ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 41 444
  • 820
  •   1
Отговори
# 795
Аз от бързане съм дала грешен линк, но все пак: уви, не

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542396.msg17762753#msg17762753

Във връзка с подобряване на функционалността и бързодействието на форума и обезпечаването на безпроблемната му работа при високи натоварвания за години напред, се налага премахването на опцията за обратно подреждане на мненията при визуализирането на темите.
Извиняваме се за причиненото неудобство!

# 796
Споко, аз го разбрах отговора и от предишния. Жалко, беше удобно.

# 797
  • в 1001-та нощ
Привет,

от вчера не виждам бутона, с който да създам анкета, в теми, които аз съм започнала.

Също така не мога да редактираманкетите, които съм пуснала в незаключени теми.

Има ли промяна във функционалността за добавяне на анкети и как да се реша проблемът?

Благодаря!

# 798
  • На брега на реката
Привет,

от вчера не виждам бутона, с който да създам анкета, в теми, които аз съм започнала.

Също така не мога да редактираманкетите, които съм пуснала в незаключени теми.

Има ли промяна във функционалността за добавяне на анкети и как да се реша проблемът?

Благодаря!

И аз идвам с такъв въпрос.  Confused

# 799
  • в 1001-та нощ
понеже пиша в различни раздели - пробвах навсякъде във всички активни теми, които съм започнала, пробвах да изляза от системата и посел да се логна .... друго не ми хрумна освен тук да питам  newsm78  bouquet

# 800
1. Проблемът с линка на НОВО, както и линка от мейла с известия (да води до първия непрочетен, а не до последния отговор в темата) ще бъде оправен.

Вече е оправено  newsm44

# 801
Да.
Оправен е линкът от известията по мейл и НОВО.
Утре ще бъде оправена и функцията за добавяне на анкета.

# 802
  • в 1001-та нощ
Благодаря много   bouquet  bouquet  bouquet ще очаквам  Hug

# 803
  • в 1001-та нощ
Благодаря много   bouquet  bouquet  bouquet вече виждам бутона за анкета и се надявам да ползвам успешно   bouquet ако има проблем - ще пиша отново  Hug Hug Hug

# 804
  • София
Здравейте! Бих искала да пиша в темата "Сънувате ли ваши починали близки?", но не ми излиза прозорчето "отговори". Ще се радвам на вашата помощ! Предварително благодаря!

# 805
Usmivka123,

Заради злоупотреби, изключително много лъжливи теми от фиктивни акаунти и като следствие от това опорочаването дори на реалните теми, публикувани от редовни потребители на форума, то подфорум "Дом и семейство" (прекръстен вече на "Семейни отношения"), също е с рестриктиран достъп за новорегистрирани потребители.

т. е. рангът Ви трябва да бъде  Ентусиаст - над 50 мнения

# 806
  • София
Благодаря, Бубанка! До момента съм писала основно в една тема, но ще "поправя грешката" Wink!

# 807
Usmivka123,
Цитат
Пускането на едносрични постинги, публикации с емотикон без текст, постинги "запис", както и публикации с цел трупане на брой мнения не се толерират!
Лесно можем да Ви върнем в изходна позиция.

# 808
  • гр. София

Потребителското и име е:
cvetence_123

# 809
  • София

Потребителското и име е:
cvetence_123
Профилите са повече от два. Пишат в 1л.ед. число, дават едно и също име и един и същ телефон.

Общи условия

Активация на акаунт