но накрая склоних на един парацетамол - главата ме отпусна, но клепача ми още стои подут. Какво е това чудо, случвало ли ви се е?
Да не е ечемик. По някаква случайност и на мен точно снощи ми се появи, но на долния клепач. Аз от години ги церя като го чуквам с пръсти. Незнам как да го обесня. Болезнено е, но иначе се подува, става като пъпка, пука са и тече гной и кръв и има опасност да се разпространи и да излезе и на друго място по окото. Може при теб да не е такова, разбира се. Чуквах го доста често и снощи и през ноща докато кърмих. Сега се е подуто, но не ме боли в една точка както вчера и вярвам, че ще се оправя. Освен това се сетих, че може да се изцедиш и да капнеш няколко капки кърма в това око. Това също може да помогне, заради антибактериалните свойства на кърмата. Дано бързо те отпусне.

# 632
  • Варна
Фъстъчка, голяма сладуранка е Йоана. И как хубаво си изпя цялата песничка - Браво! smile3501
Диманче, честита ви месечинка.

# 633
Здравейте мамчета ,моля за помощ. Бременна съм и все още не съм дала на доктор направлението за женска консултация. Не съм си избрала-от София съм. Искам доктора който ми следи бременноста да ми направи и секциото/втора бременност ,първата завърши със секцио по спешност-успешно в Токуда при Димитров-не ми се дават такива пари там сега/ Вие сте прясно родили и бих искала  да споделите добрите си впечатления от вашия доктор . Благодаря ви много . Пишете ми на лични за да не ви товаря темата ~! Нека бебетата ви бъдат здрави и щастливи !

Аз ти препоръчвам Гагова от Шейново - успех

# 634
Ето и малко снимчици от нас за които желае да ни види.  
 http://diman4eto66.snimka.bg/?profile,albums

# 635
Flash Dance   newsm78 май досега не ми е излизало такова нещо - то не е ли като пъпчица? На мен ми се е подул равномерно клепача откъм миглите. Вътре в окото няма нищо, та го намазах отвън с кърма, сега чакам...

# 636
fata_morgana - да като пъпчица е по принцип, макар че моето след това почукване е една обща маса вече, подуто отдолу. Незнам какво да те посъветвам, може би е най-добре да идеш на очен лекар, че очите са много нежен орган. Доно се оправи бързо. И още нещо и да капнеш отвътре малко кърма може би няма да навреди, но ти си знаеш най-добре.

# 637
    Здравейте скъпи мамчета, моля споделете вие кога  и с какво смятате да захраните съкровищата си, че от много четене по въпроса на цяло се обърках, а и за това идва време май Simple Smile)))

# 638
  • Варна
Аз възнамерявам да кърмя до 5,5 - 6 мес. и тогава да започна с зеленчуково пюре, после плод, после каша, месо. Нямаме алергии, до сега съм нямала проблеми с храни и лекарства.
Но това са моите планове. Баткото обаче има други идеи. Mr. Green Вчера следобед той си хапва парченце тутманик и в един момент го виждам как се опитва да дава и на бебо Joy. Така че явно, няма да чакаме дълго за захранването  Joy.

# 639
Привет

Ние вече сме си в къщи с каката.Слава богу тя е по-добре и ни изритаха за домашно лечение.Продължава АБ+инхалации,но поне в домашна обстановка.Лошото е ,че кърмята ми намаля драстично и така както бях сигурна,че скоро ще спирам да кърмя за да се лекувам сега ми стана едно криво Sad

За захранването,аз бях писала ако Влади почне да премлясква като кака си по рано от 6 месец ще го захраня по-рано.Ще започна с картофи,ще пробвам и каши,но Мая не ги искаше та ще видим той как ще е.

Момичета Влади е сред финалистите в конкурса за най-фотогенично дете,моля ви който не е гласувал и има желание да удари едно рамо.http://www.facebook.com/photo.php?fbid=171865332833077&set=a … 6.109980022354942

Благодаря ви   bouquet
Аз възнамерявам да кърмя до 5,5 - 6 мес. и тогава да започна с зеленчуково пюре, после плод, после каша, месо. Нямаме алергии, до сега съм нямала проблеми с храни и лекарства.
Но това са моите планове. Баткото обаче има други идеи. Mr. Green Вчера следобед той си хапва парченце тутманик и в един момент го виждам как се опитва да дава и на бебо Joy. Така че явно, няма да чакаме дълго за захранването  Joy.

Нашата кака пък го захрани с данонино Blushа аз един ден се опитах да му дам филийка с кашкавал мислейки,че я бутам  в на Мая устата.Горкото дете не е попаднало на майка и кака Mr. Green

# 640
alximika, супер че сте си вече вкъщи, да се оправя бързо адашката  Laughing За премляскването, ми то ако това е признак, аз трябва да я почвам вече, тя ни гледа много в устите като ядем и мляска така сладко с нас, много обича да ни гледа като ядем, ама нали не разбира и не и се прияжда и на нея, че много гадно се чувствам понякога, все едно аз си ям, пък то милото само гледа  Laughing
Момичета някои беше пуснал линк с приказки в замунда, може ли пак, ако сте си го запазили, аз си ги бях изтеглила, но не знам къде изчезнаха, до вчера си бяха на десктопа, днес ги няма  Tired

# 641
  • на североизток
О, ужас!
Наистина си имаме шарка! Снощи като я къпахме с татко и видяхме да избиват още пъпчици, а днес има още ooooh! Иначе няма температура, спокойна е, хапва си , дано да мине леко Praynig, че толкова малко същество...сърцето ми се къса Cry А нали знаете, че при шарката както отвън тялото е на пъпки, така и вътре #Crazy
Баткото го взехме вчера от градината пресипнал, а за капак на всичко и мен ме хванала някаква настинка...всичко ме боли, всяко мускулче и ставичка, едвам вдигам бебо cry

Флаш данс, благодаря много за предложенията  bouquet И аз май че харесах, тези, които и ти Peace Вкъщи сме големи фенове на "Колите", но на тази снимка не личи материята на одеалото.Казваш, че имате точно същото или е подобно, купено от друго място?Питам, ако може да ме ориентираш как реално изглежда?

Фата Моргана, аз лекувам такива ечемичета с антибиотична паста за очи, каквато и да е, а дори и да не е ечемик, мисля,че пак ще помогне. Но ако се притесняваш, най-добре одити на лекар! Аз също почти не спах снощи, но поради описаните по-горе причини.Явно тежка нощ за повечето от нас Weary

Алхимика, харесах снимката (наистина Wink) Какво друго трябва да направя или това се смята за гласуване Thinking

# 642
Привет

Ние вече сме си в къщи с каката.Слава богу тя е по-добре и ни изритаха за домашно лечение.Продължава АБ+инхалации,но поне в домашна обстановка.Лошото е ,че кърмята ми намаля драстично и така както бях сигурна,че скоро ще спирам да кърмя за да се лекувам сега ми стана едно криво Sad

За захранването,аз бях писала ако Влади почне да премлясква като кака си по рано от 6 месец ще го захраня по-рано.Ще започна с картофи,ще пробвам и каши,но Мая не ги искаше та ще видим той как ще е.

Момичета Влади е сред финалистите в конкурса за най-фотогенично дете,моля ви който не е гласувал и има желание да удари едно рамо.http://www.facebook.com/photo.php?fbid=171865332833077&set=a … 6.109980022354942

Благодаря ви   bouquet

Нашата кака пък го захрани с данонино Blushа аз един ден се опитах да му дам филийка с кашкавал мислейки,че я бутам  в на Мая устата.Горкото дете не е попаднало на майка и кака Mr. Green
smile3532 smile3532 smile3501 newsm62

Добре дошли  Hug

аз да ви питам - слагате ли бебковците на една страна да спят? Дари ,като я сложа и неможе да си движи ръката и почва як рев , само по гръб желае да бъде.

# 643
iv4i_79, ох, много е гадно това с шарката. Дано я изкара по-леко, какво казва педиатърката ви? Най-важното е да не хване и друг вирус, докато е с шарка, ако трябва даже спрете баткото от градина за 1 седмица. Стискам палци да ви размине по-бързо.

Дани както и да мляска, няма да бъде захранен скоро, нека дойде Март месец и тогава ще му мисля Laughing

gala, аз го слагам по гръб да спи, така предпочита Peace

Да кажа и аз, че видях сутринта сладката Йоанка, чудна беше  Heart Eyes

# 644
iv4i_79,това е достатъчно,благодаря  bouquetНа вас бързо да ви минават пъпките и дано да не вдига Т.,а уж съм чувала,че малки бебета не боледували от шарки. Hug

Галче, смешно а hahaha hahahaааз слагам Влади на дясно защото той нали все на ляво седеше и така е деформиран вече ooooh!но го подпирам с нещо за да не го слагам така на ръчичката както казваш,нерви се ,но няма избор иначе ще стане на мама кривчото.

На нас ни увеличиха вигантола(който аз до сега не давах Rolling Eyes),имам една опаковка от каката още и нея ще ползвам,че не съм я ползвала.Много му била мека главата и имал наченки на рахит.Не съм  много сигурна в думите на док,но понеже той си е едър тя май се презастрахова.На два месеца беше 6.200 при все ,че се  е родил 3,800 за мен си е ок,но ще следвам съвета и ,че и мъжо ме направи на две стотинки,че не съм му давала до сега.Но той всеки слънчев ден е бил на вън.

Веси, то е ясно,че не това е признак,но между гледане и премляскване поне при каката ми имаше разлика. PeaceТя на 4,5 месеца си протягаше ръчички към храната,за мен си беше знак.То е ясно ,че по-рано няма да го захраня Peace

Общи условия

Активация на акаунт