ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 41 517
  • 820
  •   1
Отговори
# 555
february09, писах Ви лична бележка.

# 556
  • Русе
Бутончето "Ново" ми прави номерца. На половината теми си действа както трябва но на другата половина не. От предната седмица ми ги прави но не постоянно.  Thinking

# 557
  • София
Много се извинявам,но защо не иждам бутон "отговори" в "дом и семейство" в някои под форуми-въпрос на допълнителна регистрация или настройка ли е,  или аз не правя нещо както трябва?

# 558
  • София
Прочетете закованите теми в подфорума. В частност - БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!

# 559
  • Стара Загора
Здравейте, опитах се да променя профила си, като в секцията "Настройки изглед и подредба" реших да махна отметката на "Не показвай подписите на другите потребители" (преди време бях я сложила). Но когато натисна бутона "Промени профила", виждам, че отметката си стои. Опитвах в 3 различни браузъра и не се получава.

# 560
Поредният екземпляр, който не си пие редовно лекарствата   ooooh! http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=300117;sa=showPosts

# 561

Да се надяваме, че вече ще си ги пие.

# 562
Да се надяваме, че вече ще си ги пие.
Laughing Благодаря! Hug

# 563
Здравейте, опитах се да променя профила си, като в секцията "Настройки изглед и подредба" реших да махна отметката на "Не показвай подписите на другите потребители" (преди време бях я сложила). Но когато натисна бутона "Промени профила", виждам, че отметката си стои. Опитвах в 3 различни браузъра и не се получава.
Променили сте успешно профила си.
Чистене на кеш (ако виждате задна дата, стари теми, стара информация)

# 564
  • София
Уважаема AnMary,прочетох предложената тема,но така и не разбрах,защо в 1 по форум "наш дом" в "татковци" в темите имам бутон "отговори",а в семейни отношения нямам такъв.ЛС имах само 1 и съм го изтрила,а в "на пазар" и "хоби" съм писала постове.Съжалявам за неудобството ,но не мога да разбера какво правя погрешно.

# 565
Цитат от темата, която сте прочели:
Цитат
Заради злоупотреби, изключително много лъжливи теми от фиктивни акаунти и като следствие от това опорочаването дори на реалните теми, публикувани от редовни потребители на форума, то подфорум "Дом и семейство" (прекръстен вече на "Семейни отношения"), също е с рестриктиран достъп за новорегистрирани потребители.

# 566
  • София
Уважаема AnMary,прочетох предложената тема,но така и не разбрах,защо в 1 по форум "наш дом" в "татковци" в темите имам бутон "отговори",а в семейни отношения нямам такъв.ЛС имах само 1 и съм го изтрила,а в "на пазар" и "хоби" съм писала постове.Съжалявам за неудобството ,но не мога да разбера какво правя погрешно.
"Семейни отношения" е рестрикнат подфорум. Не сте обърнали внимание на ограниченията.

Цитат
ОГРАНИЧЕНИЯ, ФОРУМИ ЗА ОБЯВИ

Заради злоупотреби, изключително много лъжливи теми от фиктивни акаунти и като следствие от това опорочаването дори на реалните теми, публикувани от редовни потребители на форума, то подфорум "Дом и семейство" (прекръстен вече на "Семейни отношения"), също е с рестриктиран достъп за новорегистрирани потребители.
В него ще можете да пишете при промяна на ранга, т.е. след 50 мнения във форума.

# 567
  • София
Мерси,извинете за объркването(помислих че не мога да създавам теми)Сега ми е ясно.

# 568
# 569
Здравейте! Обръщам се с молба към администраторите. Моля ви за помощ! Днес исках да си сменя паролата, но за съжаление от бързане си обърках имейл адреса. Ваш потребител съм, с потребителско име - gabivelkova, с 64 бр. публикации, " ентусиаст ". Тъй като не мога да публикувам с потребителското си име, затова се наложи да се регистрирам с друго потребителско име. Моля ви помогнете ми отново да участвам във форума на бг мама! Изпратете ми парола или възможност за активация на моето потребителско име - gabivelkova на ел. поща - gabivelkova@gmail.com. Предварително ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт