Шуслерови соли - полезни ли са?

• 884 980
  • 2 312
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,и аз днес открих въпросните соли  Embarassed
Именно казаното в предаването на Гала ме накара да се поразровя в нета.

Давам комбинациите от соли,които показаха в предаването:
3,6,7- здрав имунитет  3х2
5,9,10-детоксикация,регулиране на тегло,отслабване и пречистване
1,11,4,6 -Здрава кожа,коса нокти
2-след ваксини

Имам обаче едно питане,от прочетеното в темата разбрах,че различните соли се дават според степента на заболяването или инфекцията!
Малкият от 4-5 дни е със зачервено гърло,кашлица и му тече нослето/вече по-малко/.Понеже не съм фенка на АБ,въпреки че му предписаха няма да му го дам!Сол 3 е за начален стадии,а за втори,трети етап са 4 и 6  ooooh! правилно ли съм разбрала  Thinking мога ли да дам от тях и по колко newsm78
Само да кажа,че му давам Пробиотици,витамин ц,прополис таблетки,мед с канела за кашлицата и Стодал!!!Освен това традиционната медицина на разгряване и разтривки с ракия!Той е на 2г. и досега така съм го оправяла  Mr. Green

# 151
Каква е цената на тези соли или зависи от вида?

# 152
  • Пазарджик
Здравейте отново.Аз питах в аптеката и ми казаха че са по 9.90 лв.

# 153
  • Universe
Каква е цената на тези соли или зависи от вида?

от 9,90 до 11,90  Peace

# 154
Прочетох цялата тема. За солите разбрах днес от предаването на Гала.
Купих си номер 9 и взимам 3х2, обаче почнах да се колебая, защото никъде не е уточнено по колко да се взима точно, а е според зависи.
Надявам се да има ефект и съм сигурна даже, че ще има, след като изчетох толкова положителни мнения, които сте написали.
По-нататък смятам да си взема и някои други номера, за да ги комбинирам.
Другото за което се колебая е кога да ги приемам - преди храна или след храна?

# 155
  • Пазарджик
labello мисля че в предаването казаха че няма значения преди или след а е важен само интервала да е 30 мин.

# 156
labello мисля че в предаването казаха че няма значения преди или след а е важен само интервала да е 30 мин.

Благодаря за отговора!

# 157
Здравейте ! И аз се запалих по тези соли от д-р Папазова при Гала. Днес си купих номер 7, но се чудя дали да ги комбинирам с номер 5 за предменструален синдром. Няколко дни преди да ми дойде съм много напрегната, наболяват ме кръста и яйчниците, понякога главата, изобщо цялостен дискомфорт.

# 158
Здравейте момичета,аз си закупих комбинацията ,коя то Др.Папазова пепоръча за коса,кожа и нокти 1,4,6,11
1 и 11 разбирам ,но 4 и 6 защо? newsm78

# 159
Папазова каза, че 6 е за лунички и кафеникави петна по лицето и тялото.
Някой по-назад в темата беше дал линк на този сайт http://www.tinki-winki.net/index.php?option=com_content&task … 773&Itemid=59 . Там ми се струва добре описано за всички соли.

# 160
Не знам защо, но линка не се отваря като го "пейстна" тук. Аз го намерих чрез google.bg, написах на кирилица шуслерови соли, пада се шести сайт. Така се отваря без проблем.

# 161
И аз се запалих по тия соли, но още не съм ги пробвала. Ето тук са доста добре описани http://www.schusslersalts.com/wcm/mb/schuessler/bg/schuessler-salts/index.html

# 162
Момичета, коя сол ще ми препоръчате за детенце - за задна хрема и последваща кашлица, заради секретите, които се стичат в гърлото. Вече втори месец се влачим така /заради ДГ  Close /, хомеопатията нещо не може да се справи.

# 163
Момичета, коя сол ще ми препоръчате за детенце - за задна хрема и последваща кашлица, заради секретите, които се стичат в гърлото. Вече втори месец се влачим така /заради ДГ  Close /, хомеопатията нещо не може да се справи.
Не е по темата, знам, но пробвала ли си ето това?
http://apteka.framar.bg/03005896/%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%BE% … -10-%D0%BC%D0%BB-

# 164
  • Благоевград
Привет, някой знае ли от къде могат да се закупят шуслеровите соли на dhu   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт