LaRedoute.fr - 180 - Всичко за поръчката!

• 40 070
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, от няколко часа се опитвам да поръчам и не става. С тази карта съм поръчвала само от този акаунт.Имам достатъчно пари, звънях и в банката- нямало проблем с картата. Въвеждам номера на ваучера, натискам ОК, приспада ми от сумата, въвеждам номера на картата и се появява това. Пробвах и с  F5 и пак същото. Картата е на Уникредит. Има ли някой, който е плащал с нея

# 241
Току що на майка са й донесли поръчка, направена на 8.11, осчетоводена на 9.11 - много са бързи брее Simple Smile - една рокля, едни дънки и чашите за кафе  Peace

# 242
  • Варна
Аз плащам с Виза Електрон на Уникредит, понякога не ми я приема. Пробвай след час- два или довечера.

# 243
Здравейте, от няколко часа се опитвам да поръчам и не става. С тази карта съм поръчвала само от този акаунт.Имам достатъчно пари, звънях и в банката- нямало проблем с картата. Въвеждам номера на ваучера, натискам ОК, приспада ми от сумата, въвеждам номера на картата и се появява това. Пробвах и с  F5 и пак същото. Картата е на Уникредит. Има ли някой, който е плащал с нея

Оооо, Силвипл...гадна работа  Confused Търпение и давай по стъпките, на които Евка ме научи.
1. Смени браузера и пробвай, ако пак излиза този надпис
2. Влизаш в новия браузер (по възможност някой, който не го ползвате), влизаш в Ларедут и чак тогава в акаунта си, ако имаш друг свой акаунт, влез първо в него, а после в този желания, в който искаш да платиш.
3. Ако и това не върши работа - отиваш и триеш бисквитки и кеш от браузера - пак пробваш, не стане ли, триеш биксвитите, излизаш от профила, от сайтаа, затваряш браузера, рестартваш копа....чакаш 20на-30 мин и тогава пак на ново - триеш бисквити, влизаш.
...всичко това при условие, че има пари в картата и се ползва на мах 3 акаунта  Peace

Някои момичета казаха, че се получава и с неколкократно натискане на Ф5, но това не съм го пробвала.

# 244
Здравейте, момичета! Вчера получих ето тези дънки http://www.laredoute.fr/vente-jean-morpho-tres-mince-enfant-fill … =1&pos=tg_n_n, размер 114. Според мен са умалени, защото дъщеря ми е 112 см., 20 кг. и не може да ги закопчае, а и в краката са и тесни. Моля, ако някой се интересува да ми пише на лични.
Дано не бъркам, но tres-mince не означава ли много слабо дете...така , че просто грешката може да е при поръчването.  Wink

И според мен не са умалени, ти просто си поръчала модела за много слаби деца. Дъщеря ми е с подобни мерки като твоята, само дето е около 110см и вече 114р-р дънки за нормални деца и идват малко тесни и плитки. Поръчвам 120/7г и скъсявам.
Много благодаря, момичета!

# 245
Основно ползвам Хрома. Но като не стана чистих кешове, опитвах и през ИЕ и Мозила и пак нищо. Ако не стане довечера отивам някъде на гости да пробвам оттам.

# 246
Ползвам Виза Електрон на Уникредит и досега не съм имала проблеми ( да не ме чуе дявола ).

# 247
Моля момичетата които получиха екипа на AWS - http://www.laredoute.fr/vente-veste-capuche-velours.aspx?product … ross%20sell%20pdp да споделят как е като качество, цветовете кафяво и тюркоаз като на снимките ли са, въобще струва ли си парите...Ще съм благодарна и ако има възможност за реални снимки. ПОвечето неща които поръчвам са 38-40, въпреки че успешно влизам понякога и в 34-36, с ханш 97, талия 77, гръдна 90 съм, кой номер според вас трябва да поръчам от долнището и горнището?
И много се колебая кой от двата цвята да избера - кой е по-готин?

# 248
  • София
Сега получих 3 поръчки от 08.11  Peace Чаршафи- много съм доволна! И ето това,ама честно много ме разстрои Laughing http://www.laredoute.fr/vente-liquette-brodee-enfant-fille.aspx? … e=1&pos=6_n_n Мноооого прозирно трико с разкривена щампа ,която на места липсва даже,все едно се е отлепила при пране Rolling Eyes

# 249
Здравейте.И аз днес получих поръчката си от 08.11.Две коледни роклички размер 94.Много са хубави и съм доволна. LaughingСега чакам от 13.11. коледните чоропогащи.

# 250
  • Пловдив
Харесах това панталонче...http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-enfant-garcon-en-bachette … e=2&pos=2_n_n

Ако някой има впечатления и мнения... Peace

# 251
  • Варна
Харесах това панталонче...http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-enfant-garcon-en-bachette … e=2&pos=2_n_n

Тъничко е, по-скоро пролетно. Закопчава се с кукичка(не знам така ли се казва  Blush)  Има ластик за регулиране на талията. Никак не е лошо, особено за цената на която го взех - 3,95 евро. Доскоро беше толкова, сега са го увеличили. Shocked

Мога да дам размери на 126 см.

# 252
Момичета, всеки път ли звъните на ДЧЛ за инфо относно номер на пратка или си чакате чинно?

Аз не звъня, когато я донесат, тогава. Но пък и винаги има човек в къщи.

Ще ме извините много, но понеже не бях пускала поръчка от миналата зима и не съм следила темите, това означава ли, че вече пратките ги носят на адреса?  newsm78

# 253
  • Пловдив

Тъничко е, по-скоро пролетно. Закопчава се с кукичка(не знам така ли се казва  Blush)  Има ластик за регулиране на талията. Никак не е лошо, особено за цената на която го взех - 3,95 евро. Доскоро беше толкова, сега са го увеличили. Shocked

Мога да дам размери на 126 см.

Благодаря ти,но ние сме по-скоро 108,но още съм нова и ми е трудно да определя...

п.п. някой беше писал,че в сряда сменят колекция или цени ли... newsm78 Има ли нещо такова?

# 254

Оооо, Силвипл...гадна работа  Confused Търпение и давай по стъпките, на които Евка ме научи.
1. Смени браузера и пробвай, ако пак излиза този надпис
2. Влизаш в новия браузер (по възможност някой, който не го ползвате), влизаш в Ларедут и чак тогава в акаунта си, ако имаш друг свой акаунт, влез първо в него, а после в този желания, в който искаш да платиш.
3. Ако и това не върши работа - отиваш и триеш бисквитки и кеш от браузера - пак пробваш, не стане ли, триеш биксвитите, излизаш от профила, от сайтаа, затваряш браузера, рестартваш копа....чакаш 20на-30 мин и тогава пак на ново - триеш бисквити, влизаш.
...всичко това при условие, че има пари в картата и се ползва на мах 3 акаунта  Peace

Някои момичета казаха, че се получава и с неколкократно натискане на Ф5, но това не съм го пробвала.
Преди време едно момиче беше писало че картата трябва да мине през банкомат.Аз също имам на Уникредит Булбанк и не ми я приемаше ,а сега два пъти ми я прие.

Общи условия

Активация на акаунт