Шуслерови соли - полезни ли са?

• 886 842
  • 2 312
  •   1
Отговори
# 1 890
Най-добре да се отбие първо при лекар за едно мнение.

# 1 891
  • Sofia
Да,най-добре е на кожен...няма никакво подобрение вече 6 дни Sad

# 1 892
Здравейте!Бих искала да попитам каква е разликата между солите на таблетки и солите във формата на глобули?Благодаря предварително!

# 1 893
  • Sofia
аз не съм виждала соли на глобули Thinking

# 1 894
сега ще потърся и ще сложа линк,за да съм по-конкретна
В една от аптеките,от които се поръчват солите  ги видях,доста по-малко са на брой,съответно и цената е по-ниска.

https://www.eu-versandapotheke.com/category/dhu.1557.html

# 1 895
Моля , кажете кои соли да използваме при сух но, запушен нос. За дете на 12 год.

# 1 896
Здравейте!Бих искала да попитам каква е разликата между солите на таблетки и солите във формата на глобули?Благодаря предварително!

като търсех без лактоза, попаднах на тях, но нз дали всички са без

# 1 897
Солите на глобули са без лактоза. Като разфасовка са около 15 гр и отговарят на 375табл. При приемане се вземат 5 гранули вместо една таблетка.

# 1 898
Виждам, че са доста евтини на сайта тези глобули.

# 1 899
Здравейте.Имам бебче на 4 месеца и 10 дена което има проблеми със стомахчето, минахме през какви ли не лекарства и последно педиатърката ми каза да давам шуслерови соли номер 7.Въпросът ми е някой давал ли е от тях и от кога се очаква да има някакъв резултат,ако му подействат.Извинявам се ,ако въпросът ми не е за тук,но не знаех къде да попитам. Simple Smile

# 1 900
Здравейте, мамита!

Имам схващания с кръста.... та, кои соли са подходящи за мен?  Whistling Hug Peace

# 1 901
  • варна
От скоро каката започна да кашля сутрин и вади жълтеникави храчки .После не кашля, ако кашля храчките са бели. Започнах да дсвам 3,4,2 и цинабсин. Двуомя се заради цвета на сутрешните храчки, дали да не дам 6,10 -какво ще ме посъветвате.Секрета и се стича от носа.

# 1 902
Здравейте,

търсих повече информация за солите и попаднах на темата  bouquet
Чудя се кои соли да си взема за чревни оплаквания - раздуване на корема и колики след хранене, причината най-вероятно е психогенна.
В един сайт препоръчват соли 7 и 10, а от теста, който си направих, ми излизат 9, 3 и 7.

Hug

# 1 903
  • Бургас
Привет на всички!
Момичета имам нужда от съвет, синът ми е на 2г и 11м, от 2 дни е със зеленикав гъст секрет от нослето, в къщи имам ШС 6, как мога да му я давам?

# 1 904
  • Пловдив
За изчистване след АБ мога да дам 10н.самостоятелно нали?
Детето е на 10 изкара 2 бронхита за 2мес.

Общи условия

Активация на акаунт