ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 41 446
  • 820
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,
предполагам работите по сайта, но в Нови отговори на моите публикации ми излязоха 22 страници с теми. Rolling Eyes На първа страница има теми заключени в началото на миналата пролет. Вероятно има някаква грешка и ви пиша тук, за да знаете за нейното съществуване.

Хубав ден!  bouquet

И мен ме дразнят тези теми. Работи ли се по въпроса?

# 661
Вече и Архивът отново е неразделна част от форума.

Архивираните теми са отбелязани с икона и са достъпни само за четене.

В резултат на сливането е възможно с НОВО да бъдат маркирани стари теми и ще е необходимо еднократно да ги маркирате като прочетени.
Това може да стане както чрез бутона Маркирай прочетено за Нови отговори на моите публикации, така и генерално за всички теми от червения линк в дясно в дъното на заглавна страница
Маркирай ВСИЧКИ съобщения като прочетени

# 662
При мен липсва "маркирай всички"  Thinking
Има "маркирай прочетени" и маха само тези на текущата страница.

# 663
Маркирай прочетено за Нови отговори на моите публикации

червения линк в дясно в дъното на заглавна страница Маркирай ВСИЧКИ съобщения като прочетени

Бутон Маркирай прочетено - за страница в Нови отговори.
Линк Маркирай ВСИЧКИ - на заглавна страница долу - за абсолютно всички публикации.

# 664
Маркирай прочетено за Нови отговори на моите публикации

червения линк в дясно в дъното на заглавна страница Маркирай ВСИЧКИ съобщения като прочетени

Бутон Маркирай прочетено - за страница в Нови отговори.
Линк Маркирай ВСИЧКИ - на заглавна страница долу - за абсолютно всички публикации.

Нямам такъв линк... Или не тълкувам правилно що е то "заглавна страница"  Sad

# 665
Не тълкуваш правилно "Заглавна страница"  Mr. Green

Снимка 1 в по-голям размер
Снимка 2 в по-голям размер

# 666
Не тълкуваш правилно "Заглавна страница"  Mr. Green

Да, разбрах, ама късно  Mr. Green
Току що ръчно (една по една) си маркирах и изтрих всички около 40 страници с "нови отговори на моите публикации"...
Нищо де, за следващия път ще знам  Blush

# 667
Здравейте! Искам да попитам защо в Любими рецепти ми изчезна опцията Отговори и не мога да публикувам рецепти?

# 668
В Любимите рецепти трябва да имате право да публикувате само и единствено в собствените си теми.
В чужда тема ли не може да публикувате или в собствена?

# 669
В собствената си тема!

# 670
Видях.
Съжалявам!
Възможно най-бързо ще бъде отстранен проблемът.

# 671
Mamma много благодаря!!!

# 672
Вече и Архивът отново е неразделна част от форума.

Архивираните теми са отбелязани с икона и са достъпни само за четене.

В резултат на сливането е възможно с НОВО да бъдат маркирани стари теми и ще е необходимо еднократно да ги маркирате като прочетени.
Това може да стане както чрез бутона Маркирай прочетено за Нови отговори на моите публикации, така и генерално за всички теми от червения линк в дясно в дъното на заглавна страница
Маркирай ВСИЧКИ съобщения като прочетени
и с каква цел го направихте това....ако нещо ме интересува от архива,винаги мога да се ровя в него,за да си го намеря...а по повечето архивни теми,в които аз например съм писала,едва ли ще има нови мнения...
Според мен преди тази промяна беше по-добре,сега  е много объркващо

# 673
Привет, имам следния въпрос.
Моля за извинение, ако има обяснение по темата, но не съм в състояние да изчета всичко.

Как да настроя темите да се отварят така, че най-новата публикация да е най-горе (и да се води на 1ва страница)? До онзи ден бе така, сега е на опаки ?

# 674
Здравейте,
Във връзка с подобряване на функционалността и бързодействието на форума и обезпечаването на безпроблемната му работа при високи натоварвания за години напред, се налага премахването на опцията за обратно подреждане на мненията при визуализирането на темите.
Извиняваме се за причиненото неудобство!

Общи условия

Активация на акаунт