Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 830
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Да са ни здрави и весели рожденичките Елия и Анджелика Hug Hug
Много щастливи да са мама и тати Hug Hug  Gift newsm59

# 526
Честито на Елия и Анджи!!!

С пожелания да са много здрави и усмихнати деца  Hug

Момичета, чудесни торти сте им спретнали.  bouquet  bouquet  bouquet

Аз в  момента довършвам тортата на зетя(Рафчето) и чакам мъжа ми да се върне и да поеме малката руса вихрушка защото имам още доста работа, а тя просто ме изтормози днес(както всеки ден де..).

За рд нещо взех да си мисля да рецудирам гостите до минимум и да ги изкарам накуп. Много натоварена седмица ми се очертава и незнам дали ще събера сили за повече от един купон  Tired

# 527
Честито на сладките рожденички! Да растат здравички и мнооооооого щастливи и безгрижни! Чакаме идеи и снимки за празника!

Помня преди 2 год как ви четях и ви завиждах, че сте родили и имате бебче, а аз трябва да чакам до края на януари чак, че термина ми беше чак 02.02...Simple Smile)а сега хуната ми изпива силиците през деня с пълна сила:))

# 528
  • Варна
ЧРД на Рафата!!! Жив, здрав и страхотно детство да има!!!

Благодаря на всички за пожеланията, тортата беше много вкусна, пак заради Лили, която ми каза да сложа в крема, и разтопен шоколад и крема сирене....изяде се, а Елия както не беше яла нито торта, нито шоколад, яде два пъти по едно парче....

Пускам снимка на 2-годишното си голямо момиче/нали аз дадох идеята за снимките/

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 07:42 от Мим

# 529
Влизам с една хубава новина.Имаме ново бебе в отбора! Моник е родила тази нощ момиченце! Подробности очакваме по-натам. Да са ни живи и здрави и бързо да ги изпишат!

# 530
  • София
Да е жива и здрава малката принцеса Simple Smile)))

# 531
  • София
Еййййй, Кокосче, ако знаеш как само ме зарадва Grinning Hug с тази новина! Този уикенд ми мина кофти, мъжа ми и той се разболя, колата се развали и няма д аможем да отидме при нашите за празниците....но сега ти направо ме зарадва с тази новина!
Честито на Моник- да са живи и здрави с бебчо и много, много щастливи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Grinning, еех как се радвам!

# 532
  • Русе
Честита принцеса на Моник! Да е жива и здрава, а на мама - бързо възстановяване!
Честит Рожден Ден на Рафа! Да порастне хубав и умен младеж!

# 533
Леле, тъкмо докато пишех поста си и питах как е Мони, преди да го публикувам - хоп страхотната новина.
Мони да ви е жива и здрава малката принцеса, да расте здрава, красива и обичана. Много се вълнувам, толкова е прекрасно! На мама бързо възстановяване   bouquet

Честит 2-ри рожден ден на прекрасния Рафаел! Нека да е жив и здрав, много щастлив и много да радва мама и тати  Hug  bouquet

Честит рожден ден и тук на Елия и Анджи! Да растат много здравички, щастливи и усмихнати!

Много е сладка Елия, чакам снимки и на бонбонената Анджи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мим, страхотна торта, убедена съм, че е била с фантастичен вкус  Peace

Ние сме добре цялата тумба в къщи. Бебчо за сега е много кротичък, пу-пу, папка, спинка, макар че взе вече да бодува повечко особено вечер след банята  Wink Те моите деца са така - банята вместо да ги успокои и приспи ги прави по-активни  Wink. Каката ни е такава енегрия, само тича, скача, пее, дивее, от къде тази енегрия сам с един следобеден сън, идея си нямам. И пак вечер заспива в 11-11.30. С Ники е голяма емоция - милва го, целува го по бузката, а вчера поиска и коремчето да цунка  Mr. Green, иска той да й стиска пръста, като вчера констатира, че бебето е таралеж, защото боде, т.е има нокти и реши, че боде  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Иска да го гушка, като веднага след като го гушне казва - мамо, айде снимкай, но по обективни причини снимки не правя, понеже все пак й го държа, докато тя го гушка.
Новият й лаф е – сКапойно бе, Ники, сКапойно  , разбирай - спокойно  Laughing, когато плачка, така го успокоява. А когато майка ми го маже с бебешкото олио след баня, явно недоволна от технологията, все повтаря - нимавай, бабо, нимавай. Не липсват разбира се и първите прояви на ревност, макар и слаби за сега - кърмя бебето, тя ме хваща за ръка и  - " мамо, ела, искам" еди какво си, да отидем еди къде си, аз й казвам, че храня Ники, а тя  - ами остави на леглото, после папка  Mr. Green.
Вбебосва се както ме предупреди Доника  Wink, но без да прекалява, та като цяло успяваме да балансираме. Гледам да й отделям спецално време само за нас двете като разходки и ходене по магазините, даже иска да купим нещо за Ники, разбира се след като е получила това, което иска за нея  Grinning.

Ох, за малко да пропусна - Ванилка, честито миличка, леко бременеене и здраво и сладкио бебче на финала.
Наде, радвам, че ще си имате момиченце.

# 534
Честита девойка на Моник!   bouquet
Честит рожден ден на Рафаел! Жив и здрав да е!

# 535
  • Ловеч
Честито на Моник - Да Ви е жива и здрава малката принцеса!
Честит празник и на Рафаел  bouquet

# 536
  • София
Честит рожден ден на голямото момче Рафаел и от мен, с пожелания за здраве, щастливо детство и много игри  bouquet

# 537
Честита дъщеричка на Моник! Да е жива и здрава!   bouquet Hug

Честит рожден ден на Рафа! И той да е жив и здрав и да хапва все така добре Wink   bouquet Hug

Честит рожден ден и на Елия и Анджи - извинете за закъснението! Да са здрави, щури и палави!    bouquet Hug

Тайс, пия, пия, ама тя Бубса ме е издала  Crossing Arms. Но нищо - нали предлага мартини - прощавам й!  Mr. Green

Ей, Орландовки, тия дни (ха дано де) ще ходя у ваше село да си взема колата - в събота я оставихме при майстора и сега ще чакам да я оправи и да си я взема. Но обеща да е в началото на седмицата. Тъй че - може би утре или в сряда ще идвам вечерта. Ако някой иска няква среща - да казва Wink

# 538
  • Варна
Честито на Моник - да е жива и здрава малката госпожица!!!!

# 539
Включвам се с допълнителна информация от Моник. Току що говорих с нея по тел. Бебето се е родило към 2 през нощта 2800гр, 48см. Казва се Самуела (тя май това име си беше харесала от началото).
 Родила е нормално, въпреки че бебка е била седалищно разположена. Не е имало никакви проблеми и е много доволна от доктора. Все още не е виждала бебето, казали са ѝ, че седалищно родените ги задържат 24 часа за наблюдение преди да ги дадат на майката. Иначе и двете са добре и очакват за Коледа да са си вкъщи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт