True blood - гугутките се готвят да празнуват - предколедна 36 тема

• 15 492
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Лейти, до май месец ще съм в състояние  Mr. Green Да се надяваме дотогаз да пуснат поне Бел Ами. Ако имаш предвид разни ноемврийски премиери - тцъ, знаеш си го отпреди, а сега си имам съвсем уважителна причина  Laughing

Ей, да, тоя филм трябва да се гледа, Каткиния - Гари Олдман участва.  Flutter

# 76
Добър вееечееееер! Flutter
Уф,тази седмица ме бутнаха в една (не)редовна смяна........добре,че свърши Tired

Ир-ти с Бела ще бремеееш заедно Joy

hahaha hahaha hahaha

# 77
Е, мислиш ли, че би могла да я пропуснеш? Дали нямаше да опищя орталъка при такава ситуация  Twisted Evil Всичко е наред, сър си е на лейди.  Heart Eyes

Бе и аз тъй си помислих, ма викам сигур заради хормоналния дисбаланс твърде радушно подхождаш към събитието  smile3532 Па то ко било  Mr. Green

http://www.imdb.com/video/imdb/vi1379965209/

Катке-що не казваш,че участваш във филм Joy Joy

Уф, не мога да изгледам трейлъра, би. Много ми е кофти нета нещо  Crossing Arms Да се видя как съм на екран  newsm53

# 78
  • КиТ
Ир-ти с Бела ще бремеееш заедно Joy

smile3532 Ох, за това не се бях сетила! Ама сакън, тя бременя таман 2 месеца, като котките  hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green,ох верно ли само 2 месеца би hahaha hahaha hahaha

Ката тая с червено ли трябва да е Thinking,добър трейлър Crazy Peace

# 79
Плами нали Катето е изгората на Вълчан-таз затова е Червената шапчица Joy
Тъкмо гледам Райън в 3тата част на Заразно зло-голяма роля са му да ли 3 минути,ама поне пък го убиха красиво Mr. Green

# 80
Срамота, на втора страница! Айде ставайте, де, аз вече бачкам даже  Crossing Arms

Като, баланс, дисбаланс, няма никакъв начин подобна катастрофа да подмина безстрастно. Но и няма опасност от нея, знам си аз. Бе, между другото, хич не се чувствам хормонално разбъзикана, дали по-нататък ше се?  newsm78

Трайковице, къде ходиш?

# 81
Джесе, честит рожден ден на патерица!   bouquet

Извинете за тъпия въпрос, ама Едуардо девствен ли душата той милия? малко му е че блести...

Една снимка от Сашовия филм 13 направо все едно гледам Дийн  hahaha

# 82
Мър Цветано, отде са сети туй да питаш?  Joy Девствен е, да, според както са натвърдва в книгите.

Извинете за тъпия въпрос, ама Едуардо девствен ли душата той милия? малко му е че блести...

smile3532

Сашо верно тука мяза на Дийн.

# 83
Ма как бе, оттам, че ти писа нещо от рода на "взаимно се обездевственяват" или както там беше  hahaha

# 84
А, верно, да hahaha Ндаа, бедний Едьо.

# 85

Край,развалихте ми спокойния съботен следобед... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Този филм излезе ли вече?

Трайковице, къде ходиш?

На майната си одя аз...  Crazy Сега ме преместиха на съседния компютър и ще се занимавам предимно с пратките на Ейвън(козметиката) за София- приемане,разпределяне по райони и ги давам на куриерите да ги разнасят до клиентите #Crazy Като(ако) ми остане свободно време ще помагам на колежките. Имам си и достъп до форума. Сега искам да карам нощни смени и ако стане,ще си кукам тука по цяла нощ... Mr. Green

# 86
  • КиТ
Плами нали Катето е изгората на Вълчан-таз затова е Червената шапчица Joy

Аха и аз си помислих така,щото нали преди беше с аватара на червената шапчица Crazy Peace

Пуци ние станахме,ама използвахме хубовото време за разходка и шопинг Mr. Green Whistling Joy Joy Joy Joy Joy

Горкия Мечо,на колко години го играе,че е още девствен,той ако види кво става в Ик-то ша вземе да се развали нещо hahaha hahaha hahaha hahaha

Трайче ти ще бъдеш нощната смяна ли Crazy Joy Joy Joy

# 87
Брр, за кво са ти нощни смени - вярно повече пари, ама ше пукнеш от скука.

Плами, ми 17-годишен е Еди, агне мартенско...  hahaha Естествено, вече в последния филм нема начин някой да му повярва, че е на 17, ама карай да върви, то и Рабитката не мяза на 18-годишна.

# 88
Брр, за кво са ти нощни смени - вярно повече пари, ама ше пукнеш от скука.

Абе няма да съм сама,пък и искам през деня да съм свободна заради децата Wink

# 89
  • EU
Джесе, честит рожден ден на патерица!   bouquet

Една снимка от Сашовия филм 13 направо все едно гледам Дийн  hahaha

Апрааво все едно гледам моя мъж Mr. Green Mr. Green, особено с тези торбички и чашата с уиски са 1:1  Joy Joy Joy Joy
Филмчето се тегли утре ще споделям  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт