ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 41 459
  • 820
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря за вниманието.
Наистина е нетактично да ги натрапват във всяка тема.
 Sick Sick Sick, чак  #2gunfire .

# 736
  • Ловеч
здравейте ! От два дни когато влизам в отчетната на Родени 2009 ми показва темата в обратен ред все едно съм гост #CrazyИскам да питам дали аз нещо съм объркала ,защото другите нямат такъв проблем
Предварително благодаря  bouquet

# 737
здравейте ! От два дни когато влизам в отчетната на Родени 2009 ми показва темата в обратен ред все едно съм гост #CrazyИскам да питам дали аз нещо съм объркала ,защото другите нямат такъв проблем
Предварително благодаря  bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=562497.msg17771529#msg17771529

# 738
Само при мен ли не работи функцията ново[/b][/color] в момента?
Браузърът не ме отвежда на първото непрочетено мнение.
Изплюва ме в началото на последната страница и толкоз, добре, че днес следя мненията и знам до къде съм стигнала.

Моzilla 3.5.16

# 739
  • София
Изплюва ме в началото на последната страница и толкоз, добре, че днес следя мненията и знам до къде съм стигнала.

Моzilla 3.5.16
И при мен е така.
Но сигурно нещо работят и се надявам д ае временно.

# 740
  • София
Какво се е случило? В "Нови отговори на моите публикации" имам 29 страници и вътре са всички теми в които съм писала изобщо - от 2006 година насам.  Shocked

хоооп, няколко страници назад Simple Smile     http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542396.msg17769041#msg17769041
Mr. Green И аз се чудих дълго време,какво става.
Но пък така мило и хубаво ми стана,като видях темата преди близо две години,в която ми честитят раждането на малкият.

# 741
При мен отново се появиха дооста стари теми.
Не са в архива и не са заключени.

# 742

За кратко е било. Би трябвало да няма подобни проблеми вече.

При мен отново се появиха дооста стари теми.
Не са в архива и не са заключени.

Архив вече няма. Всички теми са тук, на едно място.

С Gmail съм , и като има нови отговори на тема получавам имейл . Като го отворя ме води точно на мнението , което съм прочела последно, ако ще и да има 3 страници с нови коментари. Но от няколко дни ме води до последното мнение в темата и така трябва да се връщам няколко страници назад , за да намеря кое съм чела последно. От няколко дни е това. Много е неудобно, дали ще се оправи?

Работи се по този проблем. Ще бъде оправено.

# 743
Някаква форма на терапия ли провеждаме с връщането на старите теми?! Mr. Green Не ми обръщайте внимание, просто се зачитам в част от творенията си и се преоткривам.

# 744
Ще помоля модератор да поправи заглавието:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=524782.30;topicseen

Благодаря!  bouquet

# 745
Сблъсквам се със същия проблем като този на Чарита с тема в Искам бебе. Ще направя и скрийншот, за да онагледя.

Сблъсках се със странен бъг:
Влязох в тема в Нашия дом - Врата MDF за хол. Тя е само 2 страници, обаче отгоре и отдолу (където са изредени страниците) са изредени от 1 до 111 и като заглавие на темата пише тема: от кой матрак сте доволни.
Eто и снимка, защото дадох доста смотано обяснение http://prikachi.com/images.php?images/505/2971505A.jpg

ЕТО снимката
Темата е МОЛЯ ЗА СЪВЕТ, която има 3 отговора. Като се отвори, изведнъж се появяват 3 страници с отговори и темата придобива заглавието Странно чувство в корема...

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 20:52 от Café con leche

# 746
Понеже темата е ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите  Mr. Green и с малки чукчета, ние чукаме чакълчета е Ан-Мари,нали?Защо е с такъв идиотски ник? Rolling Eyes Толкова се пулих какво е това в подфорум Бебета. Tired

# 747
Бих искала да попитам как да обърна изгледа на темите, в които влизам?
Като отворя дадена тема да ми излиза на първа страница последното публикувано мнение, а не началото на темата. Това се появи преди 2-3 дни, преди беше ок.

# 748
ние сме малките чакълчета, модовете ни начукват с малкия инструментариум, който им е даден. ок?
http://www.mylyricsbox.com/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%A4 … ong-lyrics.169837

# 749
  • София
Акаунтът може да бъде замразен, така че да не се ползва.
Регистрации не се трият, освен веднъж-два пъти годишно при масово почистване на системата от стари, неактивни, фиктивни и дублирани регистрации.
Дори след изтриването на регистрация, направените през нея публикации се запазват, не се премахват.

Благодаря Ви. Всъщност с игнориране на личните съобщения решавам проблема си. Само да попитам: ако в полето за игнориране на лс от определени потребители въведа звезда /според указанията там/ няма да получавам лични от никого, правилно ли съм разбрала?

Общи условия

Активация на акаунт