ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 41 479
  • 820
  •   1
Отговори
# 690
Моля да ми изпратите код за активиране на профила ми Lana26.
Пробвах да активирам профила, но ми изпраща празен e-mail няколко пъти.

# 691
  • София
Аз да попитам и да предложа - след като вече няма възможност в темите най-новите публикации да са най-отгоре /аз с това нещо няма да мога да свикна поне няколко месеца сигурно/, не може ли да се сложи бутон "Нови отговори на мои публикации" и най-отдолу на страницата, където са последните мнения? Защото сега - четеш, четеш и всеки път трябва да скролваш цялата страница догоре, за да го натиснеш тоя бутон  Rolling Eyes
Знам, че админите и модераторите сигурно са изнервени до краен предел вече, обаче нали промените все пак трябва да се правят и за удобство на потребителите? Peace

# 692
Моля да ми изпратите код за активиране на профила ми Lana26.
Пробвах да активирам профила, но ми изпраща празен e-mail няколко пъти.

Моля, пишете ми от мейла, с който искате да замените този, който е в момента, като в мейла укажете потребителското си име и стария мейл. Ще активирам ръчно акаунта Ви.
Адресът ми е видим в профила.

# 693
  • София
Сигурна съм, че потребителите, които четат темите отзад напред са много по-малко от тези, които ползват форума, както си му е реда...така че, не виждам причина да се променя каквото и да било, за да е удобно на една много малка част от потребителите на форума.
Мисля, че малко повече толерантност и търпение ни трябват!  Peace

# 694
  • София / Пловдив
..... не може ли да се сложи бутон "Нови отговори на мои публикации" и най-отдолу на страницата, където са последните мнения? Защото сега - четеш, четеш и всеки път трябва да скролваш цялата страница догоре, за да го натиснеш тоя бутон  Rolling Eyes....

Няма нужда да скролваш, просто натискаш долу това и се връщаш директно в горната част на страницата, до "Нови отговори...".

# 695
  • София
Сигурна съм, че потребителите, които четат темите отзад напред са много по-малко от тези, които ползват форума, както си му е реда...така че, не виждам причина да се променя каквото и да било, за да е удобно на една много малка част от потребителите на форума.

А кой казва кое е отзад-напред и кое отпред-назад, и как си му е реда? newsm78 По тази логика темите в отделните подфоруми да се подреждат и те отпред-назад и най-новите да излизат на 15-та страница, например, а тези от 2007-ма година - най-отгоре? Thinking

# 696
Защото сега - четеш, четеш и всеки път трябва да скролваш цялата страница догоре, за да го натиснеш тоя бутон  Rolling Eyes

И на този въпрос е отговаряно. Като четеш, четеш, и стигнеш до , кликваш на него.

# 697
Има бутон той директно те праща горе и не се налага да скролваш.
Има и бутон с него можеш да отидеш на последното мнение.

# 698
  • София

А кой казва кое е отзад-напред и кое отпред-назад, и как си му е реда? newsm78 По тази логика темите в отделните подфоруми да се подреждат и те отпред-назад и най-новите да излизат на 15-та страница, например, а тези от 2007-ма година - най-отгоре? Thinking
Е, как кой казва? Създателите и администраторите!
Ние сме само на гости, нищо че имаме самочувствието, че около нас се върти целия форум... Grinning

# 699
  • София

Аз пък за пръв път чувам, че е имало такава опция. Добре де, как сте чели темите отзад напред? Нали мненията вървят едно след друго, всяко следващо е отговор на предишните или ги коментира по някакъв начин... Как ще е по-удобно първо да прочетеш отговор и после да търсиш назад по мненията кой и какво е казал, че се е стигнало до конкретния коментар...

# 700
  • София

Е, как кой казва? Създателите и администраторите!
Ние сме само на гости, нищо че имаме самочувствието, че около нас се върти целия форум... Grinning

Както и да е, мир да има. Това не ми е въпрос на живот и смърт.

Flip, и аз като видя някой да пише с лявата ръка и се чудя как го прави, аджеба? Ма ей го на, оказва се, че на човека така му е удобно, щото е левичар. Така че изобщо не намирам за нужно да обяснявам защо така ми е удобно  Peace За мен е нормално новото да е отгоре, това не е роман или вестник. Не съм си поставяла за цел да правя статистика, но в много форуми по дифолт е точно така - най-новите мнения са отгоре  Peace А може и да греша, но това няма особено значение, всъщност  Rolling Eyes

# 701
Аз нямам забележки, всички промени ми допадат, само се чудя долу до ,отпечатай, има 2 бутона А+ и а- , нищо не се уголемява и смалява с тях, интересно ми е за какво са, забелязах ги с мобилната версия. Извинявам се ако е обсъждано.

# 702
Бутончетата А+ и A- съответно увеличават или намаляват големината на шрифта на текста в темите.
На какъв браузер не сработват (вид и версия)?

# 703

Kirilizatorut pri men ne raboti ot sutrinta - nito ot butona gore vdjasno, nito prez klaviaturata.

За какъв браузер става въпрос? Вид и версия?
На Мозила 3.6 функционира нормално.

ИЕ 7, Уиндоус Виста. Сега от клавиатурата нямам проблем, но горе от бутона не мога да превключа. Кликам и си седи само ЕN . А сутринта бях на служебния лаптоп, той е с ИЕ 6 мисля и там и с клавиатурата не ставаше.  Rolling Eyes

Вълк, прав си. Не съм видяла опцията за изтриване на всичките и като гламава трих.  Laughing

# 704
Ние с теб все пак се редуваме Joy

Моля тогава, върнете ми старата подредба с горно позициониране  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт