. Знам, че има лоши очи, и че може да му повлияят, но чак пък за седмици да ги държи не вярвам. Това малко като с капките за колики - даваме ги, ама се оказва, че е само за наше успокоение. То и моя стана много буден и трудно спи през деня и нервен сътветно, но не го отдавам на уроки това. Има и други дни, в които няма по-добро дете за мен. Така че всичко е до нагласа и самонавиване. Аз си навивам на пръста, че всичко е наред и това е.

))
- имам и няколко приятелки с подобни проблеми, та като почнем да обсъждаме... Но мъжът ми определено го закъса вече половин година, но за операция не ще и да чуе де. Дано се оправи, че не знам как ще я караме.
, сухожилие ли е, какво е... Най-често се случва сутрин, след като не съм я раздвижвала. А с тази ръка най-много нося детето, та правете си сметка - да не станем верно развалини, докато пораснат децата
още, когато Дара си акаше по 10 пъти на ден. Та само си мечтаех да дойде момента, когато няма да ака поне през нощта и само да я кърмя, без да я сменям. И преди около 3 седмици в рамките на няколко дни взе да поразрежда, но пак си акаше по 3-4 пъти на ден. И като отидохме при нашите чак на четвъртия ден се изака. И аз трябваше да обяснявам на всички как е нормално, щото те ме нападаха - как било възможно това. Даже се майтапеха да сме си ходели пак в Слатина, да се изака
. Ама свеки и баба му на мъжа ми ще ме побъркат някой път - оная вечер нещо ревеше детето и те си прошушнаха, че ето - като сме си играели с нея вечер

Може би ревливите бебета са си ревливи, каквото и да ги правиш, но все пак една такава лесна процедура не би навредила 
А сега поръчах за малката чувалче за количка на Кайзер и активна гимнастика на Чико, но чувалчето пристигна в син цвят отвътре, а отвън черно, та сега чакам да ми доставят ново.Надявам се ,че няма да има проблем!
, независимо от дебелината, щото и за лятото ще ми трябва и за зимата.Ей, много е трудно в малкия град-имаме три детски магазина и те зареждат горе-долу едно и също и като питаш за нещо различно те гледат като полезно изкопаемо

Препоръчани теми