Шуслерови соли - полезни ли са?

• 886 977
  • 2 312
  •   1
Отговори
# 1 755
  • в огледалото на живота
За сополи ползваме 3,4 и 8 по три хапченца. Решила съм, че  тази комбинация е хубава. 😊  Цинабсин и Тонзилотрен също по три парченца. Всичко това го схрусква набързо и газ към градината. Приема на всичко това е само сутрин.
Благодаря за споделеното!
За  профилактиката с ШС съм съгласна и за трите вида.
Но за комбинираните хомеопатични резултати защо?
Не се ли приемат само при необходимост?!
Едното при зачервено гърло,другото при синуидна хрема....поне аз така знам  newsm78

# 1 756
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз съм решила, че зимния период ще ги давам с цел превенция. Доволна съм. Всеки сам се решава.

# 1 757
  • София
Аз наскоро започнах да давам ШС - 3,6,7 по две сутрин и вечер по още едно на малкия.

Цинабсин и Тонзилотрена давам при симптоми.

За мен съм се заканила за косата и кожата да пробвам, но към края на януари.

# 1 758
Пак съм аз... искам да попитам отново за проблеми с мозъка и нервната система сол номер 5 ли да си купя и как да я приемам? Нямам възможност да ходя на хомеопат в момента.

# 1 759
Какъв е проблема, установен ли е от лекар. Възможно е сол 5 да не е достатъчна за постигане на лечебен ефект.

# 1 760
Проблемът е разбита нервна система в следствие абстиненция от спирането на психиатрични лекарства. Не е установен от лекар, защото лекарите отричат абстиненцията, нямало такова нещо и не се създавала зависимост.

# 1 761
Изпратих Ви линк за допълнителните соли!!! Прочетете за тях!! Някои решения на проблеми включват и тези соли!

# 1 762
За сополи ползваме 3,4 и 8 по три хапченца. Решила съм, че  тази комбинация е хубава. 😊  Цинабсин и Тонзилотрен също по три парченца. Всичко това го схрусква набързо и газ към градината. Приема на всичко това е само сутрин.
Това на закуска -15 хапчета ли ?

# 1 763
Калва е комбинацията от соли за борба с хемороиди? Става въпрос за бременна жена, която си кърми по-голямото детенце. Благодаря!

# 1 764
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За сополи ползваме 3,4 и 8 по три хапченца. Решила съм, че  тази комбинация е хубава. 😊  Цинабсин и Тонзилотрен също по три парченца. Всичко това го схрусква набързо и газ към градината. Приема на всичко това е само сутрин.
Това на закуска -15 хапчета ли ?
Правилно си разбрала,за закуска  Simple Smile

# 1 765
Калва е комбинацията от соли за борба с хемороиди? Става въпрос за бременна жена, която си кърми по-голямото детенце. Благодаря!

Солите за хемороиди са :

сол  1 Calcium Fluoratum
сол  4 Kalium Chloratum
сол  7 Magnesium Phosphoricum
сол 11 Silicea
сол 18 Calcium sulfuratum

Изпратих ви на лични и от къде може да закупите едно мазило с невероятен ефект.

# 1 766
Бебка 2 пъти беше със силно зачервено гърло и афти.След двудневен прием на шуслерова сол номер 3,гърлото й се изчисти.

# 1 767
При гърлобил ШС 3 как се приема? Стига ли три пъти по таблетка?

# 1 768
Много зависи от организма.Пробвай по 3 ако не се повлияеш,увеличи след ден-два.

# 1 769
Здравейте, за много години, здрави, щастливи и успешни във всичко:-)
Имам девойка тинейджърка, от известно е леко изнервена, бих те ли ми казали коя или кои ШС да й дам за да я успокоя малко. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт