Отговори
# 570
Здравейте момичета!
Благодаря ви за милите думи! Hug Аз вече съм добре. Обаче Део беше много зле миналия ден и нощ.Повръщаше цял ден, нищо не яде и не пи и имаше нечовешка температура. Днес като че ли се оправя, поне не е повръщал от сутринта. Единственото добро в цялата ситуация, е че не бяхме болни в един ден, че не знам как щяхме да се оправяме. Tired
talktoher, много кофти случка е това със схващането. Аз си налагах на кръста възглавничката с черешови костилки на Ема и много ми помогна.
aissa80 , радвам се че нямате проблем с пишлето на малкия. Hug
Аз днес въпреки болестите съм много радостна. Моя приятелка от Юлки 2007 , днес роди момченце - Виктор! Да са живи и здрави и той и мама!

# 571
  • Пловдив
Бързо ада се оправяте всички, които имате някакви болежки...
Алхимика, дано денс Ви изпишат!

Аз влизам само да споделя, че днес Хиполенд празнува рожден ден и всичко в магазина е с 25% намалено... Ако някой се интересува Wink

Лек и успешен ден на всички Ви, аз се заемам с  newsm79 wash hang 1ironing  newsm71 newsm55  food002 1dishes

# 572
aissa80, аз съм в Плевен и също си търся кош за играчки Grinning Тъкмо ако някой каже къде има, да ида наготово да си взема и аз.

# 573
  • София
Здравейте момичета!
Бързо оздравяване на всички болни и кураж на милите им майки !
aissa80 ,много хубаво ,че при Ивайло всичко е добре и не се е наложила кофти процедура .

Аз също съм на вълна коледни подаръци  Simple Smile .По цял ден разглеждам сайтовете за да избирам подаръци за племениците ми ,а и двама от тях имат рожденни дни около нова година.Милото си написа писмото до Дядо Коледа ,та той ми е лесен  Laughing иска винтоверт.На мъниците ще купувам дрешки и играчки.За брат ми и родителите ми още не съм измислила.Аз също изпратих писмо до Дядо Коледа  Mr. Green и чакам резултата.

Малката ми е много кисела от вчера вечерта и вече ме ядосва много  Laughing .Само когато я държа изправена попреметната на рамо не се сърди .

# 574
ivcho81, честита ви месечинка Simple Smile! Считаме се за почерпени Wink.

akspet, вземи си тази, която ти казах - няма да сбъркаш. Освен развитието по месеци, има страшно много допълнителни неща - всичко, за което може да се сетиш. Има отделно цели раздели за кърменето, за грижата за детето, когато е болно, и много други. Изобщо много добре е структурирана.

talktoher, не мога да ти помогна със спешен съвет - просто гледай да почиваш, а като ти помине според мен трябва да си правиш някои упражнения. Но ако знаеш само как ти съчувствам Cry - мъжът ми е с дискова херния след няколко години физическа работа. Моят кръст също е доста слаб - преди 5 години работих тежка работа само за 4 месеца и оттогава на кръста ми малко му трябва да ме заболи. Само по време на бременността нямах особени проблеми слава богу, то добре, че не качих и много кг. Така ме е страх сега покрай детето да не се повредя допълнително, защото още през първия месец почна да ме боли по малко. Последните няколко дни сутрин като станем и си ме боли, даже преди два часа правих няколко упражнения заедно с мъжа ми, който всеки ден по два пъти си прави упражненията. Правих "котешкия гръб" - можеш да го видиш в нета, както и някои други упражнения за кръст и гръб. Стойката е изключително важна - как стоиш, как седиш. Много е важно как се вдигат тежки неща. Аз гледам да прикляквам като вдигам детето, но не ми е лесно, защото си имам проблеми с колената от десет години. Изобщо трябва си голямо пазене, даже и здрав човек много трябва да внимава, защото не знае кога ще го удари в кръста. Носенето на детето е неизбежно - особено, когато тя се отегчи да лежи и да си играе. Но поне взехме да я свикваме и в кошчето за кола да спи през деня - и без това дремва по 30-40 минути, не вярвам да е проблем. То и в шезлонг да е - все същата позиция на тялото ще бъде. При първи признаци на заспиване и я слагам там, и я люшкам докато заспи. А иначе ми беше в ръцете. Абе ужасна работа... някой път се чудя ще имам ли кръст за второ дете Rolling Eyes.

# 575
  • у нас
може и анестезол, но пак без да се прекалява Peace. Аз харесвам неокса, защото  охлажда в началото после затопля- има камфор и т.н. Слагай едно найлонче отгоре че е мас- хем да не ти маже дрешките, хем да прониква в дълбочина Peace

за хубав кош- може би единствено в борсата по барата newsm78 иначе от тези обикновените има във всичко по лев Peace

аз бягам да чета за държавния- как ще го взимам си нямам на идея ooooh! почти не мога да чета....а малката става все по-големичка и си иска нейното Heart Eyes и аз предпочитам да съм с нея Mr. Green... няма да е от най-лесните ми години, но..

# 576
Люляк, аз имам скъсан заден менискус и предни  кръстни връзки на десния крак, та и той от време на време поддава. (ужас, звучи сякаш пиша във вестник "Трета възраст"  hahaha hahaha hahaha) Аз от 2 години не мога да спя по корем въобще, после не мога да се сгъна. Докато бях бременна една болежка не съм имала от кръста, а сега с пълна сила се завърна. Ще ги почвам тия упражнения като се оправя, много благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

P.S. ел. възглавница и неокса правят чудеса  newsm44 много по-добре е положението, тенк ю, Тommelise

# 577
След баенето вчера сме изключително спокойни (пу пу пу), за пръв път след баня не проронихме и сълзичка newsm44

Я сподели по-подробно, моля.

Аз незнам какво става при нас - може би имам вече сериозен проблем с нервите и уж се опитвам да се самоконтролирам, но май го предавам на бебка и тя е станала много изнервена и ревлива. или може ръката да я боли или може да е съвсем нормално поведение за бебе, а аз да се побърквам , ама нещо не е наред. вярно че доста ми се събра последните 3 години ,но до сега съм се държала и сега с тази голяма отговорност да си достигнах предела  newsm78. а и нашите си тръгнаха вчера и пак сме си сами с бека и кучо  Sad

и съм решила да потърся хомеопат да ми даде успокоителни - дайте някой добър  newsm78

Tommelise, а това неокс може ли да се ползва при постоянна болка в кръста, да хвана да купя на половинката .

Люляк, извинявай , но би ли дала пак линка с книгата, върнах се назад,но не го видях?

# 578
Добро  утро!

за мен не е особено добро  newsm45 преди малко се наведох да го взема бебо от кревата и колкото и банално и изтъркано да звучи - така си и останах. Сецна ми се кръста и сега ме боли жестоко. ЗАНАЕТЕ ЛИ КАКВО МОГА ДА ПИЯ КАТО ОБЕЗБОЛЯВАЩО имайки предвид, че кърмя??? и тия нагряващи възглавнички дали ще свършат работа??? Не си е работа това с кръста. Имам чувството, че вече почвам да се разпадам  smile3518 smile3518 smile3518
Здравей, страдам от дископатия от няколко години. Нищо топло не слагай, дори ако имаш смелост сложи лед. Нищо загряващо!!!!!
От аптеката си купи масажен гел от Дяволски нокът струва около 5 лева и няколко денс се мажи по два пъти. Безвреден е за кърмачки Simple Smile Аз само с това живея иначе съм неподвижна.

# 579
Онзиден се оказа, че масово има един и същ проблем при кърменето - бебето реве, гърчи се и се дърпа от гърдата. Преди малко открих лек! В нашия случай малката хич не се разбира с дясната гърда, чувала съм че това често се среща. Днес обаче ревеше и от двете, сутринта успях само да я накарам малко да посуче от лявата, и толкоз. Преди малко я пробвах пак, резултатък пак беше гърч и рев. Тогава смених позата. Сложих я легнала, а аз се излегнах до нея на дивана, и така се надумка с мляко, че чак не ми се вярваше! Може би е помогнало, че малко се изцедих. Явно всеки път и при всяко бебе трябва да се пробват разни трикове! Все някой може да има ефект.

Някое бебе да е имало разстройство след ваксините? На нашата госпожица май й се случи, педи изписа биогайя

# 580
Giada,  В последно време, както беше топло, й слагам едно тънко боди с дълъг ръкав, чорапки, и отгоре памучно гащеризонче (или боди с къс ръкав + хавлиено гащеризонче). Чорапките си стоят на крачетата общо взето, когато ги обувам под гащеризона. А за спането вечер не я преобличам - само я слагам в чувалчето. За излизане й добавям яке и одеало точно като теб. За зимата има космонавтче естествено.
newsm10 Все едно аз съм го писала. Само дето вкъщи не слагаме чорапки, че все ги намирам събрани на топка някъде из гащеризона  Laughing

# 581
diman4eto66 - още не съм поръчвала, но съм виждала, дрешки от там, поръчани от приятелка. Много са хубави.
люляче -  Hug Hug А за по-редките случаи на изхождане на Дарето да ти кажа (може и да знеш вече) че се дължало на по-доброто усвояване на кърмата. Каза ми го консултант от ЛЛЛ.
ivcho81 - честита месечинка   bouquet
talktoher - съчувствам ти, доно по-бързо се почувстваш по-добре. Аз също съм с проблеми с кръста от многото носене на Сияна. Сега и малкото доста го поносвам, но определено ръце, кръст и крака вече доста болят, а е едва 5 кг.
alximika - ние имаме хлебопекарна Мулинекс. Признавам, че бях скептична, когато мъжа ми реши, че трябва да имаме такъв електроуред. Но наистан прави чудесен хляб (ние слагаме и различни семки вътре) и което много ми харесва в домашния хляб - не мухлясва. Изсъхва, но не мухлясва. Понякога месим само тесто за питки и пр. вкусни печива. Но наистина се отразява на тялото. Особено на седалищините части  Grinning
Моя обрив мина, явно наистина е било от омекотителя.
Иначе и аз съм на вълна подаръци. СТрашно много ще трябват тази година, защото имам племенници, а и Сияна ми е родена на 23.12., така че .... Дано джоба издържи  Confused

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 14:10 от Flash Dance

# 582
  • Пловдив
Гале, малкия по принцип си е спокоен, но от няколко днио насам беше някакъв кошмар - постоянно ервеше детето, не искаше да яде, след баня посинявашще от рев... Ужасна работа. С мъжа решихме, че нещо се е уплашил и го заведохме на баячка. оказа се, че е урочасван много пъти от млада жена Shocked
Прибаяха му и дадоха водичка, от която да сипвам вечер в коритцето, докато го къпем -резулатат го видях още същия ден - беше много по-спокоен, а снощи, както вече писах, даже и не помрънка, след като го извадихме от водата Mr. Green

За подаръците - взехме шевна машина на майка ми, прахосмукачка на свекървата, на мъжа съм решила да му взема ксенон, че му е голям мерак... До тук добре, но на останалите какво ще взимам - идея си нямам... Да ми мине изпита на 12 и ще започвам с обикалянето по магазините Twisted Evil

# 583
  • София
sweet_maniche ,чувала съм ,че майката най-често ,урочасва детето си.

# 584
Момичета понеже виждам, че говорите за уроки Simple Smile
Да ви кажа две неща който са безотказни.
Първото и най-силното в християнския свят е Киприяновата молитва. Казват че разваля магии за смърт и т.н. Аз много не вярвам в ходжи такива неща, но съм християнка и знам, че най-силната молитва за пречистване е тази. Чете се всеки четвъртък сутрин. Отивате в някоя църква и записвате за киприянова молитва. Не е задължително да сте там просто си запишете имената има списъци там където продават свещи. Това което обаче можете да направите е да си вземете вода над която е четена тази молитва и просто измивайте с нея очите на детето вечер. Предполагам че такава са дали и на Мъничето.  Малко светена вода също би свършила работа, но се смята че киприяновата вода е най-силна.
Второто нещо което знам, но не съм го правила никога е вечер да се прекара вода през метлата и с нея да се измият очите на детето. Кръщелницата ни постоянно имаше такива проблеми и майка и само така успя да ги оправи.
Уроките са нещо пред което дори и да си затваряме очите те съществуват и просто трябва да се взимат мерки за да н страда нито детето нито ние. Това е натоварване на аурата и в повечето случаи не е с лошо око, както се казва, а просто се случва от прекомерна емоция от човека.

Общи условия

Активация на акаунт