На пазар във Варна - 12

• 53 093
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
някой беше питал за луксозни пижами. Днес видях нов магазин за спално бельо точно на ъгъла на Нептун (бившия м-н Солинген ако не се лъжа). На самия светофар. От витрината видях доста интересни неща. Вътре не влизах, з-то беше затворено.
Много хубави неща има в магазина и са бг.Олекотените им завивки са много високо качество Peace

# 661
  • Варна
Търся сравнително спешно майстор, който да види пералнята вкъщи и евентуално да я ремонтира на място  Praynig

Сервиз "Сонийо" на ул.Басанович. Телефон утре мога да мина и да ги питам.

# 662
  • гр.Варна
Здравейте! Пиша тук с една огромна молба към всички от Варна!
Любимият Аксел (невероятен мопс) е изгубен в района на Технически Университет - Варна и магазин бурлекс - базар Левски. Надявам се, мили хора, да сте го намерили и да получите прещедрото възнаграждение и вечни благодарности.
тел. за връзка   0897891073 Весела

Това е Акси! Ако има  живеещи в района - кв.Левски ,моля ви оглеждайте се!

# 663
Здравейте! Пиша тук с една огромна молба към всички от Варна!
Любимият Аксел (невероятен мопс) е изгубен в района на Технически Университет - Варна и магазин бурлекс - базар Левски. Надявам се, мили хора, да сте го намерили и да получите прещедрото възнаграждение и вечни благодарности.
тел. за връзка   0897891073 Весела

Това е Акси! Ако има  живеещи в района - кв.Левски ,моля ви оглеждайте се!

Оооо, мила дано го намериш..............

# 664
Търся сравнително спешно майстор, който да види пералнята вкъщи и евентуално да я ремонтира на място  Praynig

Сервиз "Сонийо" на ул.Басанович. Телефон утре мога да мина и да ги питам.

Мерси  Hug намерих ги в нета, оказва се и че са официален сервиз на марката, която е нашата пералня  Peace
Остава да се съгласят да дойдат и на място Tired 

# 665
На Сливница има едно обущарско ателие (Джема мисля беше), едно такова дървено, почти до Бурлекс...Знаете ли днес дали работи и до колко часа?

# 666
Преди няколко дена ходихме в "Двете кули" и видях, че ателие Джема се е преместило там.  Peace Или поне майсторът работи там, може и да си работи бараката на Сливница, но обущарят е в Мола.

# 667
  • Варна
Момичета, търся си хубав дебел вълнен клин или чорапогащник...такъв без прозрачност, да сте виждали някъде?

# 668
null, дано работи, че тъпите кули ми идват мега далече...мерси Simple Smile
Bubuto , пробва ли в Помпеа в Гранд мол?

# 669
Момичета, от къде мога да купя хубав детски микрофон за момченце на 3г. Аз купих един със спайдърмен от склад на гарата, но там пазарих и други играчки и не видях като го тестваха, та вкъщи като го пробвахме и се разочаровахме много...не мога да го подаря Sad  Помагайте  Sad Къде има нещо по-качествено ?

# 670
  • Варна
Благодаря! Гаранцията съответно е изтекла, то е ясно
пък не ми се щеше да го размотавам по куриери и други градове.

Можете ли да ми препоръчате добър сервиз за цифров фотоапарат Самсунг?
Мога да обесня в кой давахме 2 цифрови, но на Sony. Доволни сме!
Ако не ви помогнат с друг сервиз, ще пиша къде е.

Давай, координати, че утре ще се занимавам с тази долна
работа - ремонт и смятам да обриша възможните във Варна.

Ако вече не е късно - ул.Г.Раковски 64
тел. 614-045
само забравих името на сервиза.
Намира се в пресечката на Пирин и Раковски, посока нагоре, в един блок, на първия етаж. Има някакъв надпис с името на сервиза на терасата, който се вижда от Раковски.

# 671
в хиполенд провери ли,и в кауфланд имаше някакви но мн евтини бяха незнам дали са качествени

# 672
знаете ли магазин във Варна където да се продават ресни?Става въпрос за ето такива.Предполагам, че  във всяка по добре заредена кинкалерия ще има, но сега не мога да се сетя за такава.

# 673
Darkina  на Пискюлиев има голяма кинкалерия, но не съм сигурна на 100%, че там има.  Peace В магазините за пердета дали няма да откриеш ?  newsm78

# 674
  • София
някой беше питал за луксозни пижами. Днес видях нов магазин за спално бельо точно на ъгъла на Нептун (бившия м-н Солинген ако не се лъжа). На самия светофар. От витрината видях доста интересни неща. Вътре не влизах, з-то беше затворено.
Много хубави неща има в магазина и са бг.Олекотените им завивки са много високо качество Peace

тогава другият път, когато мина, ще вляза да разгледам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт