ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 41 534
  • 820
  •   1
Отговори
# 480
Моля да обърнете внимание да спрат тези реклами

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370086.msg17593408#msg17593408

# 481
Как се променя продължителността на сесията?

Ако искате системата да Ви запомни, при логване отбележете квадратчето "запомни ме".

Ако искате само да промените дължината на сесията, то използвайте линка "Вход" и на страницата, която ще се зареди, в полето "Продължителност на сесията в минути:" отбележете желаната дължина на сесията.

# 482
Моля, пишете ми как да прекъсна известия за теми, които НЕ СЪМ МАРКИРАЛА с Извести, а от профила ми бях маркирала за известяване на всяка тема, в която съм публикувала.
Пробвах да променя профила и да дезактивирам тази функция, но продължават да идавт от по-старите теми, ч вкоито съм се включвала.

# 483
Влезте в профила си. Изберете от лявата колона линка Известия и е-мейл. Ще се зареди страница със списък с теми, за които сте абонирана. Маркирайте квадратчетата на тези теми, за които искате да спрете известяването и натиснете бутона Спри известията.

# 484
Точно това правих, но например точно темата ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите я няма там, а аз продължавам да получавам известия, когато някой публикува нещо. И това става само по силата на преди активираната функция да ми се известява от тема, в която някога съм публикувала нещо.  newsm78

# 485
За известия за нов отговор по е-мейл ли говорим или за това, че темата излиза в Нови отговори на моите публикации?

# 486
  • забравих си мисълта...
Точно това правих, но например точно темата ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите я няма там, а аз продължавам да получавам известия, когато някой публикува нещо. И това става само по силата на преди активираната функция да ми се известява от тема, в която някога съм публикувала нещо.  newsm78

Влез в тази тема, за която си абонирана, но не искаш да получаваш известия. Кликни на бутона извести. Ако си абонирана за темата, ще ти излезе прозорец със следното съдържание : Сигурен ли си, че искаш, да изключиш известяването за нови отговори към тази тема. Кликни на Ок и няма да получаваш повече известия.

# 487
За известия за нов отговор по е-мейл ли говорим или за това, че темата излиза в Нови отговори на моите публикации?
Темата излиза в Нови отговори, не по е-мейла

Влез в тази тема, за която си абонирана, но не искаш да получаваш известия. Кликни на бутона извести. Ако си абонирана за темата, ще ти излезе прозорец със следното съдържание : Сигурен ли си, че искаш, да изключиш известяването за нови отговори към тази тема. Кликни на Ок и няма да получаваш повече известия.
Направих следното - включих темата чрез бутон Извести и след това я премахнах през профила. Да видим дали така ще стане

# 488
"Нови отговори на моите публикации" не е абонамент и няма нищо общо с известията, които заявявате.
Затова и не виждате темата в списъка с известия в профила.

Функцията "Нови отговори на моите публикации" е точно това, което гласи - списък с теми, в които сте писали и има нови отговори по тях.
Няма вариант да включите тема в този списък без да сте писали по нея, нито пък да изключите тема, по която сте писали и в която има нови публикации.

# 489
  • York
От подписа ми е изчезнала отброяващата текстова лентичка за възрастта на детето. Някакъв проблем с тях ли с тези лентички?

# 490
Аз виждам в подписа Ви

Анетина Бемболинова Айларипиева е на 11 м. и 4 д.

# 491
  • York
Аз виждам в подписа Ви

Анетина Бемболинова Айларипиева е на 11 м. и 4 д.

Сега и аз го виждам. Преди малко го нямаше.   newsm78

# 492
Аз искам да попитам модераторите: Защо малкото атрактивни теми (12 явни, 19 скрити и 8 гости) от клюкарника се заключват, а загубено куче в орландовци (да ме прощава стопанката, но колко от списващите във форума живеят в района), обувките при шофиране и магия със зашит бонбон(а) с черен конец се толерират?

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 05:00 от Ejika

# 493
Здравейте, получих ЛС от потребител, но когато се опитам да изпратя отговор ми излиза това съобщение за грешка:
     "Възникна следната грешка при публикуването на новото мнение:
      Един или повече от указаните получатели не може да бъде открит."

Пробвах да изпратя ЛС и като отговор на полученото, и през профила, но не се получава.
Ако причината е пълна пощенска кутия или забранени ЛС, бихте ли я помолили да отстрани проблема, моля. Ето потребителката:
     franzelkata

# 494
Акаунтът на потребителя е деактивиран.
Заявил е промяна на е-мейл адреса, но не е активирал профила си след това.

Общи условия

Активация на акаунт