В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 36 803
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
аз  бях при д-р Чолаков  МЦ Аврора доста добър доктор, джипито ми каза, че и Чолаков и Янакиев са добри,  похвали  ги и двамата, ама аз при чолаков отидох.аз се записвам  и съм се и записа от преди, но обещавам вече по-често ще влизам и ще следя темичката лека вечер.

# 136
  • Пловдив
И аз водих малкия при Чолаков, но не ме спечели Crossing Arms Претупа ни набързо, думите с ченгел трябваше да му вадя, а капака беше, като каза, да слагаме профилактично ортопедични гащички. Доколкото разбреах и от други мами, водили децата си при него, предписвал на всичките да слагат такива гащи, а и те насочва от къде да си ги купиш Thinking Naughty

Сага записах час за Янакиев, на 26, ще пиша впечатленията си и от него, след това...

# 137
о на нас не ни е казвал,вярно, че думите с ченгел му ги вадиш, но  при прегледа бяхме около 20 мин  гледа ми на ехограф и каза, че дететео е много добре .

# 138
  • Plovdiv
Ще приемете ли отново в редиците си едно пловдивска мама, леко позабягнала за няколко години в гадната столица да поработи, но отново завърнала се в родния град.
Здравейте на всички

# 139
# 140
Ще приемете ли отново в редиците си едно пловдивска мама, леко позабягнала за няколко години в гадната столица да поработи, но отново завърнала се в родния град.
Здравейте на всички
Hug

То пък аз да си призная, не съм родена в Пловдив, от 10години живея тук, ама се причислявам и аз към пловдивските мами newsm78

# 141
Здр мамита как сте?Ние растем малкия ве4е е в петия месец 8 кг и 67см. добре сме....и ние сме на ортопед др седмица втори преглед при първия нямаше нищо за което да се притесняваме,и при втория ще е така силно се надявам....ние имахме малко проблеми със гадната себорея,но я излекувахме последната седмица.Сега сме ок малкия яде ве4е картофено пюре от днес само имам един въпрос към мамите с опит...КОЛКО време трябва да мине за да заместя цялото обедно хранене със зеленчуково пюре?Малкия си търси млякото имам чувството че си мисли че само с биберона ще се засити...ние сме на изкуствено хранене от първия ден и той си е свикнал само със шишето лъжицата за сега много много не я харесва....

# 142
bebetuuu , здравей цяло хранене може да заместиш, когато започне да изяжда по еднобурканче от зеленчуковото пюре, когато аз захранвах  започнах като теб с картофено пюре, първо се започва с една лъжичка, тя е 5 гр.и приспадаш от АМ  и всеки следваш ден увеличаваш с по още 2 лъжички, утре ако изяде примерно  20 гр. пюре, изпива 130 мл мляко и така , за 10 дена може да заместиш цяло хранене, ние за една седмица заместихме едно хранене, в началото и ние си търсихме млякото, но постепенно ще видиш, че ще свикне  успех.

# 143
  • Пловдив
bebetuuu разгледай тази тема и питай за захранването там
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=550049.360;topicseen
Аз лично още не съм заместила млечно хранене и не мисля  това да стане скоро, но всеки си решава
Mariely   welcome

# 144
  • Пловдив
аз  бях при д-р Чолаков  МЦ Аврора доста добър доктор, джипито ми каза, че и Чолаков и Янакиев са добри,  похвали  ги и двамата, ама аз при чолаков отидох.аз се записвам  и съм се и записа от преди, но обещавам вече по-често ще влизам и ще следя темичката лека вечер.

А защо след като имам направление, Янакиев пак иска 30 лв?  Отидох при д-р Кети Токмакова и се получи спонтанно и перфектно, докторката мога да я похваля за отношение, измести всички чакащи и прие нас с направлението без допълнително заплащане.   bouquet

# 145
д-р Хазбун е много внимателен и обяснява всичко много подробно!препоръчвам го с 2 ръце!

# 146

А защо след като имам направление, Янакиев пак иска 30 лв?  Отидох при д-р Кети Токмакова и се получи спонтанно и перфектно, докторката мога да я похваля за отношение, измести всички чакащи и прие нас с направлението без допълнително заплащане.   bouquet
Защото ехото на тазобедрени стави при деца се води високоспециализирана дейност и самият специалист може да е нямал лимит за ВСД.... Направлението важи само за консултация, преглед, не и за ВСД. За ВСД трябва друго направление, което се казва направление за ВСД!
Тъпо ли го обясних!? ooooh!

# 147
  • Пловдив

На мен пък тя ми поиска с направление 25 лева. Става въпрос за преди 5 години, като тогава 25 лева си бяха доста пари Simple Smile За отношение не мога да кажа, защото прегледът мина за минута.  Mr. Green

# 148
Здравейте момичета!Вчера цял ден на работата слушахме радио Пловдив.На заседание,е решено и прието от тази година отпадат таксите за яслите.А от другата и таксите за градините.Цял ден говореха,че това е единственият град който премахва таксите от детските заведения.Не мога да намеря инфо в нета.

# 149
Ако наистина е така СУПЕР! Hug

Общи условия

Активация на акаунт