милата аз все нямам време да пиша, че много неща има за казване
, но успавям само да чета. Днес в къщи ще празнуваме
малкото ни момченце днес става на два месеца.Ето и една скромна почерпка

Който има изпити късмет , който е болен да оздравява и да не се разболява

За уроките моята също плаче когато съм я извеждала и й се радват някои хора. От няколко дни беше болна , но оздравя за съжаление пак плачеше почна да суче пак начесто в резултат - млякото ми намаля(сега пия рицинус, пулсатила и футолака) , оказа се че коликите са се завърнали. Но за всеки случай днес ще ида на една лелка да и бае з урочасване, защото таткото е сини очи, аз вярвам че детето няма още защитно поле(аура) около телцето си и несъзнателно каде от много емоции после я боли главичката и плаче!
За пекарната за хляб аз вместо да отслабвам дебелея писна ми от филийки сутрин за закуска ако имам и пекарна не знам иначе е супер уреда
, но май предпочитам нещо да се поглезя за подарък нещо само за мен
.Подарък не мога да измисля на майка ми и на таткото помагайте с идеи
.П.П гледах малката йоанка мн е сладка(пу-пу)
Приятен ден на всички
Но цяла нощ не спахме - дребното се буди много често и искаше да цокне по малко, колкото да се унесе. През деня честото сукане не ми тежи, но през ноща ми идва в повече. Искам да спя. Ако се буди 2-3 пъти се ядва, но десетината пъти са ми много. Вчера лекарката каза вечер да му давам Калкареа карбоника да видим дали ще подейства, но снощи не успях да му дам. Тази вече обаче няма да пропусна. Дано помогне, че вече откачам за сън.

)))
. Така че явно, няма да чакаме дълго за захранването
а аз един ден се опитах да му дам филийка с кашкавал мислейки,че я бутам в на Мая устата.Горкото дете не е попаднало на майка и кака
Иначе няма температура, спокойна е, хапва си , дано да мине леко
, че толкова малко същество...сърцето ми се къса
А нали знаете, че при шарката както отвън тялото е на пъпки, така и вътре 

Вкъщи сме големи фенове на "Колите", но на тази снимка не личи материята на одеалото.Казваш, че имате точно същото или е подобно, купено от друго място?Питам, ако може да ме ориентираш как реално изглежда?
) Какво друго трябва да направя или това се смята за гласуване