Шуслерови соли - полезни ли са?

• 886 921
  • 2 312
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Sofia
Разтваряте ли ги във вода или ги смучите?

# 1 726
По принцип ги разтварям във вода, но ако бързам слагам под езика. Peace
Някой пил ли е номер 9? Изписана ми е 2 по 2 заради проблеми с храносмилателната система. Помогна ли ви?

# 1 727
  • Sofia
миналото лято приемах комбинацията 5,9,10,добре се чувствах и дори свалих няколко кг.
не съм имала никакви странични оплаквания

# 1 728
Доли, а помогна ли тази комбинация за твоя проблем?

# 1 729
  • Sofia
моя проблем са килограмите....свалих малко и пак ги качих,когато ги спрях

# 1 730
Аз почнах да пия ланзопразол за стомаха, че ме мъчи страхотен рефлукс. Дали мога успоредно с това да пия и ШС 9?

# 1 731
Доколкото аз знам, няма някакъв проблем ШС да се комбинират, но ако някой знае нещо повече, ще е полезно.

# 1 732
Здравейте,
дали някой има в електронен вариант книжката Шуслерови соли за деца?

Бих искала да помоля, ако някой я имма да ми я сподели..

Благодаря предварително!

# 1 733
Здравейте,
при мускулни схващания/на врата/ и често главоболие какво препоръчвате?Знам за шуслерови соли 3 и 7,но по колко на ден и евентуално сутрин или вечер?
Благодаря Ви  Hug

# 1 734
Здравейте,
при мускулни схващания/на врата/ и често главоболие какво препоръчвате?Знам за шуслерови соли 3 и 7,но по колко на ден и евентуално сутрин или вечер?
Благодаря Ви  Hug

Мажи го с магнезиев гел. Може и да пиеш магнезий.
Нямам предвид да пиеш магнезиевия гел  Mr. Green
Аз пия чат пат Магне марин. Пише, че е натурален, морски.
Липсват останалите примеси, които слагат в хаповете.
Най-добре е да се пие вечерта преди лягане.

# 1 735
Здравейте,
Благодаря Ви  Hug

Мажи го с магнезиев гел. Може и да пиеш магнезий.
Нямам предвид да пиеш магнезиевия гел  Mr. Green
Аз пия чат пат Магне марин. Пише, че е натурален, морски.
Липсват останалите примеси, които слагат в хаповете.
Най-добре е да се пие вечерта преди лягане.

Благодаря много,ще пробвам  Hug

# 1 736
Здравейте

Аз съм с разбита нервна система от пиенето на психиатрични лекарства (антидепресанти). Могат ли шуслеровите соли да ми помогнат във възстановяването ми? Кой номер и от къде се купуват?

# 1 737
  • варна
Искам да попитам крие ли някакви рискове продължителното пиене на шуслерови соли ?
Каката ходи на детска и е хремава нон стоп и покрай нея и малкия и за да не слагам постоянно капки се принуждавам да давам солите ,почвам ги ,спирам ги и става една почти постоянно пием нещо за тези пусти сополи.
Крие ли това някакви рискове ?
Каката е на 4 малкия на 1

# 1 738
mimenceto123, солите са с много ниска концентрация на активно вещество, лично аз не мисля, че крият каквито и да било рискове.
scarlet86, сол номер 5 е за нервната система, но моят съвет е и да се посъветваш с хомеопат или шуслеров терапевт по повод дозировката и начина на приемане. Продават ги навсякъде, като най-добрият вариант е да се вземат директно от Германия, цената е в пъти по-ниска.

# 1 739
Продават ги навсякъде, като най-добрият вариант е да се вземат директно от Германия, цената е в пъти по-ниска.

Здравей,
Как могат да се вземат от Германия. Имаш ли информация?

Общи условия

Активация на акаунт