Шуслерови соли - полезни ли са?

• 886 945
  • 2 312
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Berlin
Защо не питате във ФБ страницата на солите (или като съобщение), мисля, че отговарят доста изчерпателно на въпроси.

# 1 711
Здр да попитам някой давал ли е шушлерови соли номер 3 на 4 месечно бебе?Нашата педиатърка ми изписа,но съм в чуденка дали да ги давам

# 1 712
  • Пловдив
Здр да попитам някой давал ли е шушлерови соли номер 3 на 4 месечно бебе?Нашата педиатърка ми изписа,но съм в чуденка дали да ги давам
Аз съм давала.

# 1 713
Аз съм давала.
[/Ок,а за какво точно служат че прочетох листовката и не разбрах

# 1 714
  • Стара Загора
Шуслерова сол №3 е желязната сол, дава се за подсилване на имунитета. По принцип след 1 година се дават солите, но те абсолютно няма с какво да навредят.

# 1 715

На 3 месечно съм давала

За какво ви ги изписа?

# 1 716
Изписаха ни ги за леко зачервено гърло

# 1 717
Аз в момента съм настинала. С хрема съм и болки в раменете и гърба. От вчера съм така. Номер 3 ли трябва да взема? Каква е дозировката?

# 1 718
Аз в момента съм настинала. С хрема съм и болки в раменете и гърба. От вчера съм така. Номер 3 ли трябва да взема? Каква е дозировката?

Здравей,номер 3 е при първи симптоми на настинка,да. До колкото знам е добре да я взимаш по на често. В началото по една на всеки 15 мин,после на всеки 30 мин,след това на всеки час. На другия ден ако все още няма подобрение на всеки 1-2 часа. При подобрение три пъти на ден по 1 още за ден,два.

За хремата при бистър секрет по една на всеки 15,30, един час както по-горе писах,от сол номер 8. При побелял секрет се добавя сол номер 4,при жълто-зелен номер 6.
За билките в раменете и гърба(от настинката предполагам) можеш да вземеш сол номер 7,като гореща седмица. 5-10т в топла вода се "дъвче" на бавни глътки. Разбърква се с дървена или пластмасова лъжица.
Надявам се да съм била полезна. Бързо оздравяване!

# 1 719
Благодаря много!  bouquet

# 1 720
Здравейте!
Бихте ли ме опътили през кои сайтове поръчвате таблеки от чужбина? (За Лондон по-точно)
Благодаря много! Hug

# 1 721
  • Пловдив
 Embarassed обърках темата

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 21:31 от renydent

# 1 722
  • Edinburgh-UK
SunPower аз поръчвам от този сайт:

http://www.elixirhealth.co.uk/Schuessler-Tissue-Salts.asp?types= … sler+Tissue+Salts

Но преди да поръчаш само да ти кажа че се разминава номерацията ,търси ги по име най-добре .

# 1 723
SunPower аз поръчвам от този сайт:

http://www.elixirhealth.co.uk/Schuessler-Tissue-Salts.asp?types= … sler+Tissue+Salts

Но преди да поръчаш само да ти кажа че се разминава номерацията ,търси ги по име най-добре .
Hug Благодаря

# 1 724
Имате ли сухота в уста при приема им ( аз забелязвам и при трите, които употребявам newsm78 - 10,5,9)

Здравейте, искам да ви попитам имате ли свалени килограмии колко и за колко време. Аз започнах да пия солите от 2-3 дни и също имам сухота в устата. Може би ефекта е такъв да се пие повече вода.

Общи условия

Активация на акаунт